Blog

BEAUTY – GOSH Prime’n Refresh Illuminating Eye Roll-on

De gevreesde wallen hebben hun opmars gemaakt en het enige wat je nu nog kunt doen, is er de hele dag over struikelen. Dit doemscenario kun je doorstrepen, want het gaat niet meer gebeuren. Die wallen komen eenmaal op de momenten wanneer het ons het minste uitkomt, maar we gaan er wat concreets aandoen. Weg met wallen!


Oorzaken
Voordat ik de tips weggeef, zal ik enkele oorzaken noemen waardoor wallen kunnen ontstaan. We willen ze natuurlijk liever voorkomen! Wallen ontstaan vaak als er sprake is van een zeer stressvolle situatie of als deze stress langdurig aanhoudt. Ook kan het ontstaan als je te weinig slaapt of te weinig gedronken hebt, want dan ontstaan er donkere kringen onder de ogen. Het ontbreken van goede voeding kan ook invloed hebben op de frequentie van het krijgen van wallen. Soms is het krijgen van wallen zelfs erfelijk of je hebt er aanleg voor. Sinds ik heftige terugvallen kreeg van CVS, kon ik niet meer om de kringen onder mijn ogen heen. 
Toen ik bij de persdag van Simply PR was, kreeg ik de GOSH Prime’n Refresh Illuminating Eye Roll-on. Ik gebruik het product sinds half april dagelijks, maar had helemaal niet door dat het zo goed zijn werk deed totdat mensen mij begonnen te complimenteren dat ik er minder moe uitzag. Zelfs na een nachtje doorhalen voor mijn scriptie, terwijl ik de volgende dag een workshop had bij Inglot viel het niemand op dat ik donkere kringen onder mijn ogen had, omdat deze er simpel weg niet meer waren. 

De GOSH Prime’n Refresh Illuminating Eye Roll-on
Deze Eye primer is echt een wondermiddel, vandaar dat ik het ook met jullie deel. Ik gebruik het elke ochtend voordat ik begin aan mijn make-up routine. Eerst gebruik ik deze GOSH Prime’n Refresh onder mijn ogen voor een frisse blik, ook voel ik mij gelijk lekker wakker en ben ik klaar om er tegenaan te gaan. De bolletjes voelen verkoelend aan en ik zorg dat er net een zichtbaar laagje overblijft onder mijn ogen. Deze masseer ik dan in mijn huid met mijn vingertoppen en vervolgens breng ik mijn dagcrème aan voordat ik met mijn make-up begin. 

Zoals je misschien wel weet is de huid onder je ogen heel erg dun en kan deze extra voeding gebruiken. Deze GOSH Prime’n Refresh Illuminating Eye Roll-on (echt een mond vol!) verfrist niet alleen je blik, maar voedt ook de dunnere huid en vervaagt de lijntjes. Daarnaast worden de donkere kringen onder je ogen ook minder zichtbaar. Volgens informatie komt dit door de vier ingrediënten SpectraFlex (die de fijne lijntjes verbergt en de imperfecties door het licht dat wordt verspreid), Matrixyl 3000 (die de collageen productie stimuleert), Gatuline In-tense (verstevigt de huid door stimulatie van celstructuur) en Kigelia (verzacht de huid). Ik ben in ieder geval heel erg onder de indruk van het effect, omdat ik echt last had van de donkere kringen onder mijn ogen en je dit ook regelmatig terugzag op foto’s. Gelukkig zijn ze nu niet meer aanwezig en dat maakt mij ook een stuk zekerder! 

Extra anti-wal tips

 Slaap – We zijn de wallen liever kwijt dan rijk, waardoor genoeg slaap echt een must is. Hoeveel slaap je nodig hebt, is per individu verschillend. 

 Drinken – De combinatie van genoeg slaap en voldoende drinken, zorgt ervoor dat je wallen minder snel verschillen. Drink gemiddeld twee liter per dag ( het liefste water!) en dan weet je zeker dat je goed zit wat vocht betreft voor in je lichaam. Drink je te weinig? Dan ontstaan de donkere kringen onder je ogen sneller.

 Ice Ice Baby – Last van donkere kringen en wallen? Neem een ijsklontje en wikkel deze in folie. Als je ermee ronde bewegingen onder je ogen maakt, zal je merken dat de rondingen kleiner en kleiner worden en de wallen gauw zullen verdwijnen. 

 Massage – Zet je vingertoppen aan de binnenkant van je oogkas en masseer zo de onderkant van je wallen. Schuif telkens een centimeter op, tot je aan de buitenkant van je oogkas bent beland. Met deze massage ben je bezig om je afvalstoffen weer in je bloedstroom op te laten nemen, waarna het afgevoerd kan worden. Maak van je wallen voorgoed verleden tijd!
Bij mij heeft de GOSH Prime’n Refresh Illuminating Eye Roll-on  echt voor een groot verschil gezorgd waar ik nu dagelijks veel complimenten over ontvang. Het is lekker compact en hygiënisch. Ook krijg ik mijn ogen in de ochtend makkelijker open én kan ik met een frisse blik de wereld in kijken. Extra voordeel: ik gebruik deze Eye Roll-on al twee maanden en de bodem is nog lang niet bereikt. Ik weet zeker dat je er minimaal een half jaar dagelijks gebruik van kunt maken, als het niet langer is. Heb je erg donkere kringen onder je ogen? Dan raad ik je aan dit product te gebruiken in combinatie met een concealer. De GOSH Prime’n Refresh Illuminating Eye Roll-on is verkrijgbaar bij de Kruidvat en kost € 12,49.
Heb jij last van wallen of donkere kringen onder je ogen? 
En hoe probeer je deze tegen te gaan?


Liefs, Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.