Blog

BEAUTY / Lush Valentijnscollectie

Lots of love from Lush! Ik ben eigenlijk niets anders gewend van dit heerlijke merk, waarvan de winkels dezelfde ervaring bieden als bij sjaakie in de chocoladefabriek. Ik voel mij als een kind in een snoepjeswinkel waarbij het ene product nog lekkerder ruikt en een mooiere ervaring biedt dan het andere. De liefde hangt al in de Lusht (ja, lucht) en daarom neem ik je mee om je de nieuwste Valentijnscollectie te laten zien!

Afgelopen zaterdag bracht ik een bezoekje aan het Lush filiaal in Utrecht en het is er elke keer een feestje. Dit keer werd mij namelijk getoond hoe de Love Locket Ballistic (€10,95 per stuk – vegan) werkt en welk effect het in je bad creëert. Het is een hartjesparty voor in je bad, super leuk! Daarnaast ruikt je badkamer heerlijk naar vanille, neroli en jasmijn. I love it!
We moesten van de geliefde Snow Fairy Showergel afscheid nemen, maar daar is een lekkere hunk voor onder de douche voor in de plaats gekomen. Heb jij al kennis gemaakt met Prince Charming Showergel? Prince Charming Showergel (vegan €7.95 – 100g, €15.95 – 250g en €26.95 – 500g) heeft iets weg van grapefruit en vanille; lekker zoet en mijn nieuwe BFF voor onder de douche!
Close To You Massage Bar (€8,95 per stuk – vegan) lijkt op het Engelse koekje Jammy Dodger en het is gemaakt van cupuaçuboter, sheaboter en olijfolie. Knijp fijn tussen je warme handen en masseer de olie lekker in. 
Tender is the Night Massage Bar (€10,95 per stuk – vegan) is geïnspireerd op het gelijknamige boek van F. Scott Fitzgerald. Deze wordt gemixt met sensuele jasmijn, cacaoboter en sheaboter. Het smelt langzaam op je warme huid voor een heerlijke olie. Ook na Valentijn blijft Tender is the Night Massage Bar verkrijgbaar bij Lush.
Neon Love Soap (€6,95 per 100g – vegan) is een ode aan 12 Months of Neon Love; een kunstproject waarbij teksten van bekende lovesongs groot in neonschrift zijn uitgebeeld. In deze Neon Love Soap vind je verse vijgen, passievruchten en sojayoghurt voor een zijdezacht velletje. Als er een stukje uit het grote hart voor je gesneden wordt, verschijnen allemaal kleine, witte hartjes. Romantischer wordt het niet; maar Lush geeft wel mee dat samen douchen beter is voor het milieu…
The Kiss Tinted Lip Balm (€9,65 per stuk – vegan) is een heerlijke combinatie van Fair Trade sheaboter, cupuaçuboter en agavesiroop. Guaranapoeder zorgt voor extra volle lippen om te zoenen. Deze balsem bevat geen conserveermiddel en plasticvrije glittertjes. Fijner voor jou en het milieu! Ik kon deze Lip Balm niet achterlaten, hij rook zo naar zoete snoepjes en hij laat een subtiele roze tint achter. Een mooi glosje voor de lippen om te zoenen!
Alle Valentijnsproducten zijn online en in de Lush vestigingen verkrijgbaar sinds 10 januari 2014. En wist je dat je vandaag én morgen (13/ 14 januari) tussen 14:00 en 15:00 al je Scincare vragen aan Dr. Isa kunt vragen op twitter (@Lushholland)?

Van welk product gaat jouw hartje sneller kloppen?

Liefs, 
Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.