Blog

Travel – Weekend in Amsterdam

14355994164_6c12bd65b6_zIk hou van Hollaaaaaaand…. Yes, allemaal meezingen! Wij gaan een weekendje naar Amsterdam en we hebben er ontzettend veel zin in. Ik heb in Amsterdam gestudeerd, maar als student niet heel veel van de stad meegekregen, omdat het grootste deel van mijn studie plaatsvond tegenover de ArenA en HMH. Nu gaan we de ultieme toerist in eigen land uithangen en we hebben er zin in!

In mijn december doelen (klik hier om erover te lezen) verklapte ik het al een beetje dat ik onwijs veel zin had om naar het Rijksmuseum te gaan. Ik ben er toen ik klein was wel geweest, maar daar herinner ik mij niet veel meer van. Het lijkt mij goed om te weten wat voor moois we in eigen land hebben en daarom nemen we een kijkje bij de indrukwekkende collecties die het museum te bieden heeft.

We hopen dat de kerstverlichting al hangt en we kunnen genieten van de mooie grachten en leuke plekjes van Amsterdam. Misschien stappen we wel een rondvaartboot in om lekker te ontspannen of gaan we naar Madame Tussauds, dat ligt nog een beetje open. Ook waar we gaan dineren is nog even de vraag, heb je tips dan hoor ik het graag!

We verblijven in het Mercure Hotel Amsterdam City, het hotel heeft na een grote renovatie van de begane grond de deuren weer geopend voor haar gasten. Zo heeft het hotel een nieuw gezicht gekregen: van interieur tot menukaart en incheck-procedure. De moderne reiziger vindt er nu nog meer waar hij behoefte aan heeft: comfort, gemak en lokale invloeden. Dit hotel geldt met de gedaanteverandering voortaan als hét flagship hotel voor de andere 22 Mercure vestigingen in de Benelux, zo bijzonder dat we hier mogen overnachten voor mijn blog en het hotel kunnen uitproberen! Ik vertel jullie er gauw meer over. Als ultieme toerist gaan de camera’s mee en hou ik jullie op de hoogte! Zal ik gaan ploggen? Of vloggen? Wat een mogelijkheden!

Wat is jouw favoriete plek van Amsterdam?

Wat mogen we echt niet missen als toerist in Amsterdam?

Liefs Dagmar
Follow me on
Facebook  Bloglovin  Twitter  Instagram  Youtube

 

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.