Blog

BEAUTY / Full of Grace Serum van Lush

Hello Monday! Vandaag is het officieel de meest deprimerende maandag van het jaar, zegt men, ook wel blue monday genoemd. Voor mij is elke maandag hetzelfde: een nieuw begin van een week vol kansen en mooie momenten die op ons pad komen. Vandaag wil ik met jullie graag een product van Lush delen, waar ik helemaal happy van word. Ik heb het over een verzorgingsserum met de naam Full of Grace. I’ll tell you everything about it!


Toen ik naar het Glossybox & Lush event ging met Anne kregen we een Glossybox vol met mooie producten mee, waaronder Full of Grace. Dit is een serum in vaste vorm die huidirritaties tegen gaat en zorgt voor een kalmerende werking. Ik heb van die momenten dat mijn huid heel gevoelig is en dan is deze serum onmisbaar voor mijn avondroutine.  Je kunt de serum namelijk dagelijks gebruiken als verzorging of deze de hele nacht laten intrekken. Ik doe dan dit laatste, want dan sta ik op met een soepele en zachte huid en heeft het serum de hele nacht de tijd gehad om in mijn huid te trekken zonder gestoord te worden.

Full of Grace gebruik ik inmiddels ruim een maand en ik merk dat mijn huid er zichtbaar op vooruit is gegaan. Had ik voorheen nog regelmatig rode vlekjes en oneffenheden, deze zijn eigenlijk grotendeels wel verdwenen. Nu de winter in volle gang is, zorgt het ook voor een minder droge huid. Full of Grace ervaar ik als een echt zenmomentje voordat ik ga slapen, want het product heeft een vaste vorm, maar smelt in je hand door de warmte. Zo komt er olie vrij die je op je gezicht doet en ik masseer dan nog even mijn gezichtshuid. 
De serum geeft je gevoelige huid net even wat extra verzorging. Amandelolie en cupuacuboters voeden je huid intensief en rozenolie kalmeert de irritaties. Ik had verwacht dat daardoor de geur van rozenolie ook flink aanwezig zou zijn, maar het is een subtiele geur die erg aangenaam en lekker ruikt. Full of Grace is te koop bij de Lush-filialen en online. Je betaalt voor de 20g 15,75 euro en het is een echte aanrader voor als je een gevoelige huid hebt of denkt dat je huid net dat beetje extra voeding kan gebruiken.

Ben jij bekend met producten van Lush?
Liefs, Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.