Blog

BEAUTY – Inglot workshop + Free System Palette

Als ik denk aan de combinatie van pigmentatie en kwaliteit van make-up, dan denk ik gelijk aan Inglot. Ik was dan ook extra blij met de kans om samen met Anne een workshop bij Inglot te mogen ervaren. Na de workshop gingen we met een tasje vol fijne producten naar huis, waar ik stuk voor stuk héél erg blij mee ben. Genoeg gekletst, ik laat het je zien!

Inglot Cosmetics ByDagmarValerie Nail Polish
Allereerst kregen we een rondleiding door de mooie winkel in Amersfoort, echt een plaatje! Zeker de moeite waard om een bezoekje aan te brengen als beautyliefhebber. Vervolgens kregen we uitleg over het assortiment. Voor een goede basis keken we naar de kwalitatief goede Face-producten met onder andere skincare in het assortiment, foundations, blushes en prachtige highlighters. Ook was er een wand aan mooie lipproducten tot nagellakjes en hier maak ik gelijk even een stop, want oh als het even kon dan stonden alle Inglotlakjes in mijn kast! De variatie in kleur is echt waanzinnig, love it! Sorry ik was even afgeleid, want ik zou er uren over kunnen praten. Natuurlijk konden de Freedom System palettes niet in de uitleg ontbreken, de mogelijkheden zijn oneindig: van oogschaduws tot blushes, concealers en mooie poeders, maar ook wenkbrauw- en lipproducten. Tijdens de uitleg begon mijn beautyhartje sneller te slaan, maar het was helemaal niet meer te stoppen toen we zelf met de mooie producten aan de slag mochten…
Inglot Cosmetics ByDagmarValerie FaceInglot Cosmetics ByDagmarValerie
Er werd in de workshop gekeken welke look goed bij ons zou passen en vervolgens kregen we uitleg over hoe we deze konden creëren bij onszelf middels de fijne producten van Inglot.
Inglot Cosmetics ByDagmarValerie AnneSolveigInglot Cosmetics ByDagmarValerie
Het was zo leuk om de uiteenlopende producten te kunnen testen en te gebruiken! Ook werd gelijk gekeken welke goed bij ons huidtype aansloot of bij onze kleur ogen… Echt interessant! De onderstaande producten zijn voor mijn look gebruikt: 
Inglot Cosmetics ByDagmarValerie
Inglot Cosmetics Workshop look ByDagmarValerie

Zo inspirerend en leerzaam! Ik heb van elke minuut genoten!
Inglot Cosmetics ByDagmarValerie 
Wat ik het leukste vond? Dat we geïnspireerd werden om meer uit onze beautyproducten te halen dan we al deden. Zo leerde ik een mooie look te maken die echt bij mijn ogen past, maar ook hoe ik het natuurlijker en draagbaar kan maken door kleurgebruik of met een kleine aanpassing juist meer kan laten spreken. Eerst werd mijn ene oog opgemaakt en vervolgens moest ik de andere proberen na te maken, zo gaaf! Ik kreeg handige tips mee hoe ik bepaalde producten kon inzetten en naar welke kleuren ik voortaan kan kijken, zodat het aansluit bij mijn uiterlijk. 
Inglot Cosmetics ByDagmarValerie
Inglot Cosmetics ByDagmarValerie
We gingen niet met lege handen naar huis; Anne en ik zijn allebei heel erg goed geslaagd! Jullie lezen gauw meer over een prachtig lakje dat ik meenam én een mooie kleur lipgloss, maar er kwam ook een grote droom van mij uit: ik ben de trotse eigenaresse van een Freedom System Palette!Inglot Cosmetics Amersfoort ByDagmarValerie Free System Palette
Inglot Cosmetics Amersfoort ByDagmarValerie Free System Palette
Je kunt hiermee eindeloos combineren en de magnetische bodem zorgt ervoor dat de producten niet uit het palette kunnen vallen, maar ook dat een lege vulling weer makkelijk te vervangen is. 
Inglot Cosmetics Amersfoort ByDagmarValerie Free System Palette
Toen kwam de moeilijke beslissing: voor welke kleuren moet ik nu gaan? Ik was er al gelijk uit dat ik een mooie bronzer/blush zou nemen (nr. 51), want tijdens de workshop werd er zo’n mooi effect door gemaakt dat ik het ook heel graag zelf wou blijven toepassen. De pigmentatie is waanzinnig, wat een kleur!
Inglot Cosmetics Amersfoort ByDagmarValerie Free System Palette
Inglot Cosmetics Amersfoort ByDagmarValerie
Mijn gezicht krijgt er echt een boost door en op sommige dagen is dat nét wat ik goed kan gebruiken. Ook koos ik voor drie prachtige oogschaduws die ook in mijn look van de workshop zijn gebruikt, namelijk de goudkleurige AMC Eye Shadow Shine Square nr. 49, een mosgroene Eye Shadow DS Square nr. 471 en last but not least Rainbow Eye Shadow 106R voor drie prachtige, zachte tinten beige. 
Inglot Cosmetics Amersfoort ByDagmarValerie Free System Palette
Extra feitje? Als ik denk aan Inglot en de producten ervan gebruik, dan denk ik ook aan Polen en aan mijn familie die er woont. Inglot is namelijk een Pools merk en ik loop al jaren door de gigantische shoppingmall in Kraków (Galeria Krakowska, mijn shopparadijs!) en dan neem ik steeds een kijkje in de Inglot store met mijn lieve oma. Fijne herinnering, ik hoop dat ik het gauw weer samen kan ervaren. Dankjewel Inglot voor de leerzame en inspirerende workshop! En ben je in de buurt van Amersfoort? Neem dan zeker een kijkje (Langestraat 71) of bezoek de webshop voor meer inspiratie. En voor mijn Belgische lezeressen: er is zojuist een winkel geopend in Hasselt! Ik ga er binnenkort ook een bezoekje aan brengen, ik kan niet wachten en ben zo nieuwsgierig! Heb jij al een keer producten van Inglot gebruikt?

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.