Blog

Wij zijn terug! Onze vakantie naar het Gardameer en Oostenrijk

italie monte baldo gardameer

We zijn terug van onze vakantie! De afgelopen 1,5 week genoten we van het Gardameer, Oostenrijk en elkaar. We maakten flink wat kilometers met de auto om deze reis te maken en we zijn vol mooie herinneringen weer veilig thuisgekomen. Ik geniet helemaal na van de leuke foto’s die we hebben geschoten. Ik herontdekte mijn spiegelreflexcamera en wat was het een perfecte plek om weer te fotograferen. We speelden spelletjes, lazen boeken, Lucas gooide met steentjes in het meer, we genoten van pasta en Italiaans ijs, maakten mooie bergwandelingen en ontdekten Verona. Ik verbleef voor het eerst op de camping en dankzij Canvas Holidays was het echt een feestje! Zo bijzonder om onze eerste echte vakantie met z’n drieën te mogen beleven, dat maakte deze persreis echt onvergetelijk.

Camping Bella Italia

We verbleven aan het Gardameer in een luxe huisje dat op camping Bella Italia stond. Het is echt een topcamping met een groot zwembad, animatie, mooie huisjes, stacaravans, prachtig uitzicht over het meer, speeltuintjes en restaurantjes. Deze camping lag direct aan het Gardameer en had zelfs een eigen strandje. Het vormde een perfecte uitvalsbasis voor alle mooie activiteiten die we in gedachten hadden. Bovendien hadden we non-stop stralend weer, dat maakte de vakantie compleet.

Voor het eerst op de camping

Ik had nog geen campingervaring, daarom vond ik het extra leuk om dit samen met mijn gezin te beleven. Ik hoorde al van veel ouders dat kids er volop van genieten, ook Lucas was onder de indruk en speelde heel graag met de lieve overburen en in de speeltuintjes. Hij gilde van de pret tijdens een disco en danste als een Bambi – met vallen en opstaan – op de muziek, te cute! Alle waterpret vond hij ook te gek, maar er kon niks op tegen het strandje met allemaal stenen die stuk voor stuk het Gardameer in werden gegooid door dit kleine vriendje. Lucas maakte tijdens deze vakantie gigantische sprongen voorwaarts. Zo begon hij veel meer te lopen en kletste hij de oren van ons hoofd. Lucas werd echt een spraakwaterval en dat gezellige geklets vonden we fantastisch! Hij stelde zich heel flexibel op, waardoor we mooie uitstapjes konden maken naar het stadje Peschiera, Verona, het schiereiland Siermione en de berg Monte Baldo. Een mooie combinatie tussen lekker relaxen en de omgeving verkennen. Ook vond ik het een hoogtepunt om Nicole gezellig te zien en te spreken, die op dat moment ook met haar gezin toevallig op dezelfde camping was. Ik heb genoten van de inspirerende avonden en voor mij maakte het de vakantie compleet. Ik heb heel veel bewondering voor haar doorzettingsvermogen en kracht. Het had echt zo moeten zijn. Hoe bijzonder om elkaar in Italië te treffen, wat een timing! Ik geniet na van onze mooie gesprekken.

Het Gardameer

Ik begrijp nu extra goed waarom iedereen zo laaiend enthousiast is over het Gardameer en deze omgeving. De kleurrijke dorpjes, het prachtige uitzicht over het meer en dan die bergen… mag ik alsjeblieft terug? Ik wil Canvas Holidays ongelooflijk bedanken voor deze fantastische periode. We hebben zoveel mooie herinneringen overgehouden aan deze heerlijke week en we zijn opgeladen en vol nieuwe energie weer teruggekomen. Het huisje was echt een feest om te mogen bewonen en het was van alle gemakken voorzien. Ook vond ik het erg leuk om het campingleven van dichtbij te mogen ervaren. Oneindig veel dank voor deze onvergetelijke reis!

Actieve vakantie in Oostenrijk

Na onze mooie vakantie in Italië hadden we bedacht om nog een paar dagen de bergen van Oostenrijk te bewonderen. We houden van klimmen en wandelen door deze overweldigende natuur, met onze kleine op de rug werd de reis helemaal compleet. Het was zo’n leuk avontuur om de toppen te bereiken met Lucas erbij! Ik ben erg dankbaar dat we dit hebben gedaan en dat het mogelijk was om zulke activiteiten met elkaar te verrichten. Ook was het erg prettig dat we daardoor een iets kortere terugreis hadden. Ik ga gauw aan de slag met het selecteren van de foto’s, wat een feestje om daar doorheen te mogen bladeren.

Weer het vliegtuig in?

Maar dat is nog niet alles! Eenmaal terug in Nederland ben ik als een dolle wasjes gaan draaien, want donderdag vertrek ik met Lucas naar familie in Polen. We vliegen naar Kraków waar we verblijven bij mijn opa en oma. Wat een reizen, we zijn echte geluksvogels dat we zoveel mooie plekken van de wereld mogen zien met elkaar. Ik heb er heel veel zin in en ik verheug mij erop om weer samen te zijn met mijn familie. Ook kan ik niet wachten om Lucas weer met mijn opa en oma te zien. In de tussentijd heb ik heel hard gewerkt om het mogelijk te maken dat de eerste module van mijn businessprogramma Dichterbij dan je denkt naar de ambitieuze ondernemers is verzonden. De eerste module staat in het teken van persoonlijke groei en de tweede module staat ook al klaar. Daarin staat de juiste mindset centraal. Ik vind het zo’n eer om zoveel getalenteerde ondernemers te mogen coachen. Al tijdens de vragenlijst van de intake was ik onder de indruk van de mooie antwoorden die werden gegeven. Heel inspirerend en mooi om met hen sprongen voorwaarts te kunnen maken.

Ciao!

Genoeg gekletst, ik moet gauw een koffer inpakken zodat we bepakt en bezakt het vliegtuig in kunnen stappen. Eindelijk weer mijn familie knuffelen, het aftellen is begonnen! Ik ga er binnenkort goed voor zitten om je te voorzien van allerlei heerlijke reistips die betrekking hebben op Italië en Oostenrijk. Ik ben vol inspiratie teruggekomen en ik kan niet wachten om alle ervaringen met je te kunnen delen. In de tussentijd ben ik lekker actief op Instagram om daar met regelmaat vakantiekiekjes te posten.

Ik wens je mooie zomerse dagen toe en maak er een fijne tijd van! Dank je wel voor het lezen van mijn artikel en tot snel!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.