Trouwen – Tijd voor een feestje, de DJ en locatie

Trouwen – Tijd voor een feestje, de DJ en locatie

Zoals je op bovenstaande foto ziet, zijn Jord en ik al flink aan het oefenen wat de openingsdans betreft! Grapje, deze foto is al wat ouder, maar over het oefenen is niks gelogen. Onze woonkamer wordt inmiddels goed benut! We kunnen namelijk echt niet wachten tot de party, want dat het een goed feestje gaat worden staat vast! Maar wat komt er allemaal bij kijken en hoe organiseer je zo’n feest? 

Hoe zien jullie het feest voor je? 
Dat is de allerbelangrijkste vraag, wat vind jij belangrijk en zitten jullie op één lijn wat het feest betreft? Willen jullie eigenlijk wel een feest of wil je je trouwdag liever wat kleiner vieren? Alles is mogelijk én alles is goed, het is immers jullie dag en zolang je dichtbij jezelf kunt blijven is dat het mooiste wat er is. Mocht je toch graag een feest willen geven, wie nodig je dan allemaal uit en hoe groots wil je het aanpakken? Wil je liever een live band of een DJ? Welke locatie past bij het feest dat je in gedachten hebt en zit daar catering bij of moet je drankjes en hapjes zelf regelen? Zit er een goede dansvloer in en vanaf welk tijdstip zijn de avondgasten welkom? Wordt er een eindtijd gecommuniceerd en genieten de avondgasten mee van je bruidstaart? Allemaal vragen die je voor je trouwdag moet beantwoorden, maar als je al een beeld hebt is het een kwestie van vinkjes zetten. Je kunt het!

Onze ervaring
Als klein meisje droomde ik al van de openingsdans, ik kon er uren over fantaseren. Mijn grote droom was niet voor niets om een dansschool te openen en ik kon mij weken vermaken door de perfecte choreografie te verzinnen. Je begrijpt vast wel dat daarom het feest bij ons niet kon ontbreken op de trouwdag. We hebben er extra veel zin in nu we weten dat er een superleuke en enthousiaste DJ op ons feest gaat draaien. Dat we dit weten vergroot de voorpret enorm, het zorgt voor vertrouwen dat het feest echt top gaat worden. En dat vertrouwen is voor mij extra belangrijk, ik organiseer graag events voor mijn werk(toch is je eigen trouwdag echt heel anders!) maar dat loslaten is nog wel een dingetje. Als ik eenmaal weet dat er een expert komt en hij zijn talent inzet om het beste eruit te halen, dan kan ik ontspannen en extra genieten. Zal ik verklappen wie onze DJ zal zijn? Wij hebben nu al een ontzettend leuke ervaring met SKYFLY, zij verzorgen DJ’s voor feesten en events en hebben als motto: alles is mogelijk, behalve een lege dansvloer. Fantastisch toch? Die zekerheid wil je op je trouwdag. Ik vond het extra prettig dat we een persoonlijk gesprek kregen en alle wensen door konden nemen. Er komt stiekem veel meer kijken bij het kiezen van een geschikte DJ!

Keuzes, keuzes, keuzes
Want welke muziek is favoriet? En welke nummers mogen absoluut niet gedraaid worden? En zijn er eigenlijk ook nummers/artiesten met een speciale herinnering? Allemaal afwegingen en keuzes die je mag maken en die je bespreekt tijdens het persoonlijke gesprek voordat je met een DJ in zee gaat die het beste bij je past. Ook vind ik het heel fijn dat we zelfs bij de openingsdans geholpen worden, want we gaan iets heel moois mixen en SKYFLY gaat dit verzorgen. Echt zo fijn deze extra’s die je uit handen kan geven, omdat je weet dat het goed zit. Niet alleen maak je een keuze voor een goede DJ, je kunt ook nog de afweging maken om jouw feest te voorzien van lichten en verschillende effecten. Zo maak je het feest geheel naar wens en stem je het af op je persoonlijke voorkeuren. En had ik al gezegd dat niets onmogelijk is?

De party
We verheugen ons nu al heel erg op het feest, ook wordt onze openingsdans erg ‘bijzonder’. Meer kan ik nog echt niet verklappen, maar ik weet zeker dat jullie er nog wel iets van terug zullen zien haha. Wij hebben gekozen voor een sfeervolle, landelijke zaal omdat het thema van onze bruiloft ook hierin terugkomt. Het feest pakken we wat groter aan met hapjes en drankjes, maar ook onze bruidstaart waar alle gasten van kunnen genieten. Vervolgens gaan we van de dansvloer genieten, we hebben gekozen voor een luxe show waarbij we gebruik maken van meerdere LED-zuilen en movingheads die in elke kleur kunnen veranderen om het ultieme disco gevoel te creëren (mocht je meer informatie erover willen, klik dan hier). En mocht het een zwoele zomeravond worden, dan is er ook gelegenheid om naar buiten te gaan waar sfeervolle lampjes hangen en vuurkorven staan.

We zijn momenteel volop bezig met het kiezen van de favoriete nummers die niet mogen ontbreken tijdens het feest en zetten de puntjes op de i. Het is zo fijn als je met een team van talenten kunt samenwerken waardoor je het vertrouwen krijgt dat je trouwdag vlekkeloos gaat verlopen. En gaat er iets niet volgens plan, dan vergaat de wereld vast niet toch? Lekker genieten, ontspannen en dan volgt de sprookjesachtige dag vanzelf.

Hoe zou jij jouw trouwfeest willen organiseren? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 12 reacties.

 1. Tineke

  Heel erg leuk om te lezen! Ik zou graag willen trouwen, maar wil eerst kinderen krijgen :) Met kinderen erbij trouwen lijkt mij extra bijzonder. Ik hou het het liefste wat kleiner, dat alleen de familieleden en mensen die echt belangrijk voor ons zijn op onze trouwerij aanwezig zijn.
  Liefs
  Tineke onlangs geplaatst…Aankopen van Hema, Xenos en KruidvatMy Profile

 2. Sophie

  Ah Dagmar wat ga jij een droombruiloft hebben! Ik kan nu al niet wachten om er op een of andere manier digitaal bij te zijn haha ;-)
  Sophie onlangs geplaatst…Het verboden woordMy Profile

 3. Judith

  Wat ontzettend leuk om op deze manier op de hoogte te blijven van de voorbereidingen van jullie bruiloft! Ik ben zelf nog lang niet bezig met mijn bruiloft (als single studente), maar dat het een droomdag moet worden, staat nu al vast. Een dj is dan zeker heel belangrijk (als je een feest organiseert). :)
  Judith onlangs geplaatst…Boeken gelezen in januari & februariMy Profile

 4. Wat moet er toch allemaal veel geregeld worden! Ik zou zelf liever een kleine en simpele bruiloft hebben, en daarna een mooie lange vakantie maken :) Trouwen kost toch een flinke smak met geld.. :(
  Laura – Dagelijkse hap onlangs geplaatst…#Echtepostiscool UnboxingMy Profile

 5. Rianca

  Fijn dat de voorbereidingen zo voorspoedig gaan. Wij hebben vandaag onze trouwringen uitgezocht. Eindelijk, want dat was nog wel een klusje haha.

  En die openingsdans komt vast goed! Wij doen er ook één, maar wij vieren ons huwelijk dan ook in de dansschool waar we elkaar hebben leren kennen. En we hebben nog twee privélessen te goed dus dat moet hier vast ook goedkomen. Met dansen bedoel ik dan echt ballroomdansen trouwens. Nouja deze comment is alweer veel te lang.

  Succes met de laatste dingen en de foto is prachtig!
  Rianca onlangs geplaatst…Onze lievelingsrecepten van het internetMy Profile

 6. Wat super leuk om mee te mogen op jullie ‘reis’ naar de bruiloft, ben zo ontzettend benieuwd naar het resultaat. Het klinkt in ieder geval erg goed!

 7. Sabine

  Leuk! Wij zijn ook bezig met plannen, maar moeten eerst nog bedenken wat voor bruiloft we precies willen. Ik denk niet dat er een feest komt, is niet echt onze stijl maar ook wegens geldgebrek. Maar wie weet toch wel iets… ik blijf nog even verder nadenken :)
  Sabine onlangs geplaatst…Fotoblog: de 8 mooiste parken in New YorkMy Profile

 8. Marijke

  Wij hadden geen feest, omdat we dan weer moesten wisselen van locatie, of niet konden eten op de locatie van onze keuze. Maar als ik het over zou doen. Nee een feest kan ook later nog bij 12,5 jaar ofzo
  Marijke onlangs geplaatst…5x versieren met eieren voor pasenMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge