Blog

Wij gaan naar Zakynthos (Griekenland)!

IMG_8641
Na een jaar hard werken en veel uren maken gaan we eindelijk genieten van het zonnetje, de cultuur én natuurlijk elkaar. We gaan namelijk op vakantie naar het Griekse eiland Zakynthos! We kunnen echt niet wachten en hebben er ongelooflijk veel zin in!

IMG_8642

Ik ben nog nooit in Griekenland geweest en ik ben heel benieuwd wat ik er kan verwachten. Ook ben ik erg nieuwsgierig naar de taal, het eten, de omgeving en de architectuur. Wij maken er een ontspannen vakantie van om vooral lekker op te laden en bij te komen van de hectische periode die achter ons ligt. We gaan zwemmen én snorkelen! Dit zal mijn eerste keer worden, want ik was niet zo’n waterheld totdat ik opeens durfde te gaan surfen haha. Ik ben benieuwd hoe het is om te snorkelen! We nemen een onderwatercamera mee en misschien spot ik wel een schildpad! We gaan het eiland verkennen en huren daarvoor waarschijnlijk een auto. Of we gaan misschien wel fietsend, ik ben benieuwd!

Ik ben nooit fan geweest van vliegen, maar als je ergens wilt komen dan is dat toch de snelste manier. En aangezien ik niet zo’n zwemheld ben om naar Griekenland te kunnen zwemmen, is er niet echt een alternatief haha. Ik kijk er niet heel erg tegenop om het vliegtuig in de stappen, maar prettig voel ik mij er helemaal niet bij. We vliegen ’s nachts en ik hoop dat ik nog half slapend door kan dommelen of zo verdiept zit in een goed boek dat ik weinig van de vlucht mee zal maken. Het is in ieder geval echt niet mijn favoriete vervoersmiddel, al schijnt het wel een van de veiligste manieren van reizen te zijn.

We kijken er ontzettend naar uit en zijn heel benieuwd naar wat we kunnen verwachten. Ik neem wat boeken mee om lekker te lezen, mijn camera en kan eindelijk mijn nieuwe bikini aan. We hebben er veel zin in!

Heb jij reistips voor Griekenland en/of Zakynthos?

 Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook / Bloglovin / Twitter / Instagram / Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.