Wij gaan op stedentrip naar Londen!

Wij gaan op stedentrip naar Londen!

Yes, volgende maand genieten Anne en ik van een stedentrip naar Londen! We verheugen ons ontzettend op deze gezellige citytrip naar de bruisende stad. We zijn al vaker in Londen geweest, maar dan om de ultieme toerist uit te hangen en om de bezienswaardigheden te bewonderen. Volgende maand gaan we dat ook doen, maar we combineren het vooral met lekker eten, ontspannen en opladen. Mocht je een leuke tip hebben voor restaurantjes, hotspots en plekken die niet mogen ontbreken tijdens onze stedentrip dan horen we het graag! Londen, here we come!

De laatste keer dat ik in Londen was, ging ik met Jordy de kerstmarkten bekijken in deze gezellige stad. Alles was mooi verlicht, het sneeuwde een beetje en het  was echt magisch. Nu gaan Anne en ik genieten van Londen in de lente. Een hele andere setting, maar niet minder gezellig! We overnachten in een prachtig hotel in de buurt van de rivier The Theems en The Big Ben. We vliegen naar Londen toe, maar het is zo grappig dat je op hetzelfde moment aankomt als dat je vertrekt. Je gaat namelijk een uurtje terug in de tijd, maar het vliegen is ook maar één uur. Daardoor ‘win’ je tijd en kunnen we langer van Londen genieten.

Ik maakte met Pasen deze illustratie waarin losse elementen en de symbolen van Londen te zien zijn. Deze ga ik nog digitaliseren en nabewerken, misschien maak ik er wel een ‘Liefs uit Londen’ ansichtkaart van. Ik vond het zo leuk om deze illustraties te maken, dat smaakt naar meer! Het is ook zo’n fijn vooruitzicht om deze stedentrip te maken, daar krijg je ongelooflijk veel inspiratie door. Ook het ontspannen gaat er zeker lukken. We willen graag dineren bij een lekker restaurantje en ik zou graag even National Gallery in willen. Daar werd ik de vorige keer dat ik er was helemaal verliefd op een mooi schilderij. Heerlijk om er even te kunnen zijn! Natuurlijk gaan we ook naar de top 10 aan bezienswaardigheden, maar het is geen must om alles te zien. Ontspannen staat centraal!

Ben jij al een keer in Londen geweest? Mocht je nog een leuke tip hebben voor restaurantjes of andere hotspots; deze zijn meer dan welkom en we horen het graag. Misschien worden we wel uitgenodigd voor het kraamfeest van de baby van Harry en Meghan? Ik blijf nog even dromen, maar vooral genieten van de voorpret. Ik heb er zin in!

Veel liefs (nog niet uit Londen, maar binnenkort wel!),

Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Dit bericht heeft 5 reacties.

 1. Kathy

  Ottolenghi zijn restaurants zijn top ! Breakfast,lunch of dinner!

 2. Sanne

  Wat een fijn vooruitzicht! Veel plezier op jullie reisje. Ik ben ook al een aantal keer in Londen geweest en het is dan inderdaad super fijn als je juist niet alle highlights hoeft af te vinken en gewoon kunt doen waar je zin in hebt. Ik heb zo geen hotspots voor je helaas!
  Sanne onlangs geplaatst…Hotspot: Het Ketelhuis in TilburgMy Profile

 3. Saskia

  Alvast heel erg veel plezier, ik heb er mijn hart verloren en hoop er volgend jaar weer eens naar toe te gaan<3

 4. Yvonne

  Londen is zo leuk! <3 Ik was er vorig jaar en ben toen in de Sky Garden geweest, een stadstuin op de bovenste etages van een wolkenkrabber (gratis! Je moet alleen wel van tevoren een kaartje reserveren, het kan al weken van tevoren vol zijn). Leuk alternatief voor de prijzige London Eye! Ik zal de link naar mijn blog hierover in het websitevakje invullen :)
  Yvonne onlangs geplaatst…Project Bounce Back #3: ohja, zó voelt beginnen met hardlopen…My Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge