Blog

BEAUTY / Catrice Crushed Crystals collectie

Al een tijdje ben ik verliefd. Niet alleen op mijn vriendje (WHAT?), maar ondertussen ook op… Call me Princess, hét lakje uit de Crushed Crystals collectie van Catrice. Deze lakjes hebben echt mijn hartje sneller doen laten slaan en in dit artikel deel ik hoe het zover heeft kunnen komen. Let’s take a look at the my crush!

3D-effecten zijn de ultieme nageltrend. Ik was al helemaal fan van het P2 Sand Style lakje dat ik van Anne kreeg en de Catrice collectie ‘Crushed Crystals’ zorgen ook voor een mooie finish en zandgevoel. De fijne kristallen in de nagellak zijn als diamantstof en creëren een bijzondere structuur en een exclusieve nagelstijl. Een fijne bijkomstigheid van deze collectie is dat je, in tegenstelling tot veel andere 3D-lakjes, het lakje er makkelijk en goed afkrijgt.

Natuurlijk moet ik beginnen met mijn favo lakje uit deze collectie en de enorm populaire 06 Call me Princess. Het lakje laat een koraalachtig kleurtje achter met roze, gouden en oranje kristallen. Ik heb een week lang met dit lakje op mijn nagels gelopen en pas de laatste dag begon het te slijten aan de bovenkant van mijn nagels. Super super fijn! 

Daarnaast heb ik maar één laagje gebruikt voor een mooie dekking. Voor de perfecte dekking, kan je het twee keer doen, maar na de eerste keer krijg je ook al een mooi resultaat.

03 Shooting Star is ook een echte beauty. Op de foto’s vind ik het lakje roder overkomen dan het in de werkelijkheid is. Het vormt namelijk meer een roze knaller met kristallen. En één ding is zeker: hij valt goed op!

Last but not least testte ik 05 Stardust, een chique lakje die erg stijlvol oogt op je nagels. Hij laat mooie zilveren kristallen achter en zal het goed doen op feestjes. 

De lakjes kosten € 3,39 per stuk en ik kocht deze bij de kruidvat, maar daar krijg je flink wat geluksmomentjes voor terug. En volg je mij al op Bloglovin? Bij 500 volgers komen er te gekke winacties aan waarbij ik onder andere dit setje verloot! Ik kocht het namelijk speciaal voor een lieve lezeres dubbel en ik hoop er iemand blij mee te kunnen maken. 

Welk lakje vormt jouw favoriet?

Liefs,
Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.