Wat is jouw droombestemming?
Happy b-day liefste @jordyverhoeven89 ❤️ Door tijdverschil in Thailand extra lang jarig, we gaan er een stralend jaar van maken #love #bday #travel #Thailand #birthday #nature #jungle

Wat is jouw droombestemming?

Reizen naar verre bestemmingen of juist lekker op vakantie in eigen land. Op de camping staan of met het vliegtuig; de wereld is een stukje kleiner geworden met de snelle vervoersmiddelen en alle mogelijkheden. Wat als geld en tijd geen rol zouden spelen, waar zou jij dan graag naartoe willen gaan? Staat het ontdekken van de wereld ook op jouw bucketlist?

Het ontmoeten van nieuwe mensen, het bewonderen van andere culturen, het horen van een vreemde taal, het proeven van bijzondere gerechten en een diversiteit aan tradities. Je komt het allemaal tegen als je gaat reizen. Je ontdekt plekken waar je misschien nooit van durfde te dromen! Je mag uitzichten bewonderen die je voorheen alleen op tv of in folders had zien staan. En nu ligt het voor je en mag je het zelf ervaren. Hoe voelt dat? Of houd je het nog even bij fantaseren? Reizen kost veel geld, het is echt een investering die je doet. Maar door te reizen maak je herinneringen en beleef je ervaringen die onbetaalbaar zijn.

Reizen maakt je rijker!

Hoe fijn is het om er even tussenuit te gaan. Of je nu kiest voor een dagje uit of drie weken gaat backpacken in een ver land; je voelt weer even de vrijheid en komt uit de dagelijkse activiteiten die anders op de planning staan. Je maakt je hoofd leeg en vult je koffer met mooie momenten, levenslessen en ervaringen die op je pad komen.

Maar wat als je zelf een last minute ticket mocht boeken naar een bestemming naar wens. Waar zou je reis dan naartoe gaan? Heb je daar al een idee over? Welk land of welke stad staat hoog op je wishlist om te mogen bezoeken? En wat hoop je daar te zien en te beleven? Door te reizen ontdek je vaak ook welke richting je zelf weer op zou willen. Zou je zo een ticket boeken naar Spanje voor een relaxte zon, zee en strand vakantie? Dan heb je wellicht meer behoefte aan rust en ruimte in je leven. Zoek je een ticket naar New York? Dan kan je vast niet wachten om je onder te laten dompelen door deze avontuurlijke stad vol beweging. En wat dacht je van het stralende Rome? De stad vol cultuur, architectuur en heerlijk eten? Heerlijk toch om te mogen bezoeken? Of de natuur van Zuid-Afrika, ik ga alvast mijn spullen pakken: ik kan niet wachten!

Waar gaat jouw droomreis naartoe? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Dit bericht heeft 12 reacties.

 1. marije

  Reizen is geweldig. Een verrijking van je leven. Ik zou nog heel graag op bali een yoga retraite doen of een roadtrip door Amerika of naar Suriname. Nog genoeg om van te dromen 🙈
  marije onlangs geplaatst…Happy Sunday: ♡ Happy Moments ♡My Profile

 2. Charlotte

  Ik wil later ook nog zo graag veel reizen. Backpacken, terug naar mijn eilandje Curacao en een road trip maken in de USA. al zou ik ook nog op wintersport willen! Genoeg plannen haha
  Charlotte onlangs geplaatst…heel veel favouritesMy Profile

 3. anna

  Ik vind reizen ook heel leuk. Ik hoop het in de toekomst vaker te kunnen doen! Ik ben nu nog druk aan het sparen. Australië staat hoog bovenaan mijn lijst, maar ook in Europa is nog genoeg te ontdekken. Zo zou ik ook graag eens naar Scandinavie gaan, of Ijsland! En het Noorderlicht bewonderen, haha!
  anna onlangs geplaatst…PERSOONLIJK | VAKANTIE, BLOG, PROJECT & VERSLAAFD!?My Profile

 4. Rianca

  Dol op reizen. Kom ook altijd zoveel creatiever, geïnspireerder en uitgeruste terug van een reis. over drie weken vertrek ik of nou ja wij want het is onze honeymoon naar Sicilië. Kijk er zo naar uit. Onderdompelen in een andere cultuur, eten, weer, en de prachtige natuur.
  Rianca onlangs geplaatst…Getrouwd, naar Sicilie en met de tijd meevliegen.My Profile

 5. Jennifer

  Op mijn droombestemming ben ik al vaak geweest: Ghana. Maar het lijkt me onwijs tof om eens een land/cultuur te bezoeken waar mijn vriend (Ghanees) en ik allebei niks mee hebben zeg maar. Waar we allebei cultuurverschillen ervaren en er allebei soms niks van snappen. Dus backpacken in Zuid-Amerika met mijn vriend lijkt me hilarisch.
  Jennifer onlangs geplaatst…3x watervallen bezoeken in GhanaMy Profile

 6. Vivian

  Ik vind je nieuwe lay-out zo tof Dagmar! En ik kan ook altijd enorm genieten van reizen, de vrijheid, het andere leven, de cultuur, inderdaad alle rijkdom die het met zich meebrengt. Ik vind het wel lastig om een last minute-bestemming te kiezen… misschien zou ik inderdaad voor New York gaan, maar misschien ook wel wat verder weg, Bali of Boedapest… fijn om over na te denken!
  Vivian onlangs geplaatst…Online tekstbegrip: de basis van goed bloggen?My Profile

 7. Evelyne

  Als kind droomde ‘k er van om naar Australië te gaan. Nog steeds staat dit op m’n verlanglijstje, alsook Thailand. Ik ga niet vaak op reis & mij maakt ’t al lang niet meer uit waar ‘k naartoe zou gaan. Ik ben al blij als ‘k eens weg kan, dat hoeft helemaal niet de andere kant van de wereld te zijn :)
  Evelyne onlangs geplaatst…Evelyne schrijft fictie#1| ElsieMy Profile

 8. Anneke

  Ooit, dan wil ik zo graag een wereldreis maken!! Lijkt me fantastisch, al die verschillende culturen, mensen en andere dingen!

 9. Sabine

  Mooi post :) Ik ben het daar natuurlijk helemaal mee eens: reizen maakt je enorm veel rijker, al die ervaringen en het verbreed je wereld. Eén droomreis heb ik niet. Ik heb al heel veel gereisd en wil graag meer zien, maar eigenlijk van alles wat. Ooit wilde ik wel heel graag naar Colombia maar ik durfde nooit. Dat ik daar nu woon is eigenlijk al een soort van heel moois dat is uitgekomen :)
  Sabine onlangs geplaatst…Magisch Lapland: de middernachtzon vanaf de NoordkaapMy Profile

 10. Jessica

  Als ik er het geld voor had ging ik op road trip door Amerika, en dan sowieso langs Los Angeles, New York en San Diego. Maar een meer betaalbaar tripje? Dan zou ik heel graag de rest van Frankrijk en Italië ontdekken.
  Jessica onlangs geplaatst…Serie recensie | The Durrells – PilotMy Profile

Geef een antwoord

CommentLuv badge