Blog

Wij gaan dit najaar nog even zon vangen in Spanje!

De zomer is officieel voorbij en eerste dagen van de herfst zijn ingegaan, maar dat mag de pret niet drukken. De herfst is een prachtig seizoen met veel gezelligheid. De knisperende blaadjes, de mooie herfstkleuren aan de bomen, de kruidnoten en de regen de ramen… De dagen worden korter, maar ook knusser. Daar heb ik ook erg veel zin in, al moet ik eerlijk toegeven dat voor mijn gezondheid de zomer erg prettig is. Daarom verlengen wij de zomer met heerlijke dagen in Spanje! Wij gaan dit najaar genieten van Malaga en ik tel de dagen af tot onze vakantie.

Nog even naar de Spaanse zon

Wij hebben een heerlijke vakantie geboekt om toch nog even van de zon te genieten. De laatste zonnestralen vangen van het jaar is geen straf, zeker niet als we daardoor mogen verblijven in Malaga (Spanje). Door in het najaar nog even een boost aan zon te ontvangen, gaat het vaak lichamelijk wat beter met mij gedurende de winter. Ik ervaar veel klachten van Fibromyalgie wanneer het regenachtig en koud begint te worden in Nederland, daarom is het extra lekker én luxe om de zomer te verlengen. Daar heb ik het hele najaar plezier van. Op naar de zon met mijn kleine vriendje Lucas, mijn moeder en haar vriend! Mocht je je afvragen waar Jordy is, hij is helemaal niet zielig hoor. Hij geniet ondertussen van zijn roadtrip door Ijsland. Wij gaan genieten van een heerlijke nazomer in Spanje! Heb jij ook zin in een heerlijke (maar betaalbare) vakantie om de zon nog even vast te houden? Check dan deze tips van Corendon.

Malaga ontdekken

Vorig jaar hebben we de nazomer doorgebracht vlakbij Alicante, dit jaar vliegen we naar Malaga. Ik ben heel erg benieuwd, deze omgeving schijnt ook echt een plaatje te zijn. Ik heb er heel veel zin in, want Lucas is alweer net iets ouder en kan daardoor een stuk meer. Hij is bewuster en geniet met ons van nieuwe plekken. Hij kletst heel wat af en dat is ook ontzettend gezellig. We gaan lekker zwemmen in de zee, mooie excursies met de auto ondernemen, genieten van uitzichten en vooral heerlijk ontspannen. Lekker eten, lezen, spelen… Niks moet, niksen mag! Het is echt een luxe dat we kunnen gaan, Lucas is nog niet gebonden aan schoolvakanties waardoor we nog even wat makkelijker dit soort vakanties kunnen ondernemen. Ik heb zoveel zin in deze heerlijke vakantie en kan niet wachten om in het vliegtuig te stappen.

Een combinatie van een stedentrip én zonvakantie

Malaga schijnt echt de ideale stad te zijn voor een fijne stedentrip of zonvakantie. Die combinatie is ons op het lijf geschreven. Een heerlijke nazomer in Spanje betekent zon, lekker eten en een rustige omgeving. Wat een vooruitzicht! We zijn dol op het ontdekken van nieuwe steden en ondernemen graag culinaire en culturele activiteiten. Ook houden we van natuur; de zee, strand en de bergen. Qua bezienswaardigheden verheug ik mij erop om het fort Alcazaba te bezoeken welke in de 11e eeuw is gebouwd en Castillo de Gibralfaro welke gebouwd is in de 14de en 15de eeuw. Die moet je gezien hebben wanneer je in Malaga bent. Er zijn veel archeologische resten en mooie patio’s te bewonderen en bovendien heb je een schitterend uitzicht! Ook zou ik er graag een bezoekje willen brengen aan de mooie kathedraal. De grap ‘OntSpanje’ hebben we al regelmatig gemaakt…

Ben jij al een keer in Malaga geweest? Alle tips zijn welkom!

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.