Blog

Wij gaan naar… Barcelona!

Yes, wij gaan naar de zon! Afgelopen week hebben lieve Anne en ik ons lange weekend naar Barcelona geboekt en ik kan écht niet wachten op deze heerlijke break. We gaan lekker de zon opzoeken, cultuur snuiven, fietsen, lekker eten, bijkletsen en naar adem happen van het lachen gok ik. Maar wat moeten we eigenlijk in deze stad gaan bezoeken en bewonderen? Help en reis je mee?

Anne en ik zijn als… een palmboom en de zon of chips en dipsaus of Knabbel en Babbel: we kunnen niet zonder elkaar! Extra leuk dat we na deze drukke tijd gezellig samen een mooie reis gaan maken. Ik ben al een keertje in Barcelona geweest en heb hier prachtige herinneringen aan. Toch is dit al tien jaar geleden en ik kan niet wachten om de stad te herontdekken. Of om gezellig te wandelen over de Rambla, te fietsen door Park Güell, Sagrada Familia bewonderen, palmbomen te knuffelen langs het strand en lekker te eten. En dan heb ik het nog niet eens over het klimaat gehad, heerlijk de zon en de warmte! Hup de koffer inpakken en vliegen naar Barcelona!

We zitten met ons hotel vlakbij de Rambla en we denken eraan de speciale Hop-on Hop-off bus te pakken voor een dagje. Ook zullen we vast en zeker lekker gaan fietsen en op deze manier de stad ontdekken. We kunnen niet wachten om de bezienswaardigheden te mogen bewonderen en kijken uit naar deze ervaring. Heerlijk om vier dagen gezellig op stap te gaan!

Ik ga mij nog eens goed verdiepen in deze heerlijke stad met de Wat & Hoe gids (van Kosmos Uitgevers) vol handige tips, leuke kaartjes, highlights en fijne informatie in een zakformaat. De tips vlogen voorbij toen ik bovenstaande foto op Instagram plaatste, zo superlief! Ook via Twitter kregen we ontzettend handige linkjes en aanwijzingen. Ik heb alles genoteerd en vind het heel erg leuk dat jullie zo met ons meedenken en er een nóg leuker lang weekend van maken. Dankjewel! We gaan bijvoorbeeld dankzij jullie vast en zeker een kijkje nemen bij de berg van Montjuïc waarop een geweldig kasteel staat en je een heel mooi uitzicht hebt. Door Evelien heb ik nog meer zin om naar Barcelona te gaan, wat schoot zij er toch prachtige foto’s (klik hier om het artikel te bekijken)! Ook schijnt de wijk Gracia super te zijn volgens Maaike én het eten was er ook lekker (klik hier voor haar artikel met tips én mega lekkere foto’s waar je spontaan trek door krijgt!). Voor extra tips kijken we ook gezellig op de blog van Simone, waar zij schreef over haar ervaring in Barcelona. Alle tips maken mij zo blij, de voorpret is nu al puur genieten! Dankjewel voor het meedenken en alle hulp!

Ben jij al een keer in Barcelona geweest? Wat mogen we écht niet missen?

Liefs Dagmar 
Follow me on Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.