Blog

555 VOLGERS WINACTIE / Speechless Bracelet

Never give up on things that make you smile dat staat op mijn mooie armband van Speechless Bracelet (klik hier op het artikel erover). Om te vieren dat ik met mijn blog het magische getal van 555 volgers heb gepasseerd en omdat jullie mij dagelijks laten glimlachen, kreeg ik de kans om aan mijn lieve lezeressen ook zo’n prachtige armband weg te geven met quote. Doe je mee met de winactie? 

IMG_2210 
WIN WIN WIN

Allemaal nogmaals heel erg dankjewel voor de lieve reacties, het volgen & de mooie berichtjes! Wat moet je doen om kans te maken op de prachtige Speechless Bracelet met Never give up on things that make you smile in de kleur wit-goud? 

✩ Laat in de comments achter waarom je kans wilt maken op de Speechless Bracelet;
✩ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’ & like deze post; 
Volg Anne op Bloglovin‘ & like deze post; 
Like Speechless Bracelet op Facebook

Voor een extra kans:
✩ Volg Anne en mij op Instagram: @ByDagmarValerie & @AnneSolveigV

De winactie loopt tot 30 april en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken! 

Wat maakt jou gelukkig en blij? 
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.