Blog

Trouwen – Honeymoon, waar gaat de reis naartoe?

In het prachtige Thailand, het land van de glimlach, ging Jord op zijn knieën in een kayak midden in de mangroven. Aapjes keken ons vanaf de oever aan, visjes sprongen voor de boot uit en het was echt de allermooiste plek op aarde die ik mij maar voor kon stellen. Maar waar zal onze honeymoon naartoe gaan? Als je Jord en mij vraagt waar we heel gelukkig van worden, dan antwoorden we beiden van bergen. Vandaag vertel ik je meer over onze honeymoon!

Twee jaar terug gingen we naar een superleuk en schattig hotel in het mooie Oostenrijk. Een klein en sfeervol dorpje met lieve mensen en boven alles een heel hartelijke gastvrouw; wij werden verliefd op deze mooie plek omringd door waanzinnige bergen. Overdag maakten we indrukwekkende tochten, in de avond speelden we spelletjes, lazen we boeken, praten we uren onder het genot van lekkere hapjes en drankjes of luisterden we naar onweer die regelmatig zorgde voor verkoeling in de late uurtjes. We kijken nog steeds met ontzettend veel plezier terug op deze vakantie. Ook hebben we letterlijk zulke mooie toppen bereikt en onvergetelijke uitzichten mogen bewonderen; we verlangen beiden om weer naar dit overweldigende gebied te gaan en om er meer van te mogen ontdekken.

Bergen vinden we niet alleen prachtig, ze hebben ook nog een symbolische betekenis voor ons. We zijn allebei erg nieuwsgierig naar wat er op ons pad komt, hebben zin om bergen te verplaatsen en wandelen hand in hand op weg naar mooie uitzichten en toppen die we graag samen willen bereiken. We steunen elkaar door de dalen en geven elkaar tevens een duwtje in de juiste richting om weer verder omhoog stappen vooruit te mogen maken. We trotseren obstakels in plaats van deze te mijden en genieten samen van de pieken. Going to the mountains is going home. 

Zo bezochten we onder andere de magische Köningssee, mocht je hier in de buurt zijn: écht je gaat er geen spijt van krijgen, bezoek deze waanzinnige plek! Het is een sprookjesachtig mooi meer en ik heb zelden zulke prachtige plekken gezien in mijn leven. Je kunt er heerlijk wandelen, maar ook genieten aan het water net wat je aanspreekt. Ook gingen we naar de Grossglockner Hochalpenstraße. Dit is een panoramische tolweg die je leidt naar Oostenrijks hoogste bergtop: de Großglockner. Echt een pareltje alle uitzichten! 

Je hoort het al, wij kunnen echt niet wachten om de bergen in te gaan en mooie tochten te maken door Oostenrijk. Ook gaan we een bezoekje brengen aan Salzburg, hier zijn we nog niet eerder geweest en hebben we veel mooie verhalen over gehoord.  We gaan de natuur in, bergen beklimmen, op avontuur, sportief aan de slag en we hopen lekker op te kunnen laden en samen na te kunnen genieten van de bruiloft. Wat een bijzondere gedachte is het toch dat we vanaf deze zomer getrouwd door het leven gaan. We kunnen stiekem echt niet wachten, de voorpret is al goud waard, laat staan de trouwdag zelf!

We hebben gedurende alle voorbereidingen heel bewust gekozen om dichtbij onszelf te blijven met de keuzes die we maken. We worden er nu al ontzettend gelukkig van en het geeft energie om ermee bezig te zijn. Het verlangen naar deze speciale dag wordt ook steeds groter, we worden omringd door lieve mensen die met ons meedenken en alles verloopt zo soepel en fijn; geweldig om in deze flow te mogen zitten. En wat een luxe dat we ook nog zo’n mooie vakantie tegemoet gaan en in Oostenrijk samen na kunnen genieten. We kijken er erg naar uit en tellen de dagen af!

Waar zou jij met je honeymoon naartoe willen? Ben je al een keer in Oostenrijk geweest?

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.