Blog

Trouwen – Wie worden mijn getuigen?

Het plannen en organiseren van de bruiloft is echt al een feestje om te mogen doen, laat staan hoe we de trouwdag zelf gaan ervaren! We hebben er ontzettend veel zin in, om de pret nog meer te vergroten heb ik mijn getuigen gevraagd. Nieuwsgierig hoe ik dit heb gedaan en wie dit zijn? Lees dan gauw verder!

We waren Thailand nog niet uit (waar de verloving plaatsvond) of ik wist al hoe ik mijn getuigen zou willen vragen én een stapje terug: wie mijn getuigen zouden worden. Ik heb een geweldige broer, een sterkere, lievere en grappige broer kon ik mij niet wensen. Daarom kon ik zonder twijfel al zeggen dat ik niemand liever zou willen dan dat mijn broer mijn getuige zou worden tijdens onze bruiloft. En ik heb ook nog eens een geweldige beste vriendin die mij door en door kent. Door haar zijn niet alleen mijn lachspieren goed getraind, maar ook mijn ervaringen en belevenissen extra rijk gevuld vol warmte en geluksmomenten met haar. Ik hoop dat we nog minstens honderd jaar met elkaar mogen delen; Anne mag natuurlijk niet ontbreken als getuige op onze bruiloft.

Gelukkig hadden Anne en mijn broertje niks door toen ik hen wou vragen, al was het toch erg lastig om niks te verklappen als je alles met elkaar deelt. Top secret project! Het was kerstavond toen ik voor mijn broertje onder de kerstboom een heel speciaal cadeau had gelegd. In een fotolijstje had ik enkele foto’s geplaatst waar mijn broertje en ik op staan en in een lijstje had ik de vraag geplaatst of hij mijn getuige zou willen zijn. Ook had ik als tastbare herinnering aan het zijn van getuige manchetknopen voor hem gekocht (er ging een wereld voor mij open in de winkel, wat heb je er veel in verschillende soorten, maten, kleuren, materiaal etc.!) die hij op de bruiloft ook zal dragen. Zijn gezicht bij het uitpakken van dit speciale kerstcadeau zal ik nooit vergeten, echt goud waard!

En toen kwam mijn verjaardag. We gingen met het gezin en Anne – het begint echt een traditie te worden – lekker uitwaaien op het strand, mijn favoriete plek. Het waaide stevig, maar het was niet erg koud: echt een mooie dag. Als lunch gingen we naar een gezellig pannenkoekenrestaurant en onder het genot van pannenkoeken met uitzicht op de zee kreeg Anne haar cadeau: ook een fotolijst met mooie foto’s vol herinneringen én de vraag of zij mijn getuige zou willen zijn. Anne kreeg er een stralende armband bij die zij tijdens de bruiloft kan draaien. Mijn beste verjaardagscadeau? Ook Anne zei ‘Ja’ op de vraag of zij mijn getuige zou willen worden.

Deze zomer is de grote dag, zo spannend! Ik heb de allerliefste en leukste getuigen die ik mij maar kon wensen, wat een eer!

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.