Blog

We zijn 6 jaar getrouwd! De veranderingen in de trouwbranche

Op 10 juni waren we alweer 6 jaar getrouwd. We zijn inmiddels twee lieve zoons rijker en hebben veel mooie herinneringen gemaakt.  Ook hebben we veel geleerd over de liefde gedurende deze jaren, waarbij we de afgelopen twee jaar voor unieke uitdagingen kwamen te staan. Persoonlijk is er veel voor ons veranderd, maar in de trouwbranche is er ook veel anders dan toen wij trouwden. Bijzonder hoe snel het mag gaan, ik praat je graag bij!

Persoonlijke veranderingen

Van verliefd en verloofd tot getrouwd en ouders van twee zoons. Van net een huis gekocht naar huis verbouwen en er een thuis van maken. Van kersverse ouders naar ouders van twee zoons waarvan de oudste na de zomervakantie naar groep 3 (!) gaat. Mijn boek is gelanceerd, ik heb een succesvolle business neergezet, we hebben prachtige reizen gemaakt en bijzondere herinneringen gecreëerd. Ongelooflijk toch dat al deze veranderingen de afgelopen jaren hebben plaatsgevonden vanaf het moment dat we in het huwelijksbootje stapten. Ook in de trouwbranche is er veel veranderd.

Stijlvolle sfeer

Als ik in onze tijd zal schrijven, voelt dat écht oud. Die uitspraak probeer ik daarom te omzeilen, maar eigenlijk ontkom ik er niet aan. Ik zie zulke mooie stijlen voorbijkomen en ik heb echt geen spijt van de keuzes die we toentertijd voor onze bruiloft hebben gemaakt, maar de huidige mogelijkheden zijn zo stijlvol en mooi. Wij trouwden op een prachtig kasteel en organiseerden ons feest op een boerderij met geweldige (moes)tuin. De dag ademde helemaal ‘ons’ en het was perfect. Misschien zou ik nu andere keuzes hebben gemaakt als je kijkt naar wat er allemaal kan, maar voor toen klopte alles. Ik hou van de vintage en boho chique look, wat zijn daar prachtige kaarten, accessoires, jurken, boeketten en zelfs fotografen voor die je kunt kiezen en die aansluiten bij deze stijl. Van trouwen in een botanische tuin tot festival bruiloften; je kunt er echt een fantastisch feest van maken.

trouwkaarten Kaartje2go

Trouwkaarten bestellen

Er zijn zoveel mooie mogelijkheden bijgekomen en tegelijkertijd ook een stuk toegankelijker geworden. Denk aan het realiseren van de meest liefdevolle uitnodiging die je ooit gaat versturen; de trouwkaarten. Of misschien ook zelfs een save the date vooraf en bedankkaart achteraf. Tipje tussendoor: het papier van de bedankkaart op de foto is écht prachtig. Het papier heet Oudhollands structuur en deze natuurlijke papiersoort met reliëf geeft de kaart een erg sfeer- en stijlvolle uitstraling. Je kunt zelfs kiezen uit verschillende folietinten! Toen wij trouwden, moest ik echt zoeken naar een kaart die qua stijl overeenkwam met onze wensen. Nu is dat anders! Ik kan amper kiezen, want er is zoveel wat mij aanspreekt. Echt een luxe, tegelijkertijd is het de kunst om dichtbij je gevoel te blijven. Waar staan jullie voor en wat wil je uitstralen? Welke boodschap wil je overbrengen en wat spreekt jullie aan? Die vragen blijven hetzelfde, maar het aanbod is echt waanzinnig. Via Kaartje2go verstuur ik regelmatig verjaardagskaarten (zelfs met origineel cadeau mogelijk), bedankkaarten en save the dates voor een feestje. Maar het aanbod trouwkaarten is ook indrukwekkend; je kunt eenvoudig en makkelijk in 4 stappen een uitnodiging maken en versturen. Als je de kaarten voor 20:00 bestelt, worden de kaarten dezelfde dag nog op de post gedaan. Echt zo snel én de eerste kaart is gratis. Alleen maar voordelen als je het mij vraagt, maar het allerbelangrijkste vind ik het aanbod leuke kaarten. Dat je een proefdruk kunt maken en de papiersoorten worden meegestuurd, vind ik ook een topservice. Ik ben geen held in het vinden van passende kaarten, maar Kaartje2go maakt het voor mij extra toegankelijk. Dat de gedrukte kaartjes CO2-neutraal zijn, maakt het natuurlijk compleet. Ik ben fan!

Sfeervolle accessoires

Voor onze bruiloft was ik dagen aan het knutselen om tot sfeervolle accessoires te komen. Tegenwoordig kies je jouw thema uit en kun je met enkele klikken betaalbare en sfeervolle accessoires bestellen. Van handgemaakt tot unieke, gepersonaliseerde details; je hebt ze ook nog eens snel in huis. Hoewel lekker creatief bezig zijn geen straf is, is het ook heel fijn om (gezien vaak de aantallen die je nodig hebt) je tijd te besteden om bijvoorbeeld persoonlijke bedankbriefjes voor de gasten te schrijven. It’s all in the details!

Als ik weer een beetje in de trouwbranche duik, dan ben ik zo onder de indruk van alle stralende mogelijkheden die deze dag compleet maken. Geweldig hoe je de trouwdag nu nog meer dan ooit kunt personaliseren waardoor het volledig mag aansluiten bij jullie liefdevolle wensen. Van kaarten personaliseren tot trouwen op unieke locaties en de dag sfeervol aankleden; vier de liefde op jullie manier! Wij kijken met veel dankbaarheid en ook plezier terug op onze liefdevolle trouwdag, alweer 6 jaar geleden… Op naar de 7, dan vieren we officieel een bronzen huwelijk.

Liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.