Blog

BEAUTY – Inglot O2M Nail Enamel nr.665

Dit lakje doet mij écht denken aan je mooie jurkje dat je droeg in Slovenië!’, aldus mijn vriend over het het Inglot O2M Breathable Nail Enamel lakje met nummer 665. Dit lakje heeft het perfecte mintkleurtje voor de zomer, net als inderdaad mijn jurkje dat ik droeg in Ljubljana. We hadden een geweldige vakantie en dankzij dit lakje komen dan ook alle herinneringen weer boven, zelfs bij mijn vriend. In dit artikel vertel ik je meer over deze fijne nagellak van Inglot!

Allereerst even een shout-out naar het geweldige nagellakassortiment van Inglot. Anne en ik brachten een bezoekje aan het filiaal in Amersfoort en keken er onze ogen uit. Hoe kan je nu een keuze maken tussen zoveel toppers? Ik twijfelde lang tussen koraal (een stemmetje in mijn hoofd zei dat ik al heel veel koraalkleurtige lakjes heb) en een mooi mintkleurig lakje. Uiteindelijk koos ik voor een echte beauty met nummer 665 uit een speciale collectie, namelijk de 02M Breathable Nail Enamel-lijn.

Inglot Cosmetics  02M Breathable Nail Enamel
Deze Breathable Nail Enamelcollectie bestaat uit prachtige kleuren nagellak, maar het unieke wordt gecreëerd door het feit dat de lakjes stuk voor stuk water-en zuurstof doorlatend zijn. Inglot zegt er het volgende over:  Met een combinatie van hoogtechnologische polymeren en speciale toevoegingen, laten de O2M Nail Enamels de nagel beter ademen door zuurstof en waterdamp van buitenaf door te laten dringen tot de nagel. Deze technologie is gezonder voor de nagels tevens zorgt het voor een betere verspreiding van de nagellak. Met dit nieuwe polymeer is een hele nieuwe nagellak lijn ontwikkeld, de O2M collectie. 

Inglot Cosmetics  02M Breathable Nail Enamel

Inglot Cosmetics  02M Breathable Nail Enamel 
Ik heb behoorlijk een zwak voor mint- en koraalkleurige items. Ik vind nr. 665 dan ook een echte eyecatcher en perfect voor de lente en zomer. Dit lakje is mintkleurig en neigt licht naar groen. Na één keer lakken komt de kleur al goed tot zijn recht, maar de tweede keer maakt het helemaal af. Het kwastje ligt lekker in de hand en de lak vloeit heel goed. Een bonuspunt voor deze mooie topper, want hij droogt lekker snel! 
Inglot Cosmetics  02M Breathable Nail Enamel
De kleur overtrof al mijn verwachtingen, ik voel dan ook niet de behoefte om het lakje eraf te halen haha. Maar wat een verademing, want na acht dagen zit het lakje er nog steeds prima op. Natuurlijk mag ik het hier en daar wat bijwerken, maar over het algemeen blijft het ongelooflijk goed zitten voor zo’n lange periode. 
IMG_3988
Voor het prachtige lakje betaal je  14,- en daar krijg je een mooie hoeveelheid van 11 ml voor terug. Ik vind het filiaal in Amersfoort ontzettend mooi en ik hoop ook binnenkort een bezoekje te kunnen brengen aan de nieuwe Inglot in Hasselt (België). En mochten we ons niet in kunnen houden; lang leve de mooie webshop
Inglot Cosmetics  02M Breathable Nail Enamel
Heb jij al mooie producten van Inglot in je stash?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.