Blog

BEAUTY & FASHION / Favorieten januari

Januari is voorbij gevlogen en ik heb veel favoriete beauty producten erbij gekregen. Misschien is 2014 wel het jaar waarin ik heel veel ga ontdekken; ik ben benieuwd! Het was een drukke maand en februari belooft al veel moois. Maar niet voordat ik natuurlijk mijn favorieten van januari met jullie heb gedeeld! Time flies when you’re having fun dus pluk de dag en enjoy!

♡ Allereerst deel ik mijn prachtige nagellak van Dior die ik heb gekregen van mijn lieve H&M collega’s voor mijn verjaardag. Ik keek mijn ogen uit toen ik de verpakking van mijn cadeau haalde en ben ontzettend blij met het limited edition lakje; wat een beauty! 

♡ Ook ontving ik een heerlijk pakket van E.L.F.! Een relatief goedkoop merk met kwalitatief heel fijne producten. Ik ben vooral blij met de mooie nagellak en de fijne kwastenset. Het is (OMG!) mijn eerste set en nu kan ik alle kanten op wat betreft het creëren van looks; yay!

♡ Het is geen beauty gerelateerd product, maar het is wel een beauty! Mijn HEMA deskplanner is echt onmisbaar geworden; ik kan gewoon niet zonder meer bloggen. Van een handige planning waar veel ruimte is om in te schuiven en switchen tot to do lijstjes (mijn favo’s) en ruimte voor notes. I can’t live without it anymore en het is een echte musthave voor bloggers.

♡ Ook vond ik het zo fijn dat het tweede Blogazine deze maand uitkwam! Echt te gek om hierin mijn lieve blogvriendinnetjes te spotten en te lezen over mijn grote passie: bloggen & schrijven. Echt een mooi magazine die zeker de moeite waard is om aan te schaffen als je ook niet zonder bloggen kunt. Mooi dat online en offline elkaar versterken in een blad!

♡ En wisten jullie al dat ik verliefd was? Ja natuurlijk op mijn vriendje, maar ik heb er ook een tweede liefde bijgekregen; de Valentijnscollectie van Lush! Ik ben in love (dat lees je hier terug)met de lipbalm die smaakt naar snoepjes en je lippen lekker verzorgt. De douchegel Prince Charming mag ook mee onder de douche en ik vind de collectie vooral heel lief. 

♡ En last but not least wil ik mijn hartjes trui met jullie delen, omdat dit ook echt een nieuwe favoriet is. Hij kost slechts 14,95 en is (hoe kan het ook anders) van de H&M. Ik ben er ontzettend blij mee en hij zit heerlijk. Ik moet moeite doen om er niet in te gaan wonen dus dan behoort het ook écht tot mijn favorieten van januari.

Van welk product werden jullie de afgelopen maand helemaal wild en blij?

Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.