Blog

Wat is jouw droombestemming?

Reizen naar verre bestemmingen of juist lekker op vakantie in eigen land. Op de camping staan of met het vliegtuig; de wereld is een stukje kleiner geworden met de snelle vervoersmiddelen en alle mogelijkheden. Wat als geld en tijd geen rol zouden spelen, waar zou jij dan graag naartoe willen gaan? Staat het ontdekken van de wereld ook op jouw bucketlist?

Het ontmoeten van nieuwe mensen, het bewonderen van andere culturen, het horen van een vreemde taal, het proeven van bijzondere gerechten en een diversiteit aan tradities. Je komt het allemaal tegen als je gaat reizen. Je ontdekt plekken waar je misschien nooit van durfde te dromen! Je mag uitzichten bewonderen die je voorheen alleen op tv of in folders had zien staan. En nu ligt het voor je en mag je het zelf ervaren. Hoe voelt dat? Of houd je het nog even bij fantaseren? Reizen kost veel geld, het is echt een investering die je doet. Maar door te reizen maak je herinneringen en beleef je ervaringen die onbetaalbaar zijn.

Reizen maakt je rijker!

Hoe fijn is het om er even tussenuit te gaan. Of je nu kiest voor een dagje uit of drie weken gaat backpacken in een ver land; je voelt weer even de vrijheid en komt uit de dagelijkse activiteiten die anders op de planning staan. Je maakt je hoofd leeg en vult je koffer met mooie momenten, levenslessen en ervaringen die op je pad komen.

Maar wat als je zelf een last minute ticket mocht boeken naar een bestemming naar wens. Waar zou je reis dan naartoe gaan? Heb je daar al een idee over? Welk land of welke stad staat hoog op je wishlist om te mogen bezoeken? En wat hoop je daar te zien en te beleven? Door te reizen ontdek je vaak ook welke richting je zelf weer op zou willen. Zou je zo een ticket boeken naar Spanje voor een relaxte zon, zee en strand vakantie? Dan heb je wellicht meer behoefte aan rust en ruimte in je leven. Zoek je een ticket naar New York? Dan kan je vast niet wachten om je onder te laten dompelen door deze avontuurlijke stad vol beweging. En wat dacht je van het stralende Rome? De stad vol cultuur, architectuur en heerlijk eten? Heerlijk toch om te mogen bezoeken? Of de natuur van Zuid-Afrika, ik ga alvast mijn spullen pakken: ik kan niet wachten!

Waar gaat jouw droomreis naartoe? 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Youtube

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.