Blog

Geen vliegangst meer en vliegen met een A380 van Emirates

Een jaar geleden vlogen we als gezin naar het zonnige Dubai. We zochten hier onze lieve vrienden op en genoten met volle teugen om weer samen met hen te mogen zijn. Het was een fantastische vakantie waar we nog steeds met veel plezier en dankbaarheid op terugkijken. We vlogen met een A380 van Emirates naar Dubai en het was de allerbeste vliegervaring die ik ooit heb ervaren. Het leek mij leuk om je er meer over te vertellen, omdat ik het mij nog kan herinneren als de dag van gisteren. Deze vliegervaring met Emirates heeft dan ook veel indruk op mij gemaakt. Weet je nog dat ik gigantische vliegangst had? Ik kan je verzekeren dat ik er he-le-maal vanaf ben en deze vliegervaring heeft daar zeker mee te maken. We halen mooie vakantieherinneringen op aan de geweldige tijd in Dubai en vliegen even terug met deze bijzondere maatschappij. Hoe was het vliegen met een A380 van Emirates?

Mijn vliegervaring met een A380 van Emirates

Toen we bij de gate aankwamen en het vliegtuig al klaar stond, keek ik mijn ogen uit. Kon de A380 van Emirates serieus vliegen? Het was zo’n gevaarte, het leek wel een flatgebouw! Het blijft soms nog onwerkelijk om te beseffen dat zo’n groot vliegtuig deze prestaties neer kan zetten. Wist je dat de A380 maximaal 853 passagiers kan vervoeren? Je ziet en voelt als passagier aan alles dat Emirates het de reiziger zo comfortabel mogelijk wil maken. Het voelt heel luxe om mee te kunnen aan boord en je hebt geen seconde het gevoel dat je op 12 kilometer hoogte vliegt naar de plaats van bestemming. Je hebt zelfs WiFi aan boord van het vliegtuig en er zit zelfs een waar entertainmentsysteem in het vliegtuig. Het was echt een onvergetelijke belevenis die ons Dubai avontuur compleet maakte. Voor mij begon de vakantie pas als we gearriveerd waren, maar dankzij de geweldige service en bijzondere vlucht voelde ik de ontspanning en het vakantiegevoel al aan boord van de A380.

Eindelijk geen vliegangst meer

Misschien volg je mij al een tijdje en weet je nog dat ik ontzettend last had van vliegangst. We hadden onze reis geboekt naar Thailand en ik stond op het punt om niet meer in te stappen. Toch deed ik het altijd weer, want als je iets van de wereld wilt zien dan is het vliegen een stuk sneller! Bovendien overbrug je dan een grotere afstand en dat is erg praktisch. Ik heb echt doodsangsten uitgestaan en vond vliegen vreselijk, maar het veranderde toen ik het boek ‘Over vliegangst en hoe je ervan afkomt‘ las. Opeens vielen alle puzzelstukjes op de plek en de manier waarop alle informatie werd beschreven deed echt wonderen. Het was nuchter, helder en vooral een enorme eyeopener. Het boek kwam bij mij binnen en sindsdien zat ik opeens veel relaxter in het vliegtuig. Niet veel later stapten we in het vliegtuig naar Dubai, maar natuurlijk was dit niet zomaar een vliegtuig. Het was van de luchtmaatschappij Emirates en we vlogen met een gigantisch flatgebouw leek het wel. De A380 is ontzettend groot en daardoor had je helemaal niet het gevoel dat je aan het vliegen was. Het was een erg stabiele vlucht en we waren van alle gemakken voorzien. Zelfs het eten was er top en ik heb nog niet eerder zó relaxt gevlogen. Het werd ons echt gemakkelijk en comfortabel gemaakt, Lucas werd zelfs vermaakt en we hebben met Emirates de beste vlucht ooit mogen ervaren. Wanneer gaan we weer? Ik kan niet wachten! Het heeft jaren geduurd voordat ik van mijn vliegangst af ben en nu sta ik te popelen om op reis te gaan. Ik had nooit verwacht dat ik er vanaf zou kunnen komen en het maakt het reizen nog plezieriger.

Op naar Dubai!

We hebben een waanzinnig mooie en ook unieke vakantie gehad eind 2017. Doordat we op bezoek waren bij onze lieve vrienden, kregen we de allerleukste tips van hen mee om Dubai te bewonderen. We hadden onze Lucas mee die nog geen jaar oud was en dan is het fijn als je met goede informatie op stap kunt. Je komt meteen op de goede plekken en hotspots terecht en we kregen geweldige achtergrondinformatie te horen. We zijn nog steeds erg onder de indruk van deze intense en mooie stad en hebben verschillende inspirerende kanten van de stad mogen ontdekken. Ik heb mijn reiservaring, tips en highlights van Dubai op een rij gezet in dit artikel. Misschien vind je het ook fijn om te lezen als je je oriënteert om Dubai binnenkort te bezoeken. Ik ben nog altijd erg dankbaar dat we met lieve vrienden deze speciale tijd met elkaar mochten delen.

Ik hoop dat je het leuk vond om meer over mijn reiservaring met Emirates te lezen. Ik ben eindelijk van mijn vliegangst af en kan er nu ook oprecht van genieten. 

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.