Blog

Travel – Wij gaan naar Praag

praagFoto:National Geographic

Na hard werken, nachten doorstuderen, gekke formules leren en het schrijven van mijn scriptie, kon ik ein-de-lijk (wel gewoon netjes in vier jaar, maar het voelde als een eeuwigheid) mijn diploma in ontvangst nemen. En dat werd nog eens extra beloond toen Jord onverwachts vertelde dat we als afstudeercadeautje (zeg maar gerust een méga cadeau) samen naar Praag zouden gaan! Hoe gaaf is dat! 

2014 is écht het jaar van de reisjes, want ik hoorde recent het geweldige nieuws dat ik met Promiss naar Italië mag, naar Prato om precies te zijn. Dit is zo’n droom die uitkomt dat ik het amper kan geloven dat dit daadwerkelijk in mijn leven plaatsvindt. Ik zal jullie op de hoogte houden van informatie en de plannen rondom deze trip, maar eerst gaan Jord en ik naar het mooie Praag <3

Ik ben lang lang geleden een keer in Praag geweest, maar ik kan mij er weinig van herinneren omdat het toentertijd erg slecht ging met mijn gezondheid. Daarom heb ik weinig meegemaakt van de stad en het uitstapje, maar ik weet nog wel dat er een plein was met een grote klok én er was een indrukwekkende brug. Aangezien de herinneringen aan deze stad héél vaag zijn, wou ik Praag altijd nog een keertje bezoeken. Ik hoor er immers zulke mooie en lovende verhalen over!

centraal-plein-
Bron foto: Zoover

We gaan vier dagen en we reizen met een bus. Het hotel is inclusief ontbijt en we gaan in Praag gezellig uiteten. We houden van cultuur, leuke hotspots, mooie architectuur, musea, inspirerende plekken… We zijn daarom extra nieuwsgierig of je wellicht tips hebt die we kunnen gebruiken op onze stedentrip. Voorheen heb ik het ook aan jullie gevraagd toen we naar Gent en Antwerpen gingen, dit beviel heel erg goed. Zo kwamen we namelijk op plekken terecht die we zonder jullie écht niet zouden tegenkomen, dankjewel!

Je krijgt op deze manier echte insider tips en uiteraard deel ik mijn ervaringen en tips na afloop met jullie. Er komt zeker een verslag van Praag online. Ik hoop dat ik jullie een Praag-spam op Instagram kan besparen haha, maar als ik eenmaal enthousiast ben… Hebben jullie leuke reistips voor Praag of hotspots en must sees?

Ik ben echt heel nieuwsgierig hoe het er is en ik heb er ongelooflijk veel zin in. Deze stedentrip was een geweldige verrassing en ik ben dol op het ontdekken van nieuwe plekken, dus van dit lange weekend gaan we zeker genieten.

Ben jij al een keer in Praag geweest?
Liefs Dagmar
Follow me on

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.