Blog

BEAUTY / Purple Heart – Sally Hansen

Pretty in Pink! Ik zweef op een roze wolkje, dankzij het prachtige lakje van Sally Hansen. Ik dacht dat ik niet zo snel een nieuwe liefde voor mijn nagels zou vinden na ‘Call me Princess‘ uit de Crushed Crystals collectie van Catrice, maar ik ben opnieuw gevallen. Dit keer voor de roze beauty ‘Purple Heart’ (nr. 406) uit de Complete Salon Manicure lijn van Sally Hansen. Nieuwsgierig waarom ik hier zo van onder de indruk ben? Lees gauw verder!

IMG_1584

Purple Heart is een prachtig lila kleurtje wat perfect past in de lentetrends van 2014. Het lakje oogt professioneel en groot in verhouding tot andere lakjes. Sally Hansen is onder andere verkrijgbaar bij de Ici Paris XL en bol.com

IMG_1579

Op de foto’s heb ik twee laagjes op mijn nagels en het lakt ontzettend prettig dankzij het brede kwastje. Het eindresultaat toont een gel effect waar ik erg enthousiast over ben. Het ziet er kwalitatief heel goed uit en je hoeft geen professional te zijn om prachtige nagels te creëren. 

IMG_1566

Op bovenstaande foto zie je het lakje na acht dagen! 
Je betaalt voor een lakje van 14,7 ml 10,99 euro. Dit is relatief duur voor een lakje, maar je krijgt er wel een groot flesje voor terug én het blijft ruim een week zitten! Dit laatste had ik echt niet verwacht, maar het lakje begon pas te chippen na acht dagen. Daarom ben ik ook extra blij, omdat het ideaal is voor bijvoorbeeld een vakantie of als je niet zo van het bijwerken houdt. Dit is namelijk amper nodig met deze Sally Hansen topper! Bijkomend voordeel: het lakje droogt ontzettend snel! 

IMG_1594
Heb jij al ervaring met de nagellak van Sally Hansen?
Liefs,
Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.