Blog

Amsterdam Fashion Week – SIS by Spijkers & Spijkers

De 19e editie van de Amsterdam Fashion week ging op 12 juli van start. Dankzij Anne (www.annesolveig.nl)  kreeg ik de gelegenheid om hierbij te zijn, daar ben ik haar ontzettend dankbaar voor, en ik heb intens genoten van deze bijzondere avond. Ik heb mijn ogen uitgekeken en dat wil ik graag met jullie delen, want het was een avond om nooit meer te vergeten.

Emilia (www.pixelsbyemilia.nl) maakte deze outfit foto’s van mij. De dresscode bestond uit ‘A touch of red’, omdat het werd gesponsord door Colgate. Ik haalde daarom mijn rode zomerjas uit de kast en in combinatie met de zwarte high heels, the black dress en een wit cobertje was ik klaar om te genieten tijdens de openingsavond.

Ik had afgesproken met Emilia en Kimberley (www.birdsandbeez.nl) en toen we bij de Gashouder op het Westerpark aangekomen waren, hadden we daar nog meer lieve blogmeiden ontmoet. Onder andere waren dit Jessy van www.littlefashiolista.nl, Romy van www.muchable.nl, Veronique van www.stylebyveronique.com en Kiki van www.kikielise.blogspot.com. Dat was echt onwijs gezellig! We kregen een polsbandje om en nu kon het feest echt gaan beginnen. Het was een gigantisch media circus; overal pers, BN’ers en vooral veel bijzondere outfits. Ik keek echt mijn ogen uit. Hoofdredactrices van de grote modebladen liepen vrolijk rond, Fred van Leer en Bastiaan van Schaik zagen we en het Nederlandse Fashionwereldje was van de partij. Men moest natuurlijk wel gezien worden op deze feestelijke avond.


De goedgevulde goodiebags stonden klaar toen we mochten gaan zitten en toen iedereen zijn plek had gevonden was het showtime! De pers zat op elkaar gedrukt om de beste foto te maken en de franse melodieën vulden de Gashouder. De modellen stapten krachtig met de mooiste creaties aan en de Amsterdam Fashion Week was officieel geopend. De zusjes Riet & Truus toonden met hun nieuwe collectie SS14 SIS by Spijkers en Spijkers dat zij wederom het modebeeld begrijpen. De collectie straalde perfectie uit en vormde een prachtig geheel; het was voorzien van een Franse flair vol lieflijke kleuren en veel ruitjes. Er zaten zwierige jurkjes bij en prachtige cobertjes. Over de make-up en de haren van de modellen ben ik persoonlijk wat minder enthousiast. De pony’s in combinatie met de out-of-the-bed-look ziet er in mijn ogen té nonchalant uit. De collectie was geïnspireerd op Brigitte Bardot, maar dan met een echte Spijkers twist.


De designers Spijkers & Spijkers mogen trots zijn op de collectie en deze avond. Het was een groot spektakel en ik ben erg dankbaar dat ik hierbij aanwezig mocht zijn. Anne, dankjewel voor deze mooie kans!

Liefs en veel Fashion inspiratie toegewenst,

Dagmar

P.s. Mijn artikel over de Amsterdam Fashion Week werd ook op 19 juli gepubliceerd op de blog van Anne: www.annesolveig.nl

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.