Blog

BEAUTY / GOSH Winter 2013

Tijdens de opendag van Simply PR, kreeg ik make-up advies aan de hand van deze mooie producten van Gosh. Dit is de winter 2013 collectie en ik mocht enkele producten meenemen om thuis verder uit te proberen. Ik ben er heel enthousiast over en laat jullie graag zien waarom! It’s time for Winter Wonderland!
Allereerst ben ik fan van deze BB Powder. Het maakt mijn gezicht egaal en mat, het geeft een lichte dekking en het verzorgt tegelijkertijd ook nog eens mijn huid. Mijn vereisten zitten dus voortaan in een handig rond product; love it! Ik heb soms nog last van oneffenheden en dankzij deze natuurlijke powder worden deze vlekkeloos weggeblend. Ik kreeg nummer 04 mee, de Beige tint. Deze powder is ook verkrijgbaar in 02 – Sand en 06- Warm Beige. Deze BB Powder is te koop voor 9,99 euro. Een fijne prijs voor een product waar ik zo enthousiast over ben. Het geeft een natuurlijk effect zonder dat je een plamuurlaag achterlaat of dat het dik aanvoelt. Mijn huid voelt zo zacht na het opdoen van deze powder, ik ben fan!
Jullie zien niet dat ik in mijn handen klap als ik over dit product mag vertellen, maar hello gorgeous! Deze extreme volume mascara met de naam ‘Darling Lashes’ doet haar naam zeker eer aan. Ik heb zelden gehad dat ik zo’n mooi effect kon creëren met mijn wimpers en dat mijn ogen zo groot leken. Het gedraaide borsteltje is zo ontworpen om de wimpers een extreme boost te geven, door volume toe te voegen aan iedere individuele wimper. Dankzij de ruimte tussen de borstelhaartjes worden de wimpers gesepareerd en zelfs verlengd. Ik krijg een méga vrouwelijke baby doll look met deze mascara en ik vind het te gek. De kleur hiervan is zwart en zelfs de verpakking ziet er cute uit; beplakt met steentjes. De prijs is voor een mascara aan de hogere kant, maar je krijgt er wel een mooi effect voor terug. Je betaalt voor deze mascara 10,99 euro. 
Ooh la la! Met deze GOSH Quattro Eye Shadow kun je erop los mixen en matchen. De oogschaduw heeft een hoge kleurintensiteit en is een fluweelzachte poeder van hoge kwaliteit. De kleuren kunnen tegelijk worden aangebracht waarbij de kleuren makkelijk te blenden zijn.
Ook kun je slechts één of twee kleuren van het pallet gebruiken . Deze Quattro Eye Shadow heeft als kleurencombinatie de naam ‘Tempting Purple’ (nummer 057). De prijs van dit palette is 10,99
En last but zeker not least mocht ik een nagellakje uitzoeken. Ik vond de kleur 627 Denim Delight te gek, want deze kleur past heel goed bij jeans en denim broeken. De nagellak dekt al in één laag en droogt erg snel. Daar houd ik van! Je kunt dit lakje kopen voor 7,29.
Alle GOSH Producten zijn exclusief bij Kruidvat verkrijgbaar. 

Wat vind jij van deze Winter 2013 collectie?
Liefs, Dagmar 
                

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.