Blog

Trouwaccessoires unboxing Whatawonderfulwedding.nl


Yes, deze zomer gaan wij trouwen! Jord en ik stappen in het huwelijksbootje en we kunnen niet wachten tot de grote dag. De voorbereidingen zijn in volle gang – we hebben zojuist een plakarm gekregen van de trouwuitnodigingen die we moesten vouwen – maar de voorpret is nu al ge-wel-dig. Dat we moeten genieten van deze tijd is daarom niet nodig om te zeggen, dat doen we namelijk met volle teugen. Het is zo’n bijzonder avontuur om samen te mogen ervaren! Zo moesten we bijvoorbeeld ook nadenken over ons thema en accessoires. Maar waar hebben we voor gekozen?

Ik zal het verklappen, onze trouwdag zal niet specifiek voorzien zijn van een kleur, maar wel van een thema die we als een rode draad door de dag heen laten lopen. De accessoires en aankleding zijn daarom voorzien van een vintage en landelijke look. Dit past geheel in stijl, want… we trouwen namelijk in een kasteel! En alsof dat nog niet sprookjesachtig genoeg is, hebben we nog een tweede locatie waar het diner en feest zal plaatsvinden. Deze locatie is een prachtige boerderij geworden waardoor je het landelijke gevoel kunt versterken. Vuurkorven, lampjes, lekker eten en dansen; zie je het al voor je? Ik smelt nu al weg als ik eraan denk, zo bijzonder als je straks alle puzzelstukjes op de juiste plek mag zien vallen. Goud waard toch? Je leest het goed, de voorbereidingen gaan ontzettend goed en we zijn eigenlijk door de planning heen gevlogen. Het gaat zeer voorspoedig en natuurlijk hopen we dat het zo blijft. Maar weet je wat extra leuk is? Ik mocht speciaal van de webshop What A Wonderful Wedding een prachtig pakket aan trouwaccessoires unboxen. Mijn mond viel open toen ik de spullen uit de mooie verpakking haalde…

Je ziet het goed! Ik kreeg zoveel mooie items voor onze speciale dag, echt geen woorden voor. De webshop is sowieso een feestje om te zien, want het staat vol met eyecatchers en fijne items die niet op je trouwdag mogen ontbreken. Van handige decoratie tot alles voor je ceremonie, het diner en zelfs per thema kan je nog de mooiste producten vinden. Kortom: een webshop vol must haves voor iedere bride-to-be! Tijd om je te laten zien wat voor moois ik mocht unboxen!

Allereerst begin ik met een product waar echt mijn mond van openviel. Een waanzinnig groot krijtbordHij heeft een mooi, houten frame en past bij bruiloften met bijvoorbeeld een outdoor of landelijk thema. Je kunt er een welkomstboodschap opschrijven, maar ook een mooie quote of een lieve wens. Het staat feestelijk en heel sfeervol, ik vind het zo bijzonder dat dit mooie krijtbord op onze dag zal staan.

En na de grote dag komt hij in onze hal, ja dat heb ik al bedacht haha. Oh en ik moet iets bekennen… Alle spulletjes en accessoires heb ik nu in een mooie tas bewaard, maar ik kijk er stiekem toch wel om de avond in. Het is soms nog zo onwerkelijk en het blijft een magisch avontuur. Of klink ik nu erg cliché? Sorry daarvoor!

Waar ik ook heel erg blij mee ben, is de superleuke juten slinger met Mr & Mrs erop. Dat is toch onwijs leuk voor de fotoshoot of ter decoratie aan de muur in de feestzaal? Of misschien wel tijdens het diner, maar sfeervol is hij zeker. Hij past perfect bij de gehele setting en ik vind het fantastisch dat deze daarom op onze bruiloft zal hangen. Zo mooi!

Ja, ik ben heel erg enthousiast over de prachtige items, maar twee boekjes stelen op onze grote dag de show. We gaan namelijk onze geloftes uitspreken naar elkaar in onze gepersonaliseerde boekjes voorzien van persoonlijke touch op de voorkant met eigen naam én de trouwdatum erop! Je begrijpt vast dat ik die datum nog even voor onszelf houd, maar oh wat vind ik deze toch speciaal en zo mooi! Marieke – de eigenaresse van deze feestelijke webshop – stuurde mij de foto door van hoe hij werd en ik moest toen echt even mijn tranen wegslikken. Ik werd mij opeens helemaal bewust van het feit dat het zo echt is, we gaan écht deze zomer trouwen… En ik vind het onwijs bijzonder dat zij deze dag compleet maakt met deze speciale items. Heel erg bedankt lieve Marieke van What A Wonderful Wedding!

Ik heb jullie middels deze unboxing weer flink bijgepraat, tussen de regels door lees je stiekem ook al veel details van onze grote dag en ik hoop dat jullie het leuk vinden om op deze manier ook op de hoogte te zijn van onze voorbereidingen. Er komt veel bij het organiseren en plannen van een bruiloft kijken, maar als je er de tijd voor neemt en dicht bij jezelf blijft dan weet ik zeker dat het hoe dan ook een geweldige en feestelijke dag zal worden.

Welk thema spreekt jou aan voor een bruiloft? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.