Blog

BEAUTY / Budget producten van E.L.F.

Afgelopen week werd ik helemaal blij, want ik kreeg het goede nieuws dat mijn meewerkstage was goedgekeurd en afgerond én ik kreeg een prachtig pakket binnen van het make-up merk Eyeslipsface, beter bekend als E.L.F. De producten zijn lekker budgetproof en kwalitatief heel goed, daarom zet ik deze mooie eyecatchers vandaag in het zonnetje. 

Ik kende het merk een klein beetje, omdat er een keer een wimperkruller in de Glossybox. Deze was zó goedkoop en deed zijn werk ontzettend goed, daarom was ik erg nieuwsgierig geworden naar de rest van de producten. Ik ontving een prachtig palette, nagellakjes, een mooi kwastenset, mascara én eyeliner.
Deze make-up kwasten worden geleverd in een setje van twaalf en voor elke handeling voor je make-up routine zit er een handig item tussen. De brushes liggen lekker in de hand en je kunt er goed mee werken. De haartjes vallen niet uit en de make-up breng je er goed mee aan. Ik had nog niet eerder een complete kwastenset in huis en dit vormt een handig ‘instapsetje’ voor twaalf euro. 
Ik begin al helemaal te stuiteren als ik mag vertellen over het mooie palette. Dit palette bestaat uit 32 oogschaduws en het komt uit een beperkte editie. De kleuren zijn goed gepigmenteerd en het palette is vrij compact zodat je het ook makkelijk mee kunt nemen én je elke look naar wens kunt creëren. 
In het palette is een spiegeltje aanwezig (super handig voor ladies zoals ik die opstartproblemen hebben en tussendoor toch ergens een look willen maken) en een dubbelzijdige applicator. Nu ben ik niet zo fan van applicators en daarom vervang ik het voor een mooi kwastje uit de set. 
Ik word ook helemaal enthousiast van de mascara en eyeliner. De mascara geeft genoeg volume en laat je wimpers stralend achter, maar met de eyeliner kan je elke ooglook helemaal afmaken.
Hij blijft de hele dag goed zitten en brengt makkelijk aan.Ik ben niet iemand die vaak eyeliner aanbrengt, maar het ging in één keer goed en nog vrij snel ook. Ik heb erg verbaasd gekeken toen ik de prijs zag staan van de eyeliner: het kostte namelijk maar 1 euro. Lekker betaalbaar én fijn in gebruik. Love it!
Last but not least koos ik voor het vrolijke lentesetje aan nagellak van E.L.F. De set draagt de naam Trendy en is te koop voor vijf euro. Ik had niet verwacht dat de nagellak bijna een week (!) zou blijven zitten en ik ben dan ook heel blij met de kleurencombinatie. Na lakjes dekken perfect na twee laagjes dus als je mij vrolijk de lente door zien huppelen, dan weet je nu hoe het komt.

Kennen jullie de make-up van E.L.F. al? Ik ben benieuwd wat je ervan vindt!
 Liefs, Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.