Blog

Zin in het najaar – Limburg, Polen en lancering

gezin

We zijn net terug van onze prachtige vakanties en wat kijken we daar met veel dankbaarheid en plezier op terug. Van een fantastische tijd met familie in Polen tot heerlijke dagen in Kraków en de bergachtige omgeving van Karpacz. We hebben zelfs een uitstapje naar Tsjechië gemaakt (en daar heerlijk gegeten en gewandeld naar de bergtop) en de stedentrip in Berlijn was ook een succes. Wat een avonturen; nu al een zomer om nooit meer te vergeten. Terwijl we vooral heel veel in het nu beleven, ben ik ook alvast wat leuke plannen aan het verzinnen voor het najaar. Ik vind het najaar ook altijd iets moois hebben; lekker cocoonen, genieten van de veranderende natuur en al die waanzinnige herfstkleuren. Alvast een inkijkje in onze plannen!

Het lanceren van mijn online academy

Ik heb zoveel zin in het najaar, omdat… ik mijn online academy ga lanceren en ik ondertussen veel waardevolle content aan het schrijven ben. Het geeft mij zoveel energie om anderen te laten groeien en te verrijken; binnenkort komt mijn e-book uit en dan volgt snel de rest van alle mooie plannen. En de maandelijkse nieuwsbrief is ook onderweg; ik kan niet wachten om alles samen te zien komen.  Het voelt erg goed om meer te verbinden met mijn missie om anderen te versterken op hun pad naar meer energie. Anderen laten groeien in de richting die goed voelt drijft mij om deze online academy binnenkort te lanceren! Coming soon!

Dagen met een gouden randje

Ook hoop ik dat we met het gezin mooie reizen kunnen blijven maken. Van dagjes uit naar mooie plekken zoals Gent, Brugge of Parijs om avonturen te beleven tot het bezoeken van familie in Polen. Het was zo bijzonder en mooi om dit met onze twee zoons te ervaren; echt een droom die uitkwam deze zomer en we missen onze familie elke dag. Daarom hopen we dit najaar ook af te reizen naar Kraków om weer samen te kunnen zijn. Alleen al het vooruitzicht is goud waard.

Op ontdekkingsreis

We hebben de reisflow flink te pakken, want het is nóg leuker dan ik dacht om met twee kids de wereld te ontdekken. Ik wil eigenlijk ook heel graag met hen terug naar Oostenrijk om het landschap te bewonderen met al die prachtige herfstkleuren en Limburg heeft ook ons hart gestolen. Het was magisch om daar in april te zijn met de sneeuw, geweldig om daar naar terug te keren en te genieten van bourgondisch eten, de streekproducten en de natuur. Ben je er nog niet geweest? Dan kan ik Limburg echt aanraden, je bent er echt helemaal tussenuit.

Comfortabele accommodaties voor het hele gezin

Gezien onze boys houden van zwemmen en wij dol zijn op de natuurlijke omgeving van Limburg, willen we graag naar recreatiepark de Leistert. De waterfunfactor is hier extreem hoog; deze camping met zwembad heeft een zwembad met glijbanen, een buitenbad, waterspeeltuin en zelfs een roeivijver met dagstrand. Je kunt op de Leistert overnachten met je eigen kampeermiddelen, maar ook gebruik maken van comfortabele huuraccommodaties. Gezien we (nog) niet veel kampeerervaring hebben, willen we graag gebruik maken van de luxe Lodge of een knusse Cabin. En bevalt het park zo goed? Dan komen we natuurlijk op een dag terug om de avontuurlijke Safaritent te ervaren.

Kindvriendelijke camping in Limburg

Wij kiezen met veel plezier een accommodatie uit die kindvriendelijk is. Als onze kids gelukkig zijn en kunnen genieten, dan hebben we zelf ook echt het ultieme vakantiegevoel. Wil je genieten van een kindercamping Nederland, dan maak je op de Leistert vast geweldige herinneringen waar je later met plezier aan terug zal denken. Je hebt er fijne speeltoestellen en waterpret (want zelfs een subtropisch zwembad!), waardoor iedereen heerlijk kan ontspannen en opladen. Weer of geen weer; hier vermaak je je hartstikke goed. Er is zelfs een indoor speeljungle aanwezig. Zelfs tijdens regenachtige herfstdagen hoef je je niet te vervelen. Een geweldig vooruitzicht voor dit najaar waar wij in ieder geval al hartstikke veel zin in hebben!

Heb je ook zoveel zin in het najaar? Wij maken alvast wat leuke plannen voor de goudkleurige herfstdagen, maar vinden het vooral ook belangrijk om lekker te genieten van het nu. Elk seizoen heeft iets moois, deze zomer is voor ons nu al écht onvergetelijk.

Liefs,

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Instagram

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.