BEAUTY – ARTDECO nagellak uit de Miami Collection

BEAUTY – ARTDECO nagellak uit de Miami Collection

Wohooo ARTDECO komt met de heerlijke Miami Collection, dé nieuwe zomercollectie waar ik mij al lang op heb verheugd. ARTDECO betekent voor mij eigenlijk automatisch kwaliteit, goede pigmentatie en tinten in collecties volgens de laatste trends. Ik was dan ook extra blij dat ik uit deze collectie voor jullie vier nieuwe lakjes mocht testen, namelijk nummer 239, 258, 270 en 232. Let’s go!

ARTDECO Miami Collection By Dagmar Valerie blog
ARTDECO Miami Collection focust zich op langhoudende, glossy liquids, romige texturen en en een minimalistische look. In deze collectie zijn producten opgenomen voor het gezicht, de ogen, de lippen en de nagels. Ik focus mij op de nieuwe kleuren van de nagels, waarbij je twee groene tinten terugziet, een blauwe, een oranje en een roze en een paarse. De namen maken het extra leuk en zoals je in de swatches zal terugzien, zit er een glitter in de lakjes. De kleur kun je opbouwen, van subtiel met één laagje (waarbij je nog wel de nagels er lichtelijk doorheen ziet) tot heel erg aanwezig middels twee of meer laagjes lak. Ik laat je zien waarom ik er zo blij mee ben.
ARTDECO Miami Collection By Dagmar Valerie blog orange
258 – Carribean Cuisine
De WK-stemming zit er goed in dankzij deze oranje beauty. Zoals je ziet is de glitter aanwezig, maar niet storend. Het is echt een feestje voor op de nagels. Na één lakje is de kleur goed zichtbaar en past het goed bij de rest van je outfit. 
ARTDECO Miami Collection By Dagmar Valerie blog orange ARTDECO Miami Collection By Dagmar Valerie blog orange ARTDECO Miami Collection By Dagmar Valerie blog baby blue
239 – Cool Atlantic
Wauw wat vind ik dit lakje mooi! Het is een lief, baby blauw kleurtje en het staat ontzettend leuk bij denim. Het lakje is een mooie pasteltint en heeft letterlijk een coole uitstraling, mede dankzij de glitters erin. Ice Ice baby! 
ARTDECO Miami Collection By Dagmar Valerie blog baby blue ARTDECO Miami Collection By Dagmar Valerie blog baby blue ARTDECO Miami Collection By Dagmar Valerie blog green 232
232- Coastal City
Groen als gras! Dat is deze Coastal City van ARTDECO. Eigenlijk draag ik zelden groen op mijn nagels, maar voor deze beauty zou ik wel een uitzondering maken. Hij is heel licht van kleur, maar iets moeilijker te combineren dan de andere lakjes, maar niet minder mooi. Als je deze draagt op je nagels, zou ik ook groen verwerken in de ooglook voor een matchend effect. 
ARTDECO Miami Collection By Dagmar Valerie blog green ARTDECO Miami Collection By Dagmar Valerie blog green ARTDECO Miami Collection By Dagmar Valerie blog pink
270 – Hot Summer
Van dit lakje word ik zo ontzettend blij! Het doet mij ergens denken aan Call Me Princess (maar dan toch weer zó anders, al zou een jongen moeite hebben om het verschil op te merken). De textuur is natuurlijk heel anders, maar in Hot Summer ontbreekt ook de gouden sparkle die je in het Catrice lakje wel ziet. Deze roze lak zorgt ervoor dat je pretty in pink bent en heeft een mooie girly uitstraling. I love it! ARTDECO Miami Collection By Dagmar Valerie blog pink ARTDECO Miami Collection By Dagmar Valerie blog pink
Zoals je hebt gezien is de uitstraling van de nagellak strak en professioneel. De potjes zijn subtiel met het logo erop en de zwarte dop domineert het beeld. Het kwastje is iets breder, maar je kunt er heel fijn mee lakken. De lak is namelijk lekker soepel en zo lak je je nagels in een snel tempo in de gewenste kleur. Artdeco is te koop bij parfumerie Douglas of online via de Douglas webshop. Je betaalt 7,95 per lakje. ARTDECO Miami Collection By Dagmar Valerie blog
Welke kleur spreekt jou het meeste aan uit de ARTDECO Miami Collection?
 Liefs, Dagmar
Follow me on

Dit bericht heeft 26 reacties.

 1. De roze vind ik wel erg leuk al weet ik niet zo goed wat ik van de finish moet vinden.

 2. Leuke lakjes! Ik heb er ook twee uit deze collectie. Ik ben heel benieuwd! De finish vind ik voor de zomer wel erg leuk!

 3. Sophie

  Hot Summer ziet er prachtig uit, wat een leuke lakjes! Iets te glitterig voor mij denk ik, maar de kleurtjes zijn leuk! :-)

 4. Linda

  Mooie kleurtjes, hoewel ik zelf niet zoiets met zoveel glitters zou dragen denk ik!
  Er staat trouwens een klein spelfoutje in je titel: ‘naggellak’ in plaats van ‘nagellak’ ;)

 5. Meike

  Ik moet eerlijk zeggen dat dit soort lakjes me minder aanspreken dan eentje zonder glitters, maar Caribbean Cuisine vind ik dan nog wel mooi van kleur. Leuke namen hebben deze lakjes trouwens, daar word ik wel vrolijk van!

 6. Muriël K

  Mooie kleurtjes! Ik vind carribean cuisine het leukst. Ik ben meer iemand die houdt van nagellak zonder glitters, maar hier zitten wel echt hele mooie tussen.

 7. Petra

  Wat een mooie kleurtjes, de blauwe spreekt mij het meeste aan…
  Groetjes petra

 8. Melanie

  Leuke kleurtjes wel; van mij hoeft die glitter alleen niet zo erg. Misschien dat dat met nog een laagje (en meer dekking) iets minder is en de kleur zelf wat meer tot zijn recht komt.

Geef een antwoord

CommentLuv badge