Blog

BEAUTY / Vlecht om staart haar tutorial

Toen ik een bloggersmeeting in Groningen had, deed ik een even wat anders met mijn haar. Ik maakte namelijk een vlechtje om mijn staart en ik kreeg er onwijs veel leuke en lieve reacties op hoe ik dit nu eigenlijk had gedaan. Daarom leg ik in dit artikel stap voor stap uit hoe je deze makkelijke haarstijl kunt maken en toepassen. Let’s go!

✩ Stap 1 Pak een borstel/ kam, een elastiekje en knipjes of bobby pins. 

✩ Stap 2 Borstel je haar en maak een staart zoals je dit altijd doet.

✩ Stap 3 Pak een plukje haar van je staart net zo dik als jij de vlecht graag zou willen hebben. 

✩ Stap 4 Vlecht het plukje helemaal tot aan het einde en gebruik een klein elastiekje voor extra stevigheid om de vlecht goed te laten zitten. Je kunt ook een spray gebruiken, zodat de vlecht extra mooi blijft en dit heb ik ook gedaan toen ik naar Groningen ging.

✩ Stap 5 Wikkel je vlecht om je staart heen, maar wel over het elastiek. Zo is je elastiekje niet meer zichtbaar en dat is ook de bedoeling. Trek de vlecht goed aan voor een strakker effect.
✩ Stap 6 Maak je vlecht aan de onderkant van je staart vast met een knipje of bobby pins, want zo zie je het minst van de bevestiging ervan.

Tadaaa! Je eigen haarcreatie is een feit! Je kunt dit al doen als je haar tot op de schouders heb en je een staartje kunt maken. Hoe langer je haar, hoe langer je de vlecht ook kunt maken die om je elastiek komt en hoe beter je het kunt verhullen. 

Heb jij al een keer een vlechtje om je staart gemaakt?
Liefs,
Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.