Blog

Behind the scenes #10: Live well, Laugh often, Love much

Wauw wat een topper van een week was dit! Vanaf morgen begint the Bloglightsweek, waardoor er eigenlijk geen photo diary online zou komen. Het was echt zo’n waanzinnige week vol hoogtepunten dat ik het toch graag met jullie wilde delen. Ik was namelijk een lang weekend in Polen, mocht live verslag doen vanuit studio 21 tijdens de finale van HNTM en volgde de eerste echte Grazia Beautybloggers Masterclass in Amsterdam. Ook was ik bij de presentatie van de H&M Spring Collectie 2014. Al benieuwd naar mijn foto’s? Kijk dan gauw naar deze sneak peek!

Ik ben verliefd op dit prachtige Golden Rose lakje, meer erover weten? Lees dan dit artikel.

Er kwam een heerlijk pakketje binnen van de H&M. Bekijk hier mijn high heels en autumn hoed
Jullie hebben waarschijnlijk niet gemerkt dat ik een lang weekend in Polen was om bij mijn familie te zijn? Lang leve het inplannen van blogposts, maar ik had het heerlijk. Ik genoot van mijn lieve opa & oma, maar ook mijn moeder en vriend en de mooie stad Kraków. Ook het bad was lekker ontspannend met deze nieuwe Glamour!
Toerist in mijn eigen stadje Kraków. We hadden prachtig weer!
En van het vliegveld gelijk door naar de finale van HNTM waar ik live verslag van mocht doen voor www.meiden.blog.nl. Ook stond er een artikel op mijn eigen blog online, deze kan je hier bekijken. 
Let’s celebrate fashion tijdens de finale! Gefeliciteerd Nikki! 
En de nieuwe collectie van H&M werd gepresenteerd: de Spring Collection 2014! De winter moet nog beginnen, maar over de mode in de lente hoeven  we ons niet meer druk te maken. Dat ziet er super uit; bekijk het hier
Mijn achtertuin van mijn stage: De Dam :) 
Deze autumn cutie stuurde mij vriend naar mij op. Wat een schatje is het toch; het plaatje, maar vooral mijn vriend natuurlijk :) 
Op 26 oktober genoten Lois, Helena, ik en nog veel andere lieve bloggers van de Grazia Beautybloggers Masterclass in Amsterdam. De hashtag hebben we goed gebruikt!
Er komt nog een artikel over online, maar alvast een sneak peek van de goodiebag, want die was rijk gevuld met prachtige producten en…
Een waanzinnig t-shirt waar ik nu al heel erg trots op ben: blogger! It’s official lieve lezers! 

Hoe was jullie week? 

En ik heb bijna een nieuw hoogtepunt bereikt waar ik stilletjes van zit te juichen, want de 100 Bloglovin’ volgers zijn in zicht. Volg jij mij al? Uiteraard hoort daar een gepast feestje bij, want ik ben jullie onwijs dankbaar. Binnen zo’n korte tijd geven jullie mij zoveel warmte, liefde en mooie inspiratie. Ik sta dagelijks op met een glimlach en jullie maken mij oprecht gelukkig; dankjewel <3

Liefs, Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.