BEAUTY – Catrice Berry Potter & Plumbledore nagellak

BEAUTY – Catrice Berry Potter & Plumbledore nagellak

Ben of was jij ook zo’n fan van Harry Potter? Dan laat ik je in dit artikel hét perfecte lakje zien voor alle liefhebbers, want alleen de naam al is briljant genoeg om er een review over te schrijven. Toen ik met lieve Anne in Antwerpen was, stond ik voor het schap van Catrice naar de leuke lakjes te turen en toen stond deze beauty er opeens tussen! We lagen he-le-maal dubbel en elke keer als ik naar dit lakje kijk of als ik het op mijn nagels draag, word ik spontaan vrolijk. Ik laat je kennismaken met de enige echte Berry Potter & Plumbledore!

CATRICE ULTIMATE NAIL LACQUER BERRY POTTER & PLUMBLEDORE
Ik heb de foto’s gemaakt met twee laagjes op de nagels, maar na de eerste keer lakken gaf Mr. Potter ook een goede dekking. Zoals je ziet is het effect heel uiteenlopend, het hangt een beetje af welk licht erop valt. Over het algemeen is het een paars lakje, maar je ziet ook een groene glans tussendoor en een lichte glitter. Hierdoor verandert het en dat zorgt voor een speels, maar mooi effect.
CATRICE ULTIMATE NAIL LACQUER BERRY POTTER & PLUMBLEDORECATRICE ULTIMATE NAIL LACQUER BERRY POTTER & PLUMBLEDORECATRICE ULTIMATE NAIL LACQUER BERRY POTTER & PLUMBLEDORECATRICE ULTIMATE NAIL LACQUER BERRY POTTER & PLUMBLEDORE
Ik vind de kleur ontzettend mooi en verrassend. Ook is het kwastje erg prettig om mee te werken, dit ervaar ik vaker bij de lakjes van Catrice. De kleuren blijven over het algemeen goed zitten, zij zijn budgetproof en je werkt er echt prettig mee. 
CATRICE ULTIMATE NAIL LACQUER BERRY POTTER & PLUMBLEDORE
En hierboven zie je nog even een foto na zes dagen, want hij bleef nog erg goed zitten. Daar scoor je als lakje extra punten mee! Catrice Ultimate Nail Lacquer is onder andere bij Kruidvat en Trekpleister te koop voor € 2,99.
CATRICE ULTIMATE NAIL LACQUER BERRY POTTER & PLUMBLEDORE 

En nu niet stiekem Wingardium Leviosa roepen, want dan vliegt dit lakje uit mijn stash naar je toe en ik wil er graag nog even langer van kunnen genieten. Van welke make-up word jij ontzettend blij?

Liefs, Dagmar 
Follow me on 

Dit bericht heeft 34 reacties.

 1. Wow dat de lak zo lang blijft zitten, dat maakt het nog geweldiger! Het is echt een mooie kleur, en de naam is weer geweldig bedacht. Ik denk dat ik het meest blij word van nagellak, of lipstick, of oogschaduwpaletten. Mag ik ook heel erg blij worden van make-up in het algemeen? ;)

 2. Hmmm, het kleurtje is mooi, maar het past niet bij mij! Ik was wel enorm fan van Harry Potter haha :-)

 3. Denise

  Ontzettend mooie kleur Dagmar! Hij blijft inderdaad prachtig zitten en heeft een leuke prijs. Liefs, Denise

 4. Justine A

  Wat een mooi lakje zeg! Ik moet zeggen dat ik wel erg moest lachen om de naam en je opmerking op het einde. Ik denk dat ik mezelf wel HP liefhebber kan noemen, hihi

 5. Anouk

  Wat een mooi en apart kleurtje! Fijn dat hij ook zo lang mooi op je nagels blijft zitten.

 6. Ellen

  Wow wat een mooie kleur en zo fijn dat ie lang blijft zitten!

 7. Wat een briljante naam, haha! En ik hou nog steeds van Harry Potter hoor ;-) Ook zeker een plus dat-ie zo lang blijft zitten!

 8. Wat een super mooi artikel! Het lakje is niet mijn kleur maar wauw wat blijft die lang zitten zeg, prachtig!

 9. Kimberly

  Wat een gaaf en bijzonder kleurtje is het zeg :D Ik moet er snel maar eens naar kijken :D

 10. Romy

  Wat een gaaf lakje, leuk gefotografeerd zo bij Harry Potter boeken!

 11. leruaa

  Dat is echt een hele mooie kleur! Leuk dat je een aantal boeken van Harry Potter als achtergrond gebruikt hebt!

 12. Wat een ontzettend leuk lakje is dit. Prachtige kleur.
  En nee ik houd niet zo van films in het genre van Potter

 13. Melanie

  Wat een mooie kleur is dit en dan ook nog zo lang blijven zitten!! En dat voor die prijs! TOP!

 14. De kleur is niet zo mijn ding, maar ik vind het wel heel erg goed passen bij de sfeer van de Harry Potter-boeken!

Geef een antwoord

CommentLuv badge