Blog

Wij gaan naar Kopenhagen!

13116631_1598207733825394_32242782_n
De datum staat vast, het appartement is geboekt en de auto… nee die is nog niet ingepakt. Maar we gaan naar Kopenhagen! Met Anne, Stephen en Jord vertrekken we voor een heerlijke citytrip naar deze mooie hoofdstad van Denemarken.  De veelzijdigheid van Kopenhagen sprak ons erg aan, het is precies te doen met de auto en we kijken heel erg uit om de oude binnenstad te mogen bewonderen. Alle tips zijn welkom!

Ik ben nog niet eerder in Kopenhagen geweest, maar deze stad heeft mij altijd al erg aangesproken. Het voelt voor mij sprookjesachtig aan met die kronkelende straatjes, prachtige paleizen en indrukwekkende architectuur. We moeten ons nog goed in de stad verdiepen, dat gaan we dan ook de komende tijd doen, maar feit blijft feit: we gaan deze zomer gezellig samen deze stedentrip maken. We kunnen echt niet wachten!

Misschien springen we wel op de fiets of trekken we onze comfortabele schoenen aan om flinke meters te maken. Aangezien ik Anne en mijzelf langer ken dan vandaag, gaat onze conditie er weer op vooruit na zo’n lang weekend. Zo ook toentertijd in Barcelona, we hadden bijna medelijden met onze voeten vanwege de hoeveelheid kilometers die we toen hebben gelopen. Alleen moeten we niet vergeten dat ik dan toch al iets verder ben in de zwangerschap, dus heel intensief zal het allemaal niet worden en we nemen ook zeker de tijd om lekker te relaxen, te ontspannen en stil te staan bij al het moois om ons heen. Juist ook wel fijn om op deze manier zo’n stedentrip te maken, in plaats van te vliegen van A naar B via Z en alles wat ertussen ligt (meer onze gebruikelijke stijl). Ik kijk nu al heel erg uit naar deze leuke reis, omdat ik weet dat het zo gezellig gaat worden en ik kan niet wachten om de koffers te pakken en te gaan. De autorit is wat langer natuurlijk, maar ook dat is geen probleem, de sfeer zit er met een foute cd zo in: dat hebben we al zelfs richting Texel zo ervaren. Man, wat kunnen wij blèren!

Op ons lijstje staat in ieder geval het bekijken van de kleine Zeemeermin, het Kronborg kasteel lijkt ons prachtig, net als de haven Nyhavn om lekker te ontspannen en te eten.

Ben jij al een keer in Kopenhagen geweest? Alle tips, bezienswaardigheden en highlights zijn welkom!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.