Trouwen – Het aanzoek in Thailand
Wij zijn... verloofd ❤️! In Thailand is @jordyverhoeven89 op zijn knieën gegaan op het allermooiste plekje van de wereld en zei ik 'Ja' op de vraag of ik zijn vrouw wil worden. Een vakantie om nooit te vergeten! #Thailand #proposal #wedding #love #ring #isaidyes #engaged

Trouwen – Het aanzoek in Thailand

Op 6 december 2015 vroeg Jord mij in Thailand ten huwelijk. Een droom die uitkwam en dat aan de andere kant van de wereld! Wij zweven momenteel echt nog op een wolk en we genieten volop van elkaar en deze fase. Na  5 jaar een relatie stapten we in een heel speciaal huwelijksbootje…

Op een stralende zondag op 6 december waarop het zonnetje zorgde voor een temperatuur van 35 graden, gingen Jord en ik op excursie in Krabi (Thailand). Er stond een halve dagtocht kayakken in de Ao Thalane mangrove op het programma en daar verheugde ik mij al de hele rondreis op. In dit mooie natuurgebied vol mangroven en schitterende kalkstenen rotsen mochten we onder begeleiding van een gids kayakken terwijl visjes voor onze kayak uit sprongen en de aapjes toekeken vanuit de bomen. Een magische ervaring! De zee was blauw en heel erg warm, het zonnetje scheen volop en in de verte zag je de tropische eilanden liggen… Ik weet niet of ik mij eerder zo gelukkig heb gevoeld als op dat moment in de kayak. Het was zo rustgevend en mooi dat ik hoopte dat deze excursie heel lang zou duren. En ik vertelde Jord dat ik dit echt het allerleukste op de hele wereld vond.

We vaarden tussen de rotsen door en ontdekten prachtige plekken waar we onze ogen uitkeken. Ik maakte tussendoor wat foto’s en genoot volop toen Jord aan onze reisgenoot vroeg een foto te maken. Ik vond het wel een beetje vreemd, want ik maakte immers genoeg foto’s, maar we vaarden al dichter naar elkaar toe voor de foto toen ik Jord ‘Lief, ik wil je wat vragen’ hoorde zeggen. Ik voelde de kayak wiebelen en keek om en voor ik het wist zat Jord te balanceren op zijn knieën in de kayak en vroeg hij na lieve woorden of ik voor altijd bij hem wil blijven en zijn vrouw wil worden. Zonder twijfel zei ik ‘Ja’ en kusten we elkaar.

De anderen uit onze groep dachten eerst dat Jord uit de kayak was gevallen! Daar moesten we achteraf hard om lachen, vervolgens kregen ze door dat Jord op z’n knieën in het water zat en toen ging het lampje branden dat hij mij een aanzoek had gedaan. Er werd voor ons gezongen, we werden gekust en de felicitaties stroomden binnen en wij zweefden samen op een wolk van geluk. Ouders en opa en oma werden gebeld vanuit Thailand, waarop mijn oma zei dat ze alvast ging oefenen met dansen voor het feest! Wat een dag om nooit te vergeten… Jord zag er, achteraf gezien op foto’s, inderdaad erg gespannen uit die ochtend haha. Ook hoorde ik van Jord dat de ring al een paar dagen mee ging in zijn rugzak, wachtend op het mooiste plekje dat we tegen zouden komen én de ring lag in de kayak dus achter mijn rug! Een mooier aanzoek kon ik mij niet wensen, het was prachtig!

Op het allermooiste plekje van de wereld waar ik mij ontzettend gelukkig voelde, werd ons geluk nog groter: wij zijn verloofd! Op 6 december 2015 werd er een prachtige ring om mijn vinger geschoven en zei ik ‘Ja’ op de vraag of ik de vrouw van Jord zou willen worden.  Een vakantie om nooit te vergeten en een hoogtepunt in ons leven!

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Dit bericht heeft 41 reacties.

 1. Femke

  Wat mooi om dit zo terug te lezen. Jord durfde wel zeg, in zo’n wiebelende kayak. Maarja, als jij had gezegd dat dit het mooiste op de wereld was had hij niet veel keus he haha! Heel leuk!
  Femke onlangs geplaatst…Blogmutsen & Co #3: What’s in my.. bag!My Profile

 2. Sophie

  Aaaaah zo geweldig leuk, lief, mooi en gaaf! Ik kan niet wachten om je volgende week te feliciteren met dit (nog steeds) geweldige nieuws!
  Sophie onlangs geplaatst…Dat ik je soms misMy Profile

 3. Merel

  Ahw wat super lief zeg! En ontzettend romantisch… *smelt*

 4. Lotte

  Wat een romantisch verhaal! Dat heeft hij goed aangepakt :-)

 5. mooi om jouw ervaring zo te lezen. het klinkt werkelijk ongelooflijk magisch! Geniet van de mooie tijden samen, zoals jullie nu al doen (want voor zover ik lees weten jullie van genieten en alles uit het leven halen).
  Proficiat! :)

 6. Bijzonder moment, zeker iets om nooit te vergeten. Nu lekker genieten van de mooie reis, zowel die in Thailand als de reis die je nog gaat maken, de rest van je leven :)
  Anne-Sterre onlangs geplaatst…Shoplog | WintersaleMy Profile

 7. Kirsty

  Wat heeft Jord er wat moois van gemaakt zeg! Het was volgens mij echt een perfect moment van wat ik zo hoor. Geniet van jullie roze wolk!

 8. Bertine

  wat uber romantisch dat hij gewoon heeft gewacht op het mooiste moment en plekje! <3

 9. Inge

  Aah wat heerlijk om te lezen zeg! Klinkt echt zo gaaf en die omgeving moet echt magisch zijn geweest :)
  Inge onlangs geplaatst…Ik heb een baan!My Profile

 10. Oooh zo romantisch! Echt een droomaanzoek! Ik zou het ook heel fijn vinden als mijn vriend me op vakantie of een heel bijzondere plek ten huwelijk zou vragen :-) Ik vraag me dan af of je zoiets een beetje verwacht, of helemaal niet? :-) Mijn vriend en ik praten er tegenwoordig namelijk soms over dus ik verwacht wel een beetje dat hij het misschien wel eens op een van onze vakanties of tripjes het komende jaar zal vragen :-)

 11. Kirsten

  Wauw Dagmar, dat is wel echt een droom! Wat stoer en romantisch van hem dat ‘ie op z’n knieën ging in die kajak hoor. Als ik zoiets zou doen, zou ik binnen een paar seconden in het water liggen, haha!

  Is je ontzettend gegund en nogmaals gefeliciteerd allebei! Op naar een hele mooie toekomst samen.
  Kirsten onlangs geplaatst…Hé hallo januari en februari!My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge