BEAUTY / The Body Shop viert feest!

Het is tijd voor een extra fijne beauty tip voor de liefhebbers, want The Body Shop viert feest! De body butter van The Body Shop bestaat namelijk 21 jaar en dat wordt samen met ons gevierd.Via Twitter las ik een hele leuke actie dat je een body butter krijgt als je ook 21 jaar bent! En ik ging speciaal voor jullie op pad…


Ik volg The Body Shop al een tijdje en ik zag de oproep voorbij komen dat je een gratis Mango body butter kunt ophalen in een filiaal naar keuze als je net als de body butter, 21 jaar bent. Na het tonen van mijn identiteitskaart kreeg ik een mooi exemplaar mee en de geur is echt heerlijk intens ervan! Dus ben je ook 21 jaar? Grijp je kans en ren naar de eerste beste Body Shop voor een fijn exemplaar, deze actie gaat door tot 6 oktober. 
Deze mango body butter heeft een intensieve werking dankzij de romige bodycrème die gemakkelijk door de huid wordt geabsorbeerd. Ook werkt het heel verzorgend en verzachtend, tegelijkertijd wordt de huid tot wel 24 uur beschermt tegen vochtverlies. Deze mango body butter is speciaal voor een zeer droge huid en voor mij ideaal nu het kouder wordt en ik een extra beschermlaagje voor mijn huid goed kan gebruiken. 
Heb jij al een Body Butter gehaald? Je kunt speciaal voor deze verjaardag tijdelijk body butters bij The Body Shop kopen voor slechts €10. 


Follow me on

Dit bericht heeft 8 reacties.

  1. Michaela

    Ik had de actie ook gezien, écht zo leuk dat ze zoiets hebben verzonnen! Helaas ben ik net wat te jong voor een gratis body butter haha!

  2. Wat een toffe actie, jammer dat dat niet geldt als je 23 jaar bent hi hi maar voor 10 euro vind ik ook een mooie aanbieding. Heerlijk die bodybutters van the body shop. En wat is je .nl site mooi geworden, fijn zeg!

  3. Zussie

    Hoeraaa! Helaas ben ik geen 21 jaar.. Maar ze zijn wel heerlijk!

Geef een antwoord

CommentLuv badge