Blog

BEAUTY / Andrélon perfecte puntjes

Ik ben dol op nieuwe producten en het testen ervan. Ik mocht speciaal voor www.shoppen.blog.nl deze nieuwe lijn van Andrélon uitproberen en reviewen. Ben jij een tikkeltje perfectionistisch en werkt je haar hier niet altijd aan mee? Dan biedt de vernieuwde formule van Andrélon Perfecte Puntjes de uitkomst. Deze uitgebreide verzorgingslijn helpt je stap voor stap glad, glanzend en gezond haar te creëren. Van de wortel tot in de puntjes; en ik ben er dol op! Deze verzorgende lijn heeft zichtbaar effect op mijn lokken waar ik zo blij mee ben, bekijk snel het resultaat!


Hoe ontstaan beschadigde punten? 

Als je wilt weten hoe je perfecte puntjes kunt krijgen met deze fijne lijn, dan is het ook belangrijk om bewust te worden hoe punten kunnen beschadigen. De punten van je haar worden sneller droog, pluizig en dof dan de rest van je haar en ze kunnen makkelijker splijten. En dit is natuurlijk erg vervelend, omdat je haar er over de gehele lengte onverzorgd uitziet als je punten een ongezonde uitstraling hebben. Gespleten punten zijn uiteinden van de haren die droger aanvoelen en niet langer een geheel vormen. Ze zijn ‘gebroken’ en vormen slordige piekjes. Droge haarpunten kunnen te maken hebben met het haartype, maar ze kunnen ook ontstaan als je je haar teveel borstelt, je haar regelmatig verft of dat je vaak je haren stijlt of föhnt. Het is al vervelend genoeg dat het niet zit zoals jij graag zou willen, maar daar zet Andrélon nu een punt achter. Jij verdient perfecte puntjes en dat is mogelijk dankzij de vernieuwde formule die een vleugje Repair Serum bevat. Daarnaast heeft het ook de speciaal ontwikkelde Hair Protect formule voor extra bescherming en herstel in zich. De toevoeging van de Hair Protect formule beschermt het haar, bevordert het herstel en maakt het over de gehele lengte glad, zacht en glanzend. Bonus: zo kun je je haar ook veel langer mooi op lengte houden!

Perfecte puntjes

Deze heerlijke, verzorgende lijn laat je lokken stralen. Ik heb de vijf producten van deze lijn twee weken lang getest, zodat ik het verschil kon beoordelen. Nu ik veertien dagen verder ben, kan ik verklappen dat ik heel erg enthousiast ben over deze lijn. De geur is vrouwelijk, zacht en verfrissend. Ook heb ik gemerkt dat mijn haar minder pluizig is geworden en gezonder oogt. Ik heb de vijf producten na elkaar gebruikt, omdat de verschillende producten het eindresultaat bevorderen. Mijn favoriete product uit deze collectie is de anti-klit spray, omdat je na het wassen van je haar dankzij dit wondermiddel heel makkelijk door je haar kamt zonder het te beschadigen. Het beschermt je lokken ook gelijk tegen de warmte van apparaten zoals een stijltang of föhnt. Daarnaast ben ik ook erg tevreden over het effect van het 1 minuut masker. Ook al heb je weinig tijd, je geeft je haar een extra boost met dit fijne product. Een foto before en after het gebruiken van deze lijn met zichtbaar resultaat:

De vernieuwde formule van Andrélon Perfecte Puntjes bestaat uit vijf producten: de shampoo, conditioner, 1 minuut masker, de intensieve Haarpuntverstevigende crème en de anti-klit spray.

Shampoo Het behoudt de conditie van het haar, versterkt het haar en voorkomt droge, gespleten punten. Inhoud: 300ml, consumentenadviesprijs: 3,29 Euro. Gebruik: Masseer de shampoo met de vinger-toppen in tot de emulsie rijkelijk schuimt, spoel het hierna goed uit met lauwwarm water.


Conditioner Voedende en herstellende conditioner verrijkt met het Repair Serum en de Hair Protect formule. Het versterkt de werking van de shampoo, zorgt voor een diepe voeding en maakt het haar zachter en makkelijker doorkambaar.Inhoud: 300ml, Consumentenadviesprijs: 3,39 Euro. Gebruik: Breng de romige emulsie direct na het wassen aan en laat het 1 tot 2 minuten inwerken. Spoel de conditioner grondig uit met lauwwarm water, vanaf de wortel tot in de puntjes.
1 Minuut Masker Extra voedend en reparerend masker dat maar 1 minuut inwerktijd nodig heeft om krachtig herstelwerk te doen. Na het wassen aanbrengen op vochtig haar en na 1 minuut grondig uitspoelen. Geschikt voor dagelijks gebruik, zonder het haar te verzwaren. Inhoud: 180ml, Consumentenadviesprijs: 3,99 Euro. Gebruik: Masseer een geringe hoeveelheid (maatje walnoot) in vochtig haar, over de gehele lengte, tot in de puntjes. Voor lang haar: start 5 centimeter vanaf de haaraanzet en knijp het zorgvuldig in het haar en vergeet daarbij de puntjes niet.

Intensieve Haarpuntversterkende Crème Een sterk geconcentreerde leave-in crème om droge punten op elk moment van de dag glad te strijken. Het bindt de pluizige punten als het ware ‘samen’ zodat ze er à la minute gezond uitzien. De crème zorgt na elk gebruik voor extra versterking en voeding dankzij het exclusieve Hair Protect formule – een gepatenteerde formule van Andrélon. De crème wordt meteen door je haar opgenomen zonder het plakkerig te maken of te verzwaren. Inhoud: 200ml, Consumentenadviesprijs: 3,39 euro. Gebruik: verdeel maximaal twee pompjes in je handpalmen, strijk ze langs elkaar en kneed de crème vervolgens in de uiteinden. Breng je haar daarna in model zoals je gewend bent. Geschikt voor dagelijks gebruik, zowel op droog als vochtig haar.


Anti-Klit Spray Nat haar is zeer kwetsbaar en kan snel beschadigen tijdens het kammen of borstelen. Speciaal voor extra verzorging én bescherming heeft Andrélon een anti-klit spray ontwikkeld. De leave-in spray maakt je haar direct zacht en makkelijker doorkambaar. Het is een lichtgewicht formule, zodat je haar luchtig in model valt, maar ook intens verzorgd wordt door de speciale Hair Protect formule. Plus: de spray beschermt je haar ook tegen de hitte van de föhn. Inhoud: 250ml,Consumentenadviesprijs: 3,99 euro. Gebruik: Na het wassen met de Perfecte Puntjes producten (shampoo/conditioner en/of masker) aanbrengen op handdoekdroog haar. De anti-klit spray royaal over de gehele lengte verstuiven, in het bijzonder op de uiteinden. De spray hoeft niet uitgespoeld te worden, dus je kunt je haar daarna direct in model brengen.

Ik ben heel enthousiast over deze lijn, wat vinden jullie ervan?

Liefs, Dagmar 


      

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.