Blog

BEAUTY/ Golden Rose Jolly Jewels

Vandaag heb ik een nagellak voor jullie getest waar ik heel erg happy van word. Dankzij de Golden Rose Jolly Jewels krijg je namelijk een feestje op je nagels. Je kunt deze geweldige glitterlakjes op zichzelf dragen, maar ook over een basiskleur aanbrengen. Lees hier mijn review over dit prachtige party-lakje.

Ik heb 109 aan mijn nagellak stash toegevoegd, want ik heb dit vrolijke lakje gekocht via de shop van Miss Lipgloss. Ik wilde deze webshop testen, omdat je hier hele fijne make-up merken kunt kopen voor een prettig prijsje. Ik kocht daarom dit Golden Rose lakje met nummer 109, omdat het mij deed denken aan een heerlijk ijsje met discodip. De basis is lichroze en er zitten witte en rode glittertjes in de lak van hetzelfde formaat. Het vormt een vrolijk, maar schattig geheel en ik was meteen verkocht toen ik het zag staan. 

Ik verbaasde mij over het mooie effect dat deze lak creëert, omdat je binnen enkele secondes je nagels omtovert tot een vrolijke party. De lak is snel droog en blijft zeker vier dagen goed zitten, zonder een top coat. Met top coat blijft het een weekje goed en dat vind ik voor een nagellak ontzettend lang. Je hebt er dus een lange tijd plezier van en je betaalt er slechts 3,95 euro voor per lakje. Er zijn nog veel meer kleuren te koop van deze Golden Rose glitterlakjes, maar nummer 109 behoort nu al tot mijn favorieten. De levering van de webshop van Miss Lipgloss is zeer snel en je krijgt het in een stevige verpakking bezorgd. 

I’m in love with Golden Rose Jolly Jewels, jullie ook? 

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.