Blog

BEAUTY & FASHION / Favorieten november

Wauw het is alweer december! De tijd gaat zo snel en november was echt een heerlijke periode. Decembrrr is de tijd van gezelligheid, knusheid, warmte, vriendschap en familie. De winter komt steeds vaker om het hoekje kijken en voor je het weet staan de feestdagen voor de deur. Ben je al nieuwsgierig naar mijn favorieten van de maand november? Ik deel mijn favo’s in dit artikel!

Bij de Etos waren de Babylips in de aanbieding, 2 voor 5 euro. Deze kon ik daarom ook niet laten liggen. Ook vind ik het luchtje van Burberry heerlijk en mijn favo lakje van deze maand is sowieso het P2 lakje!
Het prachtige Sand Style lakje van P2 dat ik kreeg van Anne behoort zeker tot de toppers van november. Wauw wat vind ik het effect prachtig!
Ik ben zo verwend door de liefste Josianne en O My Bag Amsterdam, dat ik de hele treinreis (2 uur lang) zat te staren naar de geweldige verrassing: een Ipad Sleeve. Wauw wat ben ik blij met deze te gekke beauty! Dankjewel dankjewel dankjewel <3
Het te gekke Blogger shirt dat ik kreeg tijdens de Grazia Beautybloggers Masterclass. I’m still in love!
Het heerlijke tijdschrift Blond met bijbehorende home items behoren zeker tot mijn favorieten van de maand november. Een echte theemuts zoals ik ben, kan niet zonder! Bekijk hier mijn recensie over het magazine!
Een van de vele hoogtepunten die november rijk was, is voor mij de lancering van de Isabel Marant collectie waaraan ik meewerkte achter de schermen. Lees hier mijn verslag van dit event!

Yay voor mijn fluffy outfit die ik droeg tijdens de Grazia Beautybloggers Masterclass. Lekker zacht en cozy!

Happy December lieve allemaal! Maak er een onvergetelijke en gezellige maand van! Wat waren jouw favorieten van november?

Liefs, Dagmar

Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.