Blog

BEAUTY / Artdeco herfst & winter collectie 2013

Ken jij het merk Artdeco al? Ik was er nog niet mee in aanraking gekomen, totdat ik een kijkje mocht nemen tijdens de persdag van Simply PR. Leuk om op deze manier nieuwe merken te leren kennen! Zo was ik al snel gefascineerd door het mooie merk Artdeco met een fashion tintje. Ik ben dol op Fashion en in combinatie met make-up moest ik er natuurlijk al snel meer over weten. Zijn jullie ook al nieuwsgierig?

De Fashion Colors collectie van de herfst/winter 2013 is tot stand gekomen in samenwerking met de Duitse designers Johnny Talbot en Adrian Runhof. Het designerduo ontwerp jurken, mantelpakjes, jassen en avondfashion voor de modebewuste vrouw. Het designmotto van Talbot Runhof past perfect bij hun filosofie van het leven: ‘It’s all about knowing where to stop’, kortom: ga nooit te ver maar ga ver genoeg! De look herken je aan de intense paarse en camel tinten. Ook is het limited edition designerdoosje met bloemige elementen op tartanprint gebaseerd op de prints van de Talbot Runhof collectie. Ik ben helemaal fan van deze mooie print én samenwerking.

De collectie bestaat uit de kleuren Peacock Coquette (een petrol kleur met nr. 64), Cherry Blossom (een intens paarse kleur met nr. 88), Western Opera (een donkere aubergine oogschaduw met nr. 280) en last but zeker not least Matt Rosy Starling (een lichte beige tint met nr. 584). De oogschaduws kosten 4,95 euro en het limited editon Beauty Box Quattro kost 10,80 euro. Daarvoor krijg je goed gepigmenteerde oogschaduws die makkelijk zijn aan te brengen. Het handige van de Quattro Box is dat er een magneetsysteem in zit en je zo makkelijk de oogschaduws kunt vervangen. 

En ik kreeg ook een fijne oogschaduwbasis mee om te proberen en de oogschaduwlook blijft daardoor de hele dag ontzettend goed zitten. Het lijkt in de avond nog net alsof ik het er zojuist heb opgedaan en voorheen gebruikte ik geen basis. Nu gebruik ik het dagelijks, tenzij ik ontzettend veel haast heb ik in de ochtend. Een gouden uitvinding als je het mij vraagt!
Ook gebruik ik nu dagelijks de Perfect Teint Concealer met nummer 3. Het werkt heel prettig om oneffenheden weg te werken, maar ook kan je hierdoor heel precies de grijze kringen onder ogen minder zichtbaar maken. Zo maak je elke look helemaal af. 

En last but not least ontving ik een mooie nude lipstick met de naam Pure Lipstick Nude. Ik vond het altijd heel lastig om een goede nude lippenstift te vinden die past bij mijn huidskleur. Deze staat verrassend goed en dat had ik eigenlijk niet zien aankomen. Yay!

Hieronder zie je de making of van de fotoshoot die bij deze collectie hoort:

Ik vond het heel mooi om deze collectie te proberen en het zijn stuk voor stuk echte eyecatchers. Echt gaaf dat deze lijn zo dicht bij fashion staat en dat vormt in mijn ogen ook echt de kracht van de producten. De complete Artdeco Beauty meets Fashion collectie bestaat uit producten waarbij de prijzen variëren van de €4,95 tot  €17,95. De producten stralen zoveel luxe uit en zijn kwalitatief ook erg sterk, terwijl de prijs erg aantrekkelijk blijft. Je kunt Artdeco onder andere kopen bij Douglas. 


Ik ben erg enthousiast over deze collectie. Heb jij al ervaring met Artdeco?

Liefs, Dagmar

Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.