Blog

BEAUTY / December Favorieten

Eens in de zoveel tijd heb je het even nodig: producten waar je onwijs blij van wordt. Een dag waarop je even een schop onder de kont kunt gebruiken of gewoon even jezelf wilt verwennen. Na de kerst had ik ook even zo’n dagje dat ik wel wat fijns kon gebruiken en ik haalde mijn producten te voorschijn waar ik heel blij van kan worden, namelijk mijn december favorieten! Van Batiste tot Treacle Moon, Maybelline en producten van The Body Shop… Kijk je mee?

Allereerst deze twee beauties van The Body Shop! Een heerlijke Body Butter en Lipbalsem met de smaak Vanille, maar dan nóg lekkerder dan ijs! Yummie, i love it! Ik kreeg deze twee producten van mijn vriendinnetje Helena met ‘Sinterkerst’, een schot in de roos!
Deze geweldige droogshampoo’s zijn echte wereldverbeteraars onder de beautyproducten. Een stukje hemel op aarde, maar dan heb ik nog niets overdreven. Ik ben zó ontzettend blij met deze twee droogshampoo’s van Batiste! Ik gebruikte het namelijk voorheen nooit, maar ik merk nu pas hoe handig het is om het harenwassen een keer te kunnen uitstellen. Het kost voor mij eenmaal veel energie (ik heb CVS & Fibro) en dan is het echt een uitkomst om er toch goed uit te zien zonder al te veel moeite en tijd als je het even niet redt. Als het echt even niet anders kan, dan heb ik het vertrouwen dat het wel goed komt dankzij Batiste en dat vormt zeker een verademing! Mijn haar krijgt ook gelijk een méga boost en ziet er heel volumineuze uit. Echte aanraders!
Ooh deze engeltjes mogen niet ontbreken bij mijn december favo’s! De prachtige Maybelline Limited Edition Brocades Collectie, hoppakee een hele mond vol! Deze schitterden op mijn nagels tijdens de feestdagen en ze bevallen ontzettend goed. Ik kon echt niet kiezen en daarom haalde ik dus de hele collectie maar gelijk in huis. Meer over deze fijne collectie lees je in het artikeltje dat ik erover schreef. 
Ooh wat werd ik verwend door de lieve Heleen & Lois toen we een dagje naar Groningen gingen. Ik kreeg de heerlijke halve liter flessen van Bath & Shower Gel van Treacle Moon! En dan ook nog eens in mijn favo geuren Mango en Cinnamon! Dankzij de kleurrijke flacons is elk product is een beleving met grappige en inspirerende teksten zoals op de rode variant “Warmth and comfort – that is the cinnamon fragrance of cinnamon hot nights. The perfect choice when the days are getting shorter and allow us to get in the cuddle mood!” Toevallig wou ik deze graag halen, maar heb ik geen grote Albert Heijn in de buurt. Dankzij mijn twee lieve vriendinnetjes staan deze twee fijne producten nu in mijn douche, yay!
En last but not least behoort de oogschaduw van Artdeco ook zeker tot mijn favorieten. Hier schreef ik al eerder een artikel over, deze lees je hier. Ik vind het oogschaduwdoosje prachtig ontworpen en alleen al daarom ervaar ik het als een echte eyecatcher. Beauty meets Fashion and I love it!

Welk product behoort tot jouw december favorieten?

Liefs, Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.