Trouwen – Wie worden mijn getuigen?
Het beste cadeautje op mijn verjaardag? Dat mijn lieve broertje @that_damian & beste vriendin @annesolveignl mijn getuigen willen zijn op de bruiloft ❤️ #love #wedding #isaidyes

Trouwen – Wie worden mijn getuigen?

Het plannen en organiseren van de bruiloft is echt al een feestje om te mogen doen, laat staan hoe we de trouwdag zelf gaan ervaren! We hebben er ontzettend veel zin in, om de pret nog meer te vergroten heb ik mijn getuigen gevraagd. Nieuwsgierig hoe ik dit heb gedaan en wie dit zijn? Lees dan gauw verder!

We waren Thailand nog niet uit (waar de verloving plaatsvond) of ik wist al hoe ik mijn getuigen zou willen vragen én een stapje terug: wie mijn getuigen zouden worden. Ik heb een geweldige broer, een sterkere, lievere en grappige broer kon ik mij niet wensen. Daarom kon ik zonder twijfel al zeggen dat ik niemand liever zou willen dan dat mijn broer mijn getuige zou worden tijdens onze bruiloft. En ik heb ook nog eens een geweldige beste vriendin die mij door en door kent. Door haar zijn niet alleen mijn lachspieren goed getraind, maar ook mijn ervaringen en belevenissen extra rijk gevuld vol warmte en geluksmomenten met haar. Ik hoop dat we nog minstens honderd jaar met elkaar mogen delen; Anne mag natuurlijk niet ontbreken als getuige op onze bruiloft.

Gelukkig hadden Anne en mijn broertje niks door toen ik hen wou vragen, al was het toch erg lastig om niks te verklappen als je alles met elkaar deelt. Top secret project! Het was kerstavond toen ik voor mijn broertje onder de kerstboom een heel speciaal cadeau had gelegd. In een fotolijstje had ik enkele foto’s geplaatst waar mijn broertje en ik op staan en in een lijstje had ik de vraag geplaatst of hij mijn getuige zou willen zijn. Ook had ik als tastbare herinnering aan het zijn van getuige manchetknopen voor hem gekocht (er ging een wereld voor mij open in de winkel, wat heb je er veel in verschillende soorten, maten, kleuren, materiaal etc.!) die hij op de bruiloft ook zal dragen. Zijn gezicht bij het uitpakken van dit speciale kerstcadeau zal ik nooit vergeten, echt goud waard!

En toen kwam mijn verjaardag. We gingen met het gezin en Anne – het begint echt een traditie te worden – lekker uitwaaien op het strand, mijn favoriete plek. Het waaide stevig, maar het was niet erg koud: echt een mooie dag. Als lunch gingen we naar een gezellig pannenkoekenrestaurant en onder het genot van pannenkoeken met uitzicht op de zee kreeg Anne haar cadeau: ook een fotolijst met mooie foto’s vol herinneringen én de vraag of zij mijn getuige zou willen zijn. Anne kreeg er een stralende armband bij die zij tijdens de bruiloft kan draaien. Mijn beste verjaardagscadeau? Ook Anne zei ‘Ja’ op de vraag of zij mijn getuige zou willen worden.

Deze zomer is de grote dag, zo spannend! Ik heb de allerliefste en leukste getuigen die ik mij maar kon wensen, wat een eer!

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 25 reacties.

 1. Anna

  Wat ontzettend bijzonder om je broer en Anne te vragen. En wat mooi dat je een lijstje gemaakt hebt met een cadeautje erbij. Extra feestelijk :). Jaaa, in de zomer al. Wat spannend! The big day!
  Anna onlangs geplaatst…Blog love Tuesday | #25My Profile

 2. Jorinde

  Wat een super mooie manier om je getuigen te vragen! Zo leuk ook, al die voorpret voor je bruiloft! Afgelopen december mocht ik getuigen op de bruiloft van een van mijn beste vriendinnen. Ik vond (en vind het nog steeds) zo’n ongelofelijke eer!
  Jorinde onlangs geplaatst…Filmtips voor elke romantische status en moodMy Profile

 3. Wat leuk! Mensen die dicht bij je staan, om wat voor reden dan ook, zijn hier inderdaad wel echt de aangewezen persoon voor. Bijzonder om het zo aan ze te vertellen!
  Anne-Sterre onlangs geplaatst…Mijn eerste blogmeetingMy Profile

 4. Natasja

  Wat heb je ze beide op een leuke manier gevraagd! Geniet van alle voorbereidingen!

 5. Wat fijn om te lezen allemaal, en helemaal om zoiets op het laatst ook als ‘verjaardagscadeau’ erbij te mogen ervaren! :)

 6. Bregje

  Wat heerlijk om zo mee te genieten van de voorpret. Gaaf dat je ze allebei een cadeau hebt gegegeven dat ze tijdens de bruuloft kunnen dragen!
  Bregje onlangs geplaatst…Bloggers be like…. | TagMy Profile

 7. Wanda

  Wat een leuke en originele manier om je getuigen te vragen! Ze zullen zich vast ontzettend vereerd voelen dat ze zo’n speciale rol op je grote dag mogen vervullen!
  Wanda onlangs geplaatst…10x StomMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge