Blog

Trouwen – De Love & Marriage trouwbeurs verslag

Waar moet je beginnen als je een bruiloft plant? Er komt veel op je af als je eenmaal de eerste stap hebt gezet, want dan kom je er pas echt achter dat er een steeds langer wordende to-do lijst op je wacht. Maar gelukkig hoef je nooit alleen de bruiloft te plannen, want er zijn veel lieve mensen die graag tips, advies en ervaringen met je willen delen. En die experts vind je op de Love & Marriage bruidsbeurs! Ik keek erg uit naar deze gezellige beurs en bezocht deze samen met mijn moeder in Eindhoven. Lees je mee? 

Ik hóu van organiseren en plannen, ik vind events en feestjes creëren fantastisch en ik zweef op een wolk van geluk nu we zijn verloofd en we druk bezig zijn met de bruiloft. Toch weet ik goed dat ik ook stukjes moet loslaten en op experts moet vertrouwen die ons erbij gaan helpen de trouwdag tot een onvergetelijk feest te maken. Je kunt eenmaal niet álles zelf doen. Ik vind het echt een geweldig proces waar ik met de dag meer van geniet, ik kan dan ook niet wachten op de grote dag waarop alle puzzelstukjes op de juiste plek zullen vallen. Ook geloof ik er echt in dat het de mooiste dag van ons leven gaat worden die typisch ons zal zijn. Het zal vol verrassingen, liefde en vreugde zitten en we hebben er nu al veel zin in. De voorpret is al geweldig, laat staan de trouwdag zelf!

loveandmarriagebeurs3_195077

Met mijn mama gingen we een dagje uit. We waren erg nieuwsgierig naar de Love & Marriage beurs en ik hoopte vooral wat meer inspiratie te krijgen voor de styling (pff want wat moeten we nu kiezen qua kleuren en thema? Vintage of juist pastel, chique met goud of zilver of wellicht heel strak en modern?) en de invulling van het feest vroeg ook om extra input. We waren getipt door vrienden en bloggers om hier een kijkje te nemen en we hadden deze bruidsbeurs niet willen missen!

We keken onze ogen door het aanbod aan handige, inspirerende en mooie stands en merken die op de beurs aanwezig waren. Ik wil je dan ook zeker de tip meegeven om de tijd te nemen om rond te lopen en je goed te oriënteren. Je ontmoet inspirerende experts die je graag de mooiste dag van je leven willen bezorgen, je krijgt tips van specialisten die het allerbeste voor je willen en deze adviezen delen zij niet voor niets. Er zijn superleuke beursaanbiedingen die je een hoop geld kunnen besparen, er staan relevante stands die je kunnen inspireren en op ideeën kunnen brengen waar je misschien zelf nog niet aan hebt gedacht (dit overkwam mij regelmatig) en ga zeker even in gesprek met de betrokkenen van de merken. Zij kunnen je persoonlijk net een stapje verder helpen in het proces naar de bruiloft toe. Zo leerde ik veel over de trends, zag ik geweldige stylingsmogelijkheden en leerde ik ontzettend lieve en hartelijke experts kennen die zeer getalenteerd waren op verschillende gebieden. De folders zitten ook boordevol inspiratie om later nog even extra na te genieten van de beurs!

Psst… I SAID YES TO THE DRESS!

Ook bezochten we de Nationale WeddingShow. Dit was erg spectaculair en geweldig om mee te maken. De show duurde een uur (!) waarin er prachtige bruidsmode werd gepresenteerd voor zowel mannen als vrouwen.  Ik zag prachtige jurken voorbijkomen en we noteerden enkele nummertjes ervan. Ook keken we naar de handsome mannen in pak, ik kan nu echt niet wachten om Jord in zijn trouwpak te zien! En ik kan zelfs verklappen dat we door de WeddingShow het idee kregen om naar een bruidsmodezaak te gaan én dat we daar mijn trouwjurk hebben gekocht diezelfde dag! Ik ben op een verrassend en onverwacht moment geslaagd voor dé jurk waarin ik ga trouwen dankzij deze beurs, mooier kan toch eigenlijk niet? We hebben veel tips gekregen over bruidstaarten, boeketten, styling, vervoer en fotografie. Zo handig al die stands voor elk facet van de trouwdag! Ik heb veel huiswerk meegekregen en mijn mama en ik hebben erg genoten van de sfeer. Iedereen was zo behulpzaam en hartelijk; de voorpret is enorm vergroot en we hebben een geweldige dag gehad!

De Love & Marriage trouwbeurs was een feest om bij te mogen wonen! Deze beurs gaf ons een enorme inspiratieboost en maakte de voorpret compleet. En niet geheel onbelangrijk… I said yes to the dress! 

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om dit verslag te lezen, ik vertel binnenkort meer over de zoektocht naar dé jurk. Zijn jullie al een keer bij de Love & Marriage trouwbeurs geweest? 

Liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ♧ Bloglovin ♧ Twitter ♧ Instagram ♧ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.