555 VOLGERS WINACTIE / Speechless Bracelet

Never give up on things that make you smile dat staat op mijn mooie armband van Speechless Bracelet (klik hier op het artikel erover). Om te vieren dat ik met mijn blog het magische getal van 555 volgers heb gepasseerd en omdat jullie mij dagelijks laten glimlachen, kreeg ik de kans om aan mijn lieve lezeressen ook zo’n prachtige armband weg te geven met quote. Doe je mee met de winactie? 

IMG_2210 
WIN WIN WIN

Allemaal nogmaals heel erg dankjewel voor de lieve reacties, het volgen & de mooie berichtjes! Wat moet je doen om kans te maken op de prachtige Speechless Bracelet met Never give up on things that make you smile in de kleur wit-goud? 

✩ Laat in de comments achter waarom je kans wilt maken op de Speechless Bracelet;
✩ Volg mij (By Dagmar Valerie) op Bloglovin’ & like deze post; 
Volg Anne op Bloglovin‘ & like deze post; 
Like Speechless Bracelet op Facebook

Voor een extra kans:
✩ Volg Anne en mij op Instagram: @ByDagmarValerie & @AnneSolveigV

De winactie loopt tot 30 april en ik zal de winnaar bepalen met behulp van Random.org. De winnaar ontvangt persoonlijk een e-mail van mij. Veel plezier met deze winactie en ik hoop dat ik er een lieve lezeres blij mee kan maken! 

Wat maakt jou gelukkig en blij? 
Liefs, Dagmar 
Follow me on

Dit bericht heeft 30 reacties.

 1. Proficiat Dagmar! Wat een mooie armband, deze zou zeker van pas komen in de komende drukke maanden om mij een positieve boost te geven bij de verhuis en bij m’n zoektocht naar een nieuwe job.

  Ik volg jou en Anne al een tijdje op Bloglovin en het dit artikel geliked. Ik volg jullie ook op Instagram. De Fb van Speechless heb ik ook geliked.

  X Sara

 2. biebmiepje

  Gefeliciteerd met deze volgende (welverdiende) mijlpaal lieve Dagmar! Wat een onwijs gave winactie!
  Ik maak heel graag kans op deze mooie armband. Heb de afgelopen jaren veel dieptepunten gekend, mede door mijn vruchtbaarheidsbehandelingen, en zit nu door mijn kindjes en mijn blog onder andere weer in een positievere flow. Deze armband zou een mooie reminder zijn voor mezelf dat ik veel heb om dankbaar voor te zijn!

 3. Gefeliciteerd! Ik doe graag mee aan deze actie. Afgelopen week is mijn zilveren armbandje stuk gegaan dus dit prachtige armbandje met die mooie quote zou mn pols zeker weer een beetje opvrolijken, hahah. Ik heb alles gedaan om kans te maken, ook de extra kansen ♡ Liefs, Jolijn.

 4. DinyG

  Vrolijke Vrijdag
  Allereerst Felicitastisch gedaan en ga vooral zó door ! ;-)
  Facebook geliked/gedeeld
  Pinterest onder; DinyG
  Instagram onder; missmomzymom

  Bloglovin nummer 5 en 6
  Twitter tweets nr. 60 onder; MissMomzy
  dinie.gijsberts@outlook.com

 5. Kimberly

  Gefeliciteerd lieverd!! <3 Er komen alleen maar nog meer gelukkige volgers bij hihi! Nu heb je er al weer 565, dat gaan er nog veel meer worden, zeker weten <33!! Ik vind deze armband trouwens echt heel erg mooi, vooral door de prachtige tekst! Het is altijd belangrijk dat je nooit de dingen opgeeft die je zo gelukkig maken, en dat is iets waar ik dagelijks aan denk hihi! Ik doe dus heel graag mee <3

 6. Joyce

  Gefeliciteerd Dagmar! Mooi aantal volgers!
  En wat een leuke winactie. Ik doe graag mee, nadat ik sinds januari al in een rot periode zit heb ik me voorgenomen om te genieten en onze droom niet op te geven.

 7. Linda

  Deze quote past heel goed bij hoe ik in het leven sta! En bovendien is ‘ie gewoon heel erg mooi! :)

 8. Tirdzax

  Zo’n armband zie ik echt overal haast wel voorbij komen. Zou hem graag willen hebben :) Ik doe mee!!

 9. Justine A

  Gefeliciteerd moppie! Ik zag de post net bij Anne, en ik zei al: ik doe graag mee. Een prachtige en inspirerende quote. Ik word er helemaal happy van. Volgen enzo deed ik al + insta, dus dat is niets nieuws. Hihi :)

 10. Cindy

  Gefeliciteerd met zoveel volgers! Ik volgde jou en je vriendinnetje Anne al, heb alles gedaan wat ik gedaan moest hebben. Ik doe graag mee. Ik vind het een prachtige armband met een mooie quote, inspirerend. Net als jij eigenlijk bent voor velen met je positiviteit. Maar dat heb ik al vaker gezegd ;)

 11. gefeliciteerd! ik doe graag mee.Vind dit een mooie stijlvolle armband die over bij om kan, Ook vind ik de quote erg mooi. Heb alles gedaan.

 12. 568 volgers, wow! Gefeliciteerd! Ik doe mee :) Vind het een hele mooie armband, ik draag zelf bijna dagelijks hetzelfde soort armbandje, dus het past helemaal bij me!

 13. Jonna

  Hee,

  Van harte gefeliciteerd met de 555 volgers!
  Ik googlede op mijn faovirete quote en kwam toen uit op jouw site.
  Het is dan waarschijnlijk ook wel duidelijk is waarom ik deze armband met die prachtige quote wel zou willen hebben.
  Waarom ik die quote zo mooi vind is, omdat ik ooit iemand heb opgegeven voor iemand anders.
  En dat was echt de grootste fout in mijn leven, ik wil nu niet zielig doen, maar gewoon even uitleg geven.
  Mijn accounts staan op mijn eigen naam of op mijn internet naam(Niquelle)

  Liefs, Jonna

 14. Wat een superleuke winactie en gefeliciteerd met je magische 555 volgers!! Ik heb alles gedaan wat je vroeg!
  Facebook: dianne.overbeeke
  Bloglovin: Dambitious.nl
  Instagram: _dianneo

  Succes allemaal!! :-)

 15. Gefeliciteerd met behalen van zo veel volgers!
  Ik zou graag zo mooi motivatie armband winnen! !

  Ik volg op blog met mariska
  Ik volg de fb
  Op instramgram met daddysgirl_1987

  Leuk dat radom iemand kiest

 16. Lieve Dagmar,
  Wat doe je het allemaal geweldig meid! Dankzij jouw enorme inzet en passie voor bloggen weet jij menigeen te inspireren. Dat het aantal volgers drastisch stijgt is daar een logisch gevolg van; hard werken wordt beloond en werpt zijn vruchten af.
  Dat is ook precies de kern van de quote op deze mooie armband. Nooit opgeven en zeker niet als je ergens van houdt. Dat past bij jou en ook bij mij. Als Hoogstraatgenootje hebben we veel overeenkomsten. Ondanks de tekortkomingen van ons lichaam, halen we alles uit het leven en gaanwe voor onze dromen. Niet altijd gemakkelijk en daarom is het fijn als een armband als deze soms even voor een reminder zorgt. Ik win m daarom ook heel graag!
  Liefs,Aniek

 17. Linda Z

  Oeeh gaaf! Die quote is precies wat ik de afgelopen maanden in gedachten heb gehad. Ik heb namelijk op zaterdagen een studie gevolgd aan de kunstacademie om toegelaten te worden voor de opleiding die ik echt wil volgen! En dat terwijl ik al een HBO studie deed.. gelukkig ben ik nu aangenomen en ben dolgelukkig (: Ik kijk met plezier terug naar die tijd en heb veel aardige mensen leren kennen (ook mijn vriend :D) Heb alles gedaan om kans te maken.

 18. Gefeliciteerd met het bereiken van het mooie volgers aantal! Ik zou deze armband graag willen winnen omdat hij mooi zou staan naast mijn andere (dunne) zilveren armbandjes om mijn pols!

 19. Sophie

  Hihi weet je wat, ik probeer het gewoon! Ik vind dit zo mooi en eigenlijk staat de quote wel zo’n beetje voor de battle die ik tot nu toe heb moeten voeren de afgelopen 4 jaar. Gefeliciteerd met je volgers lieverd, you deserve it <3

 20. Van harte gefeliciteerd! Kun je het direct leuk vieren zo rond Pasen ;) Ik zou graag de armband winnen omdat ik veel voor de klas sta en alles dan toch een beetje subtiel moet blijven, tegelijkertijd houd ik wel van boodschappen die leerlingen tot denken toe aanzet en dit is er precies zo een! Subtiel en toch heel mooi <3

 21. Petra

  Ohhh Speechless!!!…Ja dat werd ik inderdaad even toen ik dit geweldige sieraad zag…Allereerst natuurlijk gefeliciteerd met je magische aantal van 555 volgers….en als ze ook nog laten glimlachen, ………Tjeetje, dat unieke gegeven, zou je in een luciferdoosje moeten kunnen stoppen en als je eventjes niet zo fijn voelt , het doosje voorzichtig open kunnen schuiven en er naar kunnen kijken of aan kunnen ruiken…maar ja, helaas kan dit niet, maar kan je wel zo een mooie armband dragen…en zodoende kan je wel even aan deze unieke gebeurtenis denken…Ik doe graag mee aan deze winactie, want dit sieraad is zo mooi eenvoudig en de tekst zou mij een geweldige steun in mijn rug geven als ik het eventjes moeilijk heb in mijn leven….zodat ik er even aan kan denken dat ik leuke dingen niet op moet geven of laten om dat ik mij die dag ellendig voel.
  Ik heb alles gedaan wat je vroeg om mee te kunnen doen…
  Groetjes Petra

 22. Super mooie armband<3 Ik doe heel graag mee en heb aan alle voorwaarden voldaan onder de naam Edith Meijer.
  Fijne Pasen!

 23. Waarom? Het afgelopen jaar was zwaar ivm gezondheidsproblemen van ons nu inmiddels 1 jaar oude zoontje. Nu gaat het beter en een leuk cadeautje voor mezelf is daarom welkom! Ik volgde jullie beide al via Bloglovin (en artikel geliked) en ook via Instagram. Ook genoemde FB-pagina’s geliked.

  melissamaas@hotmail.com

 24. Annemiek

  Ik zou ook graag meedoen met deze leuke winactie! :D Ik wil graag kans maken omdat mijn goede voornemen voor dit jaar is dat ik bij het maken van keuzes, meer moet denken aan mezelf en minder rekening moet houden met de meningen van anderen. Soms is dit best wel erg moeilijk. Ik heb al behoorlijk wat kritiek gekregen op sommige keuzes, maar ik weet in mijn hart dat ik het beste voor mijzelf heb gedaan. Het lijkt mij mooi om op moeilijke momenten te kunnen kijken naar het armbandje. Misschien zal het mij iets meer kracht geven om door te gaan, mijn persoonlijke doelen te bereiken en mij daarin niet tegen te laten houden door anderen :)

  annemiekc87(@)gmail.com (zonder de anti-spam-haakjes natuurlijk :P)

 25. Sylvia

  De spreuk is fantastisch! Een goede reminder om te blijven lachen! Dat is zo belangrijk! Iedere dag weer!
  De eerste vier punten gedaan (TurtleBookwurm)

Geef een antwoord

CommentLuv badge