Wij gaan deze zomer op vakantie naar Schiermonnikoog!
Het weekend afsluiten met strand en barbecuen met vrienden ☀️ #happy #weekend #love

Wij gaan deze zomer op vakantie naar Schiermonnikoog!

Wat een feestelijk vooruitzicht, we gaan op vakantie naar Schiermonnikoog! Als je mij langer volgt, dan weet je dat dit heerlijke Waddeneiland al erg lang op mijn wensenlijstje staat om te bezoeken en te bewonderen. Deze zomer gaan we er gezellig een paar dagen naartoe en we hebben er veel zin in. We hopen natuurlijk dat tegen die tijd dat we gaan het virus al lang de wereld heeft verlaten en we een zorgeloze vakantie tegemoet kunnen gaan. We hebben er heel veel zin in, maar moeten zeker nog een paar maanden geduld hebben. Sterker nog: we kunnen echt niet wachten totdat we gaan! Alleen al de boottocht lijkt ons erg speciaal om te maken, laat staan de tijd die we kunnen doorbrengen op het strand met een vlieger, zandkastelen, schelpjes en ijs…. Het gaat vast en zeker een onvergetelijke tijd worden!

Het eilandleven beleven op Schier

We zijn heel dankbaar en blij dat we op vakantie naar Schiermonnikoog kunnen. Zoals je kunt lezen in de intro zijn we hartstikke enthousiast en ook nieuwsgierig wat voor moois het eiland te bieden heeft. Schiermonnikoog is vanuit het westen gerekend het vijfde bewoonde Nederlandse waddeneiland en behoort tot de provincie Friesland. Er is genoeg te beleven en te doen op het eiland! We gaan er vast en zeker mooie wandelingen maken, fietsen, zandkastelen bouwen, lekker eten, zon vangen, ontspannen en genieten van de indrukwekkende natuur en elkaar. We hebben eerder van het eilandleven genoten op Texel, Ameland en Terschelling. We verheugen ons erop om Schier te ontdekken!

Tips voor een onvergetelijke vakantie op Schiermonnikoog

Misschien zijn er leuke plekjes die we echt niet mogen missen als we op Schier zijn of gezellige restaurantjes die de moeite waard zijn? Wellicht weet je leuke kinderactiviteiten te benoemen of zijn er mooie locaties waar we zeker een kijkje kunnen nemen? Met veel plezier ontvang ik graag leuke tips en aanraders om de vakantie onvergetelijk te maken. Alleen al de boottocht lijkt ons te gek. We hopen natuurlijk dat het droog is in de periode dat we er zijn, maar een zonnetje zou ook welkom zijn. We hebben er hartstikke veel zin in en vinden het geweldig dat we dit eiland gaan bewonderen deze zomer. Op naar mooie herinneringen die we op dit eiland gaan maken!

Ben jij al een keer op Schiermonnikoog geweest?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram

Dit bericht heeft 2 reacties.

  1. Zelf ben ik er nog nooit geweest, onze camping was al geboekt in augustus.. in noord-italie dus ik ben benieuwd of dit door zal gaan. Of we dit überhaupt wel willen.. hier moeten we voor die tijd in ieder geval goed over na gaan denken. Klinkt wel goed.. zandkastelen bouwen, voetjes in het zand,.. ijsjes eten :)
    Rachel Kromdijk onlangs geplaatst…De week van RachelMy Profile

  2. Romy

    Wat een heerlijk vooruitzicht om daar met je drie mannen van de rust en de zee te kunnen genieten. Ik weet haast zeker dat dat een heerlijk tripje zal worden.

Geef een antwoord

CommentLuv badge