Blog

BEAUTY – Inglot Nail Enamel 705 & 057

Het is jullie vast niet ontgaan dat ik fan ben van de producten van Inglot én mijn liefde voor nagellak geen grenzen kent. Na mijn prachtige Inglot Free System Palette (bekijk de review ervan hier) waar ik dagelijks met veel plezier gebruik van maak, review ik nu twee mooie lakjes. Nr. 705 is extra speciaal want het heeft een matte finish en nr. 057 is een heel sjieke kleur. Kijk je mee?

Ik volg Inglot Cosmetics op Facebook waar regelmatig prachtige collages worden gedeeld en dat vormt heerlijke inspiratie om bij weg te dromen. En af en toe wordt zo’n droom werkelijkheid, bijvoorbeeld na het zien van deze beauties waarbij mijn oog gelijk viel op het prachtige Nail Enamel lakje met nr. 705. Ja, mijn liefde voor mooie lakjes kent geen grenzen en zo kwam het lakje in mijn stash terecht. 
Inglot Cosmetics review blog Nail Enamel By Dagmar Valerie

Inglot Cosmetics review blog Nail Enamel By Dagmar ValerieInglot Cosmetics review blog Nail Enamel By Dagmar ValerieInglot Cosmetics review blog Nail Enamel By Dagmar Valerie
Inglot heeft een rijk assortiment aan kleuren en tinten, you name it en er komt een lakje naar wens tevoorschijn. Niet alleen met nagellak is dit het geval, dit geldt ook voor de prachtige oogschaduws, mooie blushes en andere cosmetica die bij Inglot te koop zijn. Ik heb met moeite (deze of toch deze en anders misschien deze of ehmm… deze is eigenlijk ook prachtig. ANNE, HELP!) twee beauties van lakjes kunnen uitzoeken, ik koos voor een mooie lichtbruine tint met nr. 057 die perfect is voor een uitstraling waarbij nude goed matcht. Daarnaast koos ik voor de opvallende 705 met een matte finish. De lakjes zitten zoals we van Inglot gewend zijn in een zwarte verpakking met een professionele en strakke uitstraling. Voor de lakjes betaal je negen euro per stuk, in mijn ogen is het betaalbaar voor de kwaliteit die je terugkrijgt. Het is duurder dan een gemiddeld lakje, maar je weet zeker dat je langdurig resultaat op je nagels treft en dat is goud waard!
Inglot Cosmetics review blog Nail Enamel By Dagmar ValerieInglot Cosmetics review blog Nail Enamel By Dagmar Valerie
Nr. 057 is een prachtig nude lakje, waar ik in het begin wel even aan moest wennen om het te matchen. Nu ben ik er heel erg blij mee kan en ik het makkelijk combineren en vind ik het echt een beauty. De lak laat een intense kleur achter na één laag en blijft vier dagen goed zitten waarnaar de eerste scheurtjes beginnen te komen. Dat is bovengemiddeld en het kwastje lakt ook nog eens ontzettend prettig. Extra fijn: het is niet getest op dieren! 
Inglot Cosmetics review blog Nail Enamel By Dagmar ValerieInglot Cosmetics review blog Nail Enamel By Dagmar ValerieAls Nr. 705 opdroogt dan krijgt het een matte finish, dit geeft een onwijs mooi resultaat. Ik heb één laagje op de foto’s gebruikt, maar na de tweede wordt de kleur nog intenser en dat is bij deze matte lak aan te raden. De matte Top Coat kan je gebruiken voor een extra mat resultaat, maar zonder is ook mogelijk voor langdurig resultaat. Ik vind het echt een eyecatcher die ik met veel plezier draag. Op de foto’s is de kleur van de lak op de nagels iets lichter en feller dan hij werkelijk is en het lakje is goed te combineren in de zomer, maar ook zeker voor in de herfst een mooie toevoeging. Je kunt de lakjes in de winkel kopen (bijvoorbeeld in Amersfoort aan de Langestraat 71) of in de webshop
Inglot Cosmetics review blog Nail Enamel By Dagmar Valerie

Made in Poland
Ik ben met mijn Poolse roots extra fan van Inglot, omdat het een Pools merk is en ik geniet van de kwaliteit en pigmentatie die de producten bieden. Inglot Cosmetics is meer dan 20 jaar geleden opgericht door een Poolse chemist, Wojtek Inglot. Deze jonge chemist werkte op de research&development afdeling van een farmaceutisch bedrijf tot hij zijn eigen revolutionair en unieke cosmetica lijn kon ontwikkelen. Zijn missie was om ingrediënten en materialen van de best mogelijke kwaliteit te gebruiken. Ook vond Wojtek Inglot het heel belangrijk dat 1 van de succesfactoren die Inglot onderscheidend zou maken van de concurrenten, een immens groot en gevarieerde collectie van kleuren moest zijn met de mogelijkheid om al deze kleuren te mix- en matchen in speciaal ontworpen paletten om hiermee een uniek en persoonlijk make-up palet te kunnen creëren. Zijn missie is in mijn ogen geslaagd!

Heb jij al een product van Inglot in je stash?
Liefs, Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.