Blog

BEAUTY / Februari Favorieten

Februari vloog voorbij en we zijn alweer in maart beland. In dit artikel laat ik jullie zien met welke fijne producten ik in aanraking ben gekomen of welke mijn aandacht flink hebben getrokken. Op naar mijn februari favorieten!

De klassieke rode lipstick (met een mat effect: ik vond mijn favoriet! Bij de H&M koop je Matte Lipsticks voor 4,95 per stuk en hij blijft ongeveer vijf uur zitten. De dekking is ontzettend goed en je creëert snel een classy look met deze rode beauty. 
Een palette waar je alle kanten mee op kunt; daar houd ik van. Van E.L.F. kreeg ik prachtige producten (bekijk het artikel erover hier), waaronder deze set van 32 oogschaduws. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en het palette is vrij compact zodat je het ook makkelijk mee kunt nemen én je elke look naar wens kunt maken.
De kans is groot dat je mij in februari met deze mooie oorbellen hebt gespot. Ik kreeg het paar van mijn lieve vriendinnetje en het liefste doe ik deze niet meer uit. Ik vind deze oorbellen heel erg perfect en zonder dat ik had uitgesproken dat ik hiernaar opzoek was, kreeg ik ze. Super lief en mooi! 
Ik ben dol op het 1 minuut masker van Andrélon. Ik heb dit product al heel erg lang, maar ik varieer graag met maskers en conditioners. Het masker pakte ik bij koudere dagen snel uit de kast, omdat het zorgt voor een extra voedend effect en het repareert je haren. In november schreef ik al een artikel over deze collectie, maar ik ben nog steeds in love
Ik ben de laatste tijd aan het oriënteren voor een fijne moisturizer en ik vond deze van Ahava erg prettig. Het is een product voor de droge tot normale huid en je kunt het elke dag gebruiken. Mijn huid voelt na twee weken al een stuk beter aan, maar ik ga nog even door met proberen. Daarnaast gebruik ik ook de Hydration Cream Mask van Ahava. Ik spoel het masker er na 5 minuutjes af en anders laat ik het er graag een nachtje opzitten. Ik gebruik deze nog niet heel lang, maar deze producten voelen erg goed!
Toni & Guy… het is een wonder als ik niet blij word van een product van dit merk. De Sea Salt Texturing Spray vind ik een heerlijk product om je haren lekker poefie te maken, zonder dat het schadelijk is voor je lokken. Je creëert in een handomdraai een vlotte look met veel volume, I like! 
Nails of the day! 110 R Coral Reefs van Maybelline, het lakje uit de goodiebag van Yara! Het verslag over het Blogclassevent kan je hier lezen. Wauw wat was het een geslaagde dag vol tips, inspiratie en mooie goodies! Dit mooie Maybelline lakje zat erbij en of je het nu wilt geloven of niet; op deze foto zit het lakje er al 5 dagen op. Ideaal! 

Geniet volop van maart, want de tijd vliegt voorbij! Ik ben ontzettend benieuwd welke beauties ik deze maand tegen zal komen. Vinden jullie het leuk om vaker make-up producten, reviews en beauty artikelen te lezen? Let me know! Pluk de dag en in dit geval; pluk de maand lieve allemaal! 

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.