Blog

BEAUTY – Catrice Berry Potter & Plumbledore nagellak

Ben of was jij ook zo’n fan van Harry Potter? Dan laat ik je in dit artikel hét perfecte lakje zien voor alle liefhebbers, want alleen de naam al is briljant genoeg om er een review over te schrijven. Toen ik met lieve Anne in Antwerpen was, stond ik voor het schap van Catrice naar de leuke lakjes te turen en toen stond deze beauty er opeens tussen! We lagen he-le-maal dubbel en elke keer als ik naar dit lakje kijk of als ik het op mijn nagels draag, word ik spontaan vrolijk. Ik laat je kennismaken met de enige echte Berry Potter & Plumbledore!

CATRICE ULTIMATE NAIL LACQUER BERRY POTTER & PLUMBLEDORE
Ik heb de foto’s gemaakt met twee laagjes op de nagels, maar na de eerste keer lakken gaf Mr. Potter ook een goede dekking. Zoals je ziet is het effect heel uiteenlopend, het hangt een beetje af welk licht erop valt. Over het algemeen is het een paars lakje, maar je ziet ook een groene glans tussendoor en een lichte glitter. Hierdoor verandert het en dat zorgt voor een speels, maar mooi effect.
CATRICE ULTIMATE NAIL LACQUER BERRY POTTER & PLUMBLEDORECATRICE ULTIMATE NAIL LACQUER BERRY POTTER & PLUMBLEDORECATRICE ULTIMATE NAIL LACQUER BERRY POTTER & PLUMBLEDORECATRICE ULTIMATE NAIL LACQUER BERRY POTTER & PLUMBLEDORE
Ik vind de kleur ontzettend mooi en verrassend. Ook is het kwastje erg prettig om mee te werken, dit ervaar ik vaker bij de lakjes van Catrice. De kleuren blijven over het algemeen goed zitten, zij zijn budgetproof en je werkt er echt prettig mee. 
CATRICE ULTIMATE NAIL LACQUER BERRY POTTER & PLUMBLEDORE
En hierboven zie je nog even een foto na zes dagen, want hij bleef nog erg goed zitten. Daar scoor je als lakje extra punten mee! Catrice Ultimate Nail Lacquer is onder andere bij Kruidvat en Trekpleister te koop voor € 2,99.
CATRICE ULTIMATE NAIL LACQUER BERRY POTTER & PLUMBLEDORE 

En nu niet stiekem Wingardium Leviosa roepen, want dan vliegt dit lakje uit mijn stash naar je toe en ik wil er graag nog even langer van kunnen genieten. Van welke make-up word jij ontzettend blij?

Liefs, Dagmar 
Follow me on 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.