Blog

BEAUTY – Review Ritzo Cosmetics

Kennen jullie Ritzo Cosmetics al? Ik kwam in aanraking met het merk dankzij de Beautygloss Pre-party die ik bezocht. Het was een heus feestje en dat is Ritzo ook! Ik zag de stand met mooie producten staan en de uitstraling sprak mij enorm aan. Het zag er zo professioneel uit én het was betaalbaar. Ik gebruik nu dagelijks de dag- en nachtcrème van Ritzo, maar ook de Gel-to Milk cleanser. Ben je nieuwsgierig? Bekijk dan wat ik van de producten vind! 

Ritzo Cosmetics ByDagmarValerie 
Het is niet zo gek als je Ritzo Cosmetics nog niet kent, want het merk is pas sinds Valentijnsdag (2014) op de markt en gestart met een lijn van 12 beautyproducten voor meiden die er goed en verzorgd uit willen zien met een gezonde en gave huid. De producten hebben als doel om huidproblemen te voorkomen. En wist je dat de naam Ritzo komt van The Ritz in Parijs? Toen mij werd verteld dat de producten zijn ontwikkeld door meiden voor meiden, werd ik nog enthousiaster. Een panel van meiden tussen de 13 en 18 jaar heeft namelijk bepaald welke producten er zouden komen en de eisen gesteld waaraan de producten moesten voldoen. Het resultaat? Een lijn van 12 verzorgende en kwalitatief fijne producten met één geurlijn (de hele lijn- op de gezichtscrèmes en cleanser na- heeft dezelfde geur. De geur bevalt ontzettend goed, lekker neutraal en niet storend zoals ik het bij veel merken wel ervaar. Het is een frisse geur met orangeflower, musk, jasmijn en amber) voor een betaalbare prijs. En een pluspunt die mij gelijk opviel: de verpakkingen zijn hygiënisch en de tubes liggen erg prettig in de hand. 

Ritzo Cosmetics ByDagmarValerie 
Ritzo Sensation Cleanser: Gel-to-Milk (€ 9,95 voor 100 ml)

Een schone huid is de basis van je huidverzorging, dat weten we hopelijk allemaal. Elke ochtend en avond gebruik ik nu de Gel-to Milk cleanser om mijn gezicht schoon te maken. Ik moest eerst even wennen aan de substantie, omdat het wat dikker en vettiger op je gezicht aanvoelt. Je verdeelt de gel over je natte gezicht en dan wordt het een soort reinigingsmelk, maar dan fijner.

Ritzo Cosmetics ByDagmarValerie

Ritzo Cosmetics ByDagmarValerie
Daarna spoel je het af met lauw water en normaal gesproken voelt mijn huid dan een beetje strakker, maar dankzij deze cleanser is het veel zachter en juist soepel. Vooral in de avond merk ik goed het resultaat, want mijn gezicht voelt echt schoon aan na het gebruik en als ik heb geslapen en opsta voelt mijn gezicht nog steeds lekker zacht. Je zachte huid ontstaat door de olie die is toegevoegd, ik had echt niet verwacht dat ik zo enthousiast zou zijn over deze cleanser. Hij werkt heel fijn én hij is Made in Holland!
Ritzo Cosmetics ByDagmarValerie 
De Sensitive Skin Dagcrème (€14,95 50 ml)

Het is heel belangrijk om je huid dagelijks met een crème in te smeren tegen de stralingen, maar ook om je huid de bescherming te bieden die het nodig heeft. De dagcrème van Ritzo geeft een mooie, matte finish in tegenstelling tot veel crèmes die mijn huid juist wat vettiger doen lijken. De crème is trekt snel in (ideaal, omdat je dan niet zolang hoeft te wachten tijdens het opmaken) en het voelt lekker fris. Deze dagcrème is vooral geschikt voor de vette en gecombineerde huid. Extra voordeel? Het verzacht echt mijn huid!

Ritzo Cosmetics ByDagmarValerie 
De Sensitive Skin Nachtcrème (€12,95 50 ml)

Natuurlijk kan je dagcrème ook voor in de nacht gebruiken, maar beter is het inzetten van een goede nachtcrème die je huid doet herstellen. De nachtcrème van Ritzo werkt voor mij heel prettig, omdat ik het gevoel heb dat mijn huid echt wordt verzorgd en gevoed als ik slaap. Ik heb een lastige huid en veel onzuiverheden en puistjes (dat krijg je eenmaal sneller als je gezondheidssituatie wat ingewikkeld is en je medicatie gebruikt of hebt gebruikt). Deze crème helpt juist tegen een onrustige huid en maakt mijn gladder dan het is geweest. De onzuiverheden zijn getemd en mijn huid voelt een stukje rustiger. Deze crème is ook geschikt voor de vette en gecombineerde huid. 

Ritzo Cosmetics ByDagmarValerie

Op de Beautygloss pre-party was er een fijne actie waardoor ik slechts €5,- betaalde per product. Ik ben heel erg enthousiast over deze producten en zij behoren dan ook tot mijn dagelijkse routine. Ik vergeet nu niet meer om dagelijks de crèmes te gebruiken. Ook de cleanser gebruik ik nu steeds vaker twee keer per dag, waar ik voorheen alleen in de avond mijn gezicht reinigde. Het voelt echt heel fijn en mijn huid is een stukje rustiger geworden. Mocht je kennis willen maken met Ritzo, dan kan je nu ook het Face Try-out pakket aanschaffen, hier zit de dag- en nachtcrème in, maar ook een Cleansing Milk én de fijne Ritzo Cleanser Gel-to-Milk. Je betaalt er nu tijdelijk €29,95 voor, een fijne prijs voor een goede basis aan gezichtsverzorgingsproducten. Ritzo producten zijn (voorlopig) alleen via de webshop www.ritzocosmetics.com verkrijgbaar. Je betaalt geen verzendkosten via de webshop. 


Gebruik jij al producten van Ritzo Cosmetics?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.