BEAUTY / GOSH Frosted Sand nagellak

Je handen vormen je visitekaartje en dat neem ik de laatste tijd iets te letterlijk. Ik zit namelijk in een enorme nagellakfan-fase en ren iets te regelmatig naar de schappen toe om mijn ene favoriet na de andere te scoren. Ik geniet van het mooie aanbod en mijn vriend heeft het een stuk moeilijker, omdat hij zich blijft afvragen of ik deze kleur niet al in mijn stash heb als ik weer met nieuwe lakjes thuis kom. ‘Huh? Hoe bedoel je? Nee, deze lijkt totaal niet op die en die of die!’ Herkenbaar? In dit artikel toon ik je drie nieuwe toppers die ik onlangs tot mijn favorieten heb bekroond: GOSH Frosted Rose (05), GOSH Frosted Soft Coral (07) en GOSH Frosted Soft Blue (08)!
GOSH Frosted Sand
De Frosted Sand Look lakjes drogen verrassend snel en laten een prachtig kleurtje achter. De lakjes bevatten veel glitter én een matte finish! Zie hieronder mijn swatches van deze beauties!

05 Frosted Rose

Dit lakje bestaat uit een oud roze kleur en het geeft een erg sjiek effect. Het is mooi te combineren met bruine tinten in de kleding en make-up. Het dekt goed genoeg na één laagje, maar voor een extra zichtbaar effect raad ik twee laagjes aan. 
GOSH 05 Frosted RoseGOSH 05 Frosted RoseGOSH 05 Frosted Rose
07 Frosted Soft Coral
Vergelijk deze Frosted Soft Coral niet met Call me Princess van Catrice, want deze beauty bevat een andere glitter, waardoor je een ander eindresultaat krijgt op je nagels. De kleur is zachter en bevat een lieflijk tintje. Het is echt een snoepje en ik vind het een prachtig kleurtje voor deze lente/zomer. 
GOSH 07 Frosted Soft CoralGOSH 07 Frosted Soft CoralGOSH Frosted Sand Coral
08 Frosted Soft Blue
Een babyblauwe topper waar ik spontaan een gat van in de lucht spring. Dit lakje is heel erg mooi en bevat een schattig, blauwe tint die we dit seizoen veel terugzien op zowel de catwalk als het straatbeeld. 
GOSH 08 Frosted Soft BlueGOSH 08 Frosted Soft BlueGOSH 08 Frosted Soft Blue
De lakjes blijven heel mooi op de nagels zitten zonder dat ze snel gaan chippen, echt een pluspunt! Ik heb er zeker drie dagen plezier van en dat vind ik erg goed van een lakje waar je de structuur van voelt. Je voelt de nagellak wel zitten op je nagels door de opbouw van de glitters, maar dit is niet storend. Ook zijn de lakjes erg betaalbaar en de kleuren komen goed over op de nagels. Ik vind de lakjes erg origineel en het zijn stuk voor stuk echte eyecatchers!
Natuurlijk komt de brandende vraag of je deze Frosted Sand Look lakjes er gemakkelijk afkrijgt. Heel makkelijk is het niet, maar als je geen haast hebt, dan gaat het zeker goed komen. Doe wat remover op een watje en leg het tegen je nagel aan. Beweeg het af en toe een beetje en ga ondertussen lekker een youtube filmpje kijken of iets anders. Na een minuutje is de lak zeker van je nagel verwijdert en kan je met de rest van de vingers aan de slag. Het is geen abracadabra, maar vliegensvlug gaat het eenmaal niet met deze beauties. Maar je moet er natuurlijk ook wat voor over hebben. Wie mooi wil zijn, heeft af en toe net wat extra tijd nodig :)
GOSH Frosted Sand
GOSH Frosted Sand Look lakjes kosten 7,29 per stuk en zijn verkrijgbaar bij Kruidvat. Elk potje bevat 8 ml. 

OH MY GOSH they’re so pretty! Welk lakje is jouw favoriet?
Liefs Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 35 reacties.

 1. Svenja

  Aaaaah wat een geweldig leuke kleurtjes <3 Vooral de laatste twee kleuren vind ik heel mooi!

 2. Sophie

  Wauw, die laatste; soft blue, vind ik écht heel erg mooi zeg! It’s so pretty <3

 3. Yara

  Wow, mooie kleurtjes, I like! Ik moet eerlijk zijn; Ik heb helemaal níks van Gosh in mijn stash… Moet maar even gaan kijken naar de nagellakjes!

 4. Tessa

  Wauw wat een tof effect! Ik vind ze heel mooi <3

  xxx

 5. Wat een fijne kleuren. Frosted Soft Coral vind ik denk het leukst. Je hebt nooit dezelfde kleuren! Het is altijd net iets anders, past net iets beter bij die ene top of blazer. Ik begrijp je helemaal!

 6. Ik vind ze leuk, maar ik vind de Carice lakjes toch leuker. Van deze vind ik de blauwe leuk!

 7. Justine A

  Fijne review Dagmar! Ik vind ze leuk! Ik heb zelf de zilvere, gouden en paarszilvere variant! :D

 8. Jorinda

  Wauw wat een mooie kleurtjes =)
  Vooral de roze en de blauw echt mooi!
  Liefs Jorinda

 9. Kimberly

  Ik vind ze allemaal echt heel erg mooi <3 Ze zijn zo ontzettend vrolijk :D

 10. Sophie

  Ik vind ze zo mooi maar zo lastig om eraf te halen haha!

 11. Linda

  Zelf ben ik geen glitter nagellak fan, maar de roze en de blauwe hebben dat zeker bijgesteld, wat een prachtige lakjes!

 12. Alexa Land

  Ze zijn echt prachtig!
  Ps: er loopt een win actie op mijn blog en zou het super leuk vinden als je mee zou doen!

 13. Ines

  Ik vind het zoiets als mooi bij iemand anders maar niet voor mezelf. Voor mij zitten er net iets te veel glitters in ;)

Geef een antwoord

CommentLuv badge