Blog

BEAUTY / Prachtige P2 producten

Ik ben enorm door mijn lieve vriendinnetje Anne in het zonnetje gezet en verwend de laatste tijd. Naast de mooie lay-out die zij voor mij maakte, gaf zij mij namelijk een prachtige box vol met mooie producten. Zo ook deze eyecatchers van het merk P2. Het merk is moeilijk in Nederland te verkrijgen, maar toen Anne op vakantie was heeft zij het voor mij meegenomen uit Duitsland. Ik heb de blog van Anne tijdens haar vakantie mogen bijhouden en verzorgen, wauw wat gaf dat een kick en wat heb ik er veel plezier aan beleefd. Nieuwsgierig naar deze prachtige producten? Ik laat je zien wat voor een beauties het zijn!

Allereerst laat ik jullie deze fijne blush zien en deze prachtige oogschaduw. De blush draagt de naam softly pink (032) en deze is rijk aan mineralen en parabenen vrij. Het is een hele subtiele roze kleur die je wangen een girly touch geeft; I love it!
Is het geen plaatje? Wauw wat vind ik deze oogschaduw toch mooi! Het is nummer 070 met de naam sunset glamour en ik vind de uitstraling al glitter & glamour, zo mooi! Je kunt kiezen welke kleur je gebruikt of deze juist mixen. Het geeft een warme en vrouwelijke look. 
P2 is gewoon mijn tweede liefde denk ik… Ik ben er zo enthousiast over, maar dat hebben jullie misschien al gemerkt. Moet je kijken naar deze mascara die je ogen voorziet van extra volume en krul! En dan deze lovely lipstick met nummer 060: Famel. Het is een zacht roze kleur die bij veel mensen goed zal staan. Ik vind het design van zowel de mascara als de lipstick heel erg krachtig, modern en vrouwelijk. 
De swatches van de producten van links naar rechts: lipstick met nummer 060: Famel – Oogschaduw met nummer 070: Sunset Glamour – Mineral Blush met nummer 032: Softly Pink.
En last but zeker not least dit prachtige Sand Style lakje van P2. Het behoort absoluut tot mijn favorieten en ik draag het nu al ruim een week op mijn nagels, omdat ik de kleur en structuur zo mooi vind. Het past ook bij heel veel kledingcombinaties en ik vind het echt een lakje voor deze tijd van het jaar. Is het geen beauty?!

Zoals je hebt gemerkt, ben ik erg enthousiast over dit mooie cadeau en deze fijn beautyproducten. Ik had nog geen ervaring met P2, maar ik kan nu al niet wachten totdat ik weer een keertje in Duitsland ben. Ik had nooit verwacht dat ik zo blij kon worden van een make-up merk, I love it!

Wat vind jij van het merk P2 en welk product vind jij het mooiste?

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.