Blog

BEAUTY – Ritzo Sensation shampoo, conditioner & mousse

Happy hair day! Als je haar maar goed zit, dan begint elke dag beter. Mijn blonde haar kan altijd wel wat extra verzorging gebruiken nu het behoorlijk lang aan het worden is. Juist met de extra zonuren in aantocht zorg ik ervoor dat ik de lokken extra bescherming kan bieden en de puntjes meer voedt. Ik vond het dan ook extra leuk toen ik de Ritzo Cosmetics Volume & Glans deal mocht testen, inclusief de Sensation Styling Mousse die extra volume biedt. Kijk je mee naar wat ik van de producten vind?

Ritzo Cosmetics By Dagmar Valerie review

Ritzo Cosmetics in het kort
Het is niet zo gek als je Ritzo Cosmetics nog niet kent, want het merk is pas sinds Valentijnsdag (2014) op de markt en het merk is gestart met een lijn van 12 beautyproducten voor meiden die er goed en verzorgd uit willen zien. En wist je dat de naam Ritzo komt van The Ritz in Parijs? Toen mij werd verteld dat de producten zijn ontwikkeld door meiden voor meiden, werd ik nog enthousiaster. Een panel van meiden tussen de 13 en 18 jaar heeft namelijk bepaald welke producten er zouden komen en de eisen gesteld waaraan de producten moesten voldoen. Het resultaat? Een lijn van 12 verzorgende en kwalitatief fijne producten met de leuke slogan Look good, smell good, be amazing.

Ritzo Cosmetics By Dagmar Valerie review
Ritzo Sensation Conditioning Shampoo  (€ 9,95 voor 200 ml)
Allereerst gebruik ik om de dag (ik hoop het af te kunnen bouwen, maar dit vind ik toch best lastig) de Conditioning Shampoo van Ritzo. Ik gebruik ongeveer evenveel shampoo als een euro-munt en dit masseer ik vooral in de haren rondom de hoofdhuid. Als ik het uitspoel, komt de shampoo namelijk vanzelf langs de puntjes. Mijn haar wordt zachter dankzij deze shampoo, maar ook soepeler. Hieronder zie je de ingrediënten die in deze Ritzo Shampoo zijn gebruikt. En een extra tip: als de fles leeg lijkt, zet je hem na gebruik ondersteboven, want dan kan je de shampoo nog zeker een aantal keer gebruiken!
Ritzo Cosmetics By Dagmar Valerie review
Met de speciale Volume & Glans deal (voor 12,95 euro) krijg je extra voordelig de shampoo en conditioner, waardoor je lokken zacht, volumineus en stralend ogen. 
Ritzo Cosmetics By Dagmar Valerie review
Ritzo Sensation Conditioner (€ 8,50 voor 200 ml)
Mijn lokken hebben écht extra verzorging nodig, maar ik heb regelmatig moeite om een goede conditioner te vinden die mijn lokken niet nog zwaarder maakt. Ik gebruik de conditioner altijd alleen voor de punten. Deze Ritzo Sensation Conditioner verbaasde mij hierbij omdat er geen sprake is van verzwaring en het geeft volume aan je haar. Ook gaan mijn lokken minder snel klitten, dat scheelt weer kostbare minuten in de ochtend! 
Ritzo Cosmetics By Dagmar Valerie review
Hieronder lees je de ingrediënten die gebruikt zijn voor de Sensation Conditioner. 
Ritzo Cosmetics By Dagmar Valerie review
Ritzo Sensation Styling Mousse (€ 9,95 voor 200 ml)
De shampoo en conditioner van Ritzo bieden mij lokken waar ik snel én mooie looks door kan maken. Maar om het af te maken is de Styling Mousse een mooie toevoeging. De mousse schuimt de fles uit na het schudden (dat moet je niet vergeten!) en mijn haren blijven de hele dag goed in model na het verdelen van de mousse in de ochtend. Ook zie ik een subtiele glans terug, dat juich ik natuurlijk toe! 
Ritzo Cosmetics By Dagmar Valerie review

Ritzo Cosmetics By Dagmar Valerie review

Ritzo Cosmetics By Dagmar Valerie review

Ritzo Cosmetics By Dagmar Valerie review
De Sensation-lijn van Ritzo bestaat uit de favoriete geuren van de meiden die mee mochten beslissen bij de totstandkoming van de lijn. De geur is heel fris, fruitig en ook doet het mij denken aan luxe producten met jasmijn erin. Extra goed nieuws, want de producten en de ingrediënten die ingezet worden voor Ritzo Cosmetics worden niet op dieren getest. En de producten zijn Made in Holland! 
Ritzo Cosmetics By Dagmar Valerie review
Mijn conclusie
De Ritzo Sensation lijn zorgt ervoor dat mijn lokken dagelijks stralen! De producten zijn verpakt ik handige flessen met een hygiënische dop waardoor je ook het maximale eruit kunt halen. Het ziet er zo luxe en professioneel uit! Ik word er superblij van, omdat de mooie producten betaalbaar én kwalitatief sterk zijn. Ritzo producten zijn (voorlopig) alleen via de webshop www.ritzocosmetics.com verkrijgbaar. Je betaalt geen verzendkosten via de webshop. En ben je benieuwd naar de Gel-to Milk cleanser, de Sensitive Skin Dagcreme en de Sensitive Skin Nachtcreme? Ik heb deze ook getest, lees mijn review over deze Ritzo beauties hier. Dankzij de Ritzo Sensation shampoo, conditioner en handige styling mouse is een bad hair day verleden tijd. En houd mijn blog in de gaten, want ik mag binnenkort mijn favoriete Ritzo Cosmetics producten verloten! 


Gebruik jij al producten van Ritzo Cosmetics?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.