Blog

Wij gaan deze zomer op vakantie naar Schiermonnikoog!

Wat een feestelijk vooruitzicht, we gaan op vakantie naar Schiermonnikoog! Als je mij langer volgt, dan weet je dat dit heerlijke Waddeneiland al erg lang op mijn wensenlijstje staat om te bezoeken en te bewonderen. Deze zomer gaan we er gezellig een paar dagen naartoe en we hebben er veel zin in. We hopen natuurlijk dat tegen die tijd dat we gaan het virus al lang de wereld heeft verlaten en we een zorgeloze vakantie tegemoet kunnen gaan. We hebben er heel veel zin in, maar moeten zeker nog een paar maanden geduld hebben. Sterker nog: we kunnen echt niet wachten totdat we gaan! Alleen al de boottocht lijkt ons erg speciaal om te maken, laat staan de tijd die we kunnen doorbrengen op het strand met een vlieger, zandkastelen, schelpjes en ijs…. Het gaat vast en zeker een onvergetelijke tijd worden!

Het eilandleven beleven op Schier

We zijn heel dankbaar en blij dat we op vakantie naar Schiermonnikoog kunnen. Zoals je kunt lezen in de intro zijn we hartstikke enthousiast en ook nieuwsgierig wat voor moois het eiland te bieden heeft. Schiermonnikoog is vanuit het westen gerekend het vijfde bewoonde Nederlandse waddeneiland en behoort tot de provincie Friesland. Er is genoeg te beleven en te doen op het eiland! We gaan er vast en zeker mooie wandelingen maken, fietsen, zandkastelen bouwen, lekker eten, zon vangen, ontspannen en genieten van de indrukwekkende natuur en elkaar. We hebben eerder van het eilandleven genoten op Texel, Ameland en Terschelling. We verheugen ons erop om Schier te ontdekken!

Tips voor een onvergetelijke vakantie op Schiermonnikoog

Misschien zijn er leuke plekjes die we echt niet mogen missen als we op Schier zijn of gezellige restaurantjes die de moeite waard zijn? Wellicht weet je leuke kinderactiviteiten te benoemen of zijn er mooie locaties waar we zeker een kijkje kunnen nemen? Met veel plezier ontvang ik graag leuke tips en aanraders om de vakantie onvergetelijk te maken. Alleen al de boottocht lijkt ons te gek. We hopen natuurlijk dat het droog is in de periode dat we er zijn, maar een zonnetje zou ook welkom zijn. We hebben er hartstikke veel zin in en vinden het geweldig dat we dit eiland gaan bewonderen deze zomer. Op naar mooie herinneringen die we op dit eiland gaan maken!

Ben jij al een keer op Schiermonnikoog geweest?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.