BEAUTY / NYC Raindrop, Blue Sky & Spring Tulip

Het is tijd voor de lente en de pasteltinten zijn niet te missen in het straatbeeld. Ook de nagels worden hierbij niet vergeten. De blauwe lucht is terug te vinden in extra veel denim, de gele kuikentjes zie je in de gele tops en het zachte roze van bloemetjes vind je in veel patronen. Pretty in Pastels! En zo dacht New York Color ook, want toen Anne en ik gingen shoppen in Antwerpen op De Meir vond ik drie te gekke kleurtjes die onmiddellijk mijn hartje hadden gestolen: Raindrop, Blue Sky & Spring Tulip. 

IMG_2584

NYC zegt zelf over de lakjes: De In a New York Minute-nagellak van NYC is een gladde, glimmende glanslak die van nat hard wordt in minder dan 60 seconden met een speciaal kwastje dat precies de juiste hoeveelheid kleur afgeeft voor perfect aanbrengen… zelfs als je het aan moet brengen terwijl je je in een taxi door de stad beweegt. Wees levendig, wees stralend en wees helder voor minder geld. Allereerst deel ik met jullie de lakjes.

325 – Raindrop
Dit is een schattig babyblauw kleurtje en het staat heel leuk bij outfits in combinatie met denim. 

IMG_2444

IMG_2594
320 – Blue Sky

Is het nu mint of blauw met een groen tintje? Hmm… moeilijk te omschrijven deze kleur, maar pretty is het lakje zeker! 

IMG_2567

IMG_2582

300 – Spring Tulip
Wohooo mijn liefde voor koraal kent geen grenzen! Ook niet bij deze beauty, ik ben helemaal verkocht <3 Je spot mij de komende tijd denk ik dan ook regelmatig met Spring Tulip op mijn nagels. 

IMG_2464

IMG_2614

IMG_2629 
Mijn mening
De lakjes (met de volledige naam: In a Minute New York Color Quick Dry Nailpolish) zijn o.a. te koop bij Kruidvat voor €2,29 per stuk. Dit maakt het een fijn budget product en het is lekker toegankelijk. Het lakje dekt beter na twee laagjes, maar één is voldoende voor een leuk kleurtje op de nagels. Gemiddeld blijft het lakje drie dagen zitten waarnaar de eerste chipjes beginnen te komen. De lakjes brengen makkelijk aan dankzij het fijne kwastje dat net iets groter is waardoor het lekker in de hand ligt. Droog in 60 seconden? Het eerste laagje had daar geen moeite mee, maar het tweede laagje droogde niet minder dan 60 seconden; ik had er een kleine drie minuutjes voor nodig. Nadeel? Dat er zoveel leuke kleurtjes zijn, waardoor ik amper kan kiezen!

IMG_2588
Welk lakje is jouw favoriet? 
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 19 reacties.

 1. Heerlijke kleurtjes heb je uitgekozen! Vooral Raindrop is prachtig, geniet van je mooie, nieuwe aanwinsten :)

 2. Sophie

  Wauw, prachtige kleurtjes! <3 Ik vind ze eigenlijk alle drie heel erg mooi!

 3. Suzanne

  Wat een lieve kleurtjes! Vooral de laatste vind ik erg leuk.

 4. Petra

  De kleurtjes zijn heel erg leuk,….en ook leuk geprijsd….

 5. Heleen

  Wat een toffe kleurtjes heb je gekocht, ik kan me voorstellen dat het lastig kiezen is met zoveel leuke kleurtjes. :D

 6. Ik vind het echt leuke kleurtjes, de babyblauwe is favoriet en dat terwijl ik vaak roze nagels heb!

Geef een antwoord

CommentLuv badge