Blog

Behind the scenes #1

De afgelopen periode vormde een heuse achtbaan vol geweldige projecten en mooie momenten. Ik ben op vakantie geweest in Oostenrijk & Polen, ik heb mijn familie weer gezien, ik heb bergen beklommen, ik woon nu samen met mijn vriend én ik kreeg waanzinnige schrijfopdrachten. Ik geef je in het kort een kijkje achter de schermen van mijn leven, maar dan wel van de afgelopen twee weken. Nieuwsgierig? Check it out!Je leest nu mijn persoonlijke blog en dat vind ik helemaal te gek! Ik schreef afgelopen jaar ontzettend veel voor andere bloggers en websites en ik ben nu ook weer te volgen via mijn eigen blog. Het is natuurlijk spannend, want de vraag blijft hoe het wordt ontvangen. Ik beleef er ontzettend veel plezier aan en ik vind het heerlijk om de reacties te lezen. Nu bestaat mijn blog al twee hele weken, hieperdepiep hoera!


Hier zat ik in de trein en maakte ik een selfie, dat hoort erbij nietwaar? Je kunt mij trouwens volgen via Instagram: bydagmarvalerie. 

Ik mocht een review schrijven over de Second Edition van de Goodiebox. Wat een mega box was dit! Arme postbode had het druk de afgelopen dagen, want elke dag kwamen er nieuwe pakketjes binnen. Ontzettend leuk natuurlijk, maar het was wel even flink aanpoten met het schrijven, want mijn agenda stond vol met deadlines. 

Hier draag ik mijn favo lakje van de nieuwe Bourjois Shine Edition collectie: Blue no blues. Het is nummer 26 en wat een heerlijk summer kleurtje is dit!

Dit armbandje vind ik ook ontzettend mooi. Ik kreeg het op vakantie van mijn ‘schoonzus’, al is zij dit natuurlijk (nog) niet officieel. Ik woon sinds twee maandjes samen met mijn vriend en dat gaat heel goed. Het was ook in het begin even spannend natuurlijk met het verhuizen, want het is eenmaal flink wennen. Gelukkig gaat het beter dan ooit en voelen we ons al echt thuis. Ik ben erg blij met dit armbandje van Guess en ik draag het heel vaak de laatste tijd. 

Ik miste op een haar na de bus, dus had ik een half uurtje de tijd om in de zon te zitten. Wat vinden jullie van mijn nieuwe bloemetjesbroek? Ik kocht het bij de H&M en het is die van de Divided-collectie. Ik vind het zo’n grappige broek, dat ik er helemaal vrolijk van word. 

Jullie zagen er al een artikel over voorbij komen, want ik sta op ‘mijn’ cover van de IKEA catalogus 2014! Heb je het gemist? Dan kan je het artikel hier lezen: http://www.theluckyjournalist.blogspot.nl/2013/08/op-de-cover-van-de-ikea-catalogus-2014.html 

Voor www.boeken.blog.nl schreef ik een recensie over het boek ‘Vrouwen!’ en hierin wordt beschreven waarom ze onder andere het gedrag vertoond wat zij toont en er wordt op grappige wijze antwoord gegeven op veel prangende vragen waar mannen mee zitten. Een must-read voor elke man én vrouw. Hier plaats ik nog een artikel over. 
Nog een mini outfit of the day met mijn geliefde Aztec top. Dit keer heb ik het gecombineerd met het koraalachtige kleurtje op de nagels en in mijn blazer. 

Tenslotte spotte ik deze ‘Sharkini’! Wat een bizar kledingstuk. Ik vind het grappig, maar tegelijkertijd ook zo onhandig! Dit is trouwens niet mijn lichaam, want ik heb het gespot op een blog, maar ik blijf mij erover verbazen dat iemand op dit idee kan komen om het te maken. Erg onpraktisch tijdens het zonnen, want straks heb je dus allemaal hoekjes op je buik staan. Niets voor mij, maar humor heeft het wel.

Hopelijk vonden jullie deze eerste ‘Behind the scenes’ leuk. Zo heb je even een indruk gekregen wat ik de afgelopen tijd heb uitgespookt door een kijkje te nemen in mijn leven. 

Hebben jullie ook fijne weken achter de rug?


Liefs,


Dagmar

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.