Blog

Terug van onze stedentrip naar Parijs!

parijs

We zijn terug! Afgelopen dagen genoten Anne en ik van ons vriendinnenweekend naar de lichtstad Parijs. We hebben hier heerlijke dagen beleefd, de hele stad doorgelopen, alle denkbare bezienswaardigheden bewonderd en ontzettend lekker gegeten. Het ultieme vakantiegevoel was sterk aanwezig en we genoten volop van het nu. We hebben zelfs een ballonvaart én boottocht gedaan! Nu zijn we terug van weggeweest; vol inspiratie en energie gaan we weer aan de slag. Deze stedentrip was onvergetelijk!

Met de Thalys reisden we af naar de hoofdstad van Frankrijk, Parijs. Ik had nog niet eerder een reiservaring met de Thalys, maar ik ben er nu helemaal weg van. Wat een ideale manier om ontspannen en relaxt te reizen! Je kunt lekker lezen, kletsen, eten en opladen om daarna volop te genieten. Je ziet het landschap veranderen en bovendien verloopt de reis ontzettend snel. Voor we het wisten, stonden we al op Gare du Nord met onze koffers om naar het hotel te gaan. Ons hotel had een gunstige ligging, waardoor we erg snel bij de mooie bezienswaardigheden van Parijs konden zijn. Wat we allemaal hebben ondernomen, vertel ik in artikelen die snel online zullen verschijnen. Coming soon!

Het allerleukste van de trip vond ik de ballonvaart en het uitzicht was waanzinnig. Het ultieme vakantiegevoel kreeg ik door het relaxen bij het Louvre, lekker met de voeten in de fontein bij de glazen piramide was een feestje om te mogen ervaren. Ook vond ik het heerlijk om de tijd te nemen om uitgebreid te dineren. Wandelen door Montmartre en de Sacre-Coeur bewonderen, behoren ook tot mijn favoriete momenten van deze dagen. Wat hebben we gekletst en het leuk gehad! De camera’s stroomden over, maar dat zullen jullie vast snel zien op mijn Instagram @ByDagmarValerie. Ik las het boek Verlangen naar minder uit van Jelle Derckx en dat is écht een aanrader. Het gaat over hoe je weer terug kunt naar de essentie, maar ook over minimaliseren. Het is zo persoonlijk en kwetsbaar geschreven, dat maakt dat het mij ontzettend heeft geraakt. Er wordt geschreven over de reis naar een bewust en duurzaam leven, een reis die ik ook elke dag een beetje beter hoop af te kunnen leggen. Ik vond het heel mooi om dit boek juist op deze reis naar Parijs te mogen lezen, omdat ik hier meer over wil leren.

Deze stedentrip was ook een tikkeltje spannend, want het was voor mij de eerste keer dat ik een paar dagen Lucas niet zou zien. Gelukkig verliep alles goed bij het thuisfront en kreeg ik regelmatig leuke updates van ons kleine babbelkontje. Lopen en praten lukt opeens zo goed, er komen hele verhalen uit ons vriendje en dat maakt het extra gezellig. Natuurlijk heb ik mijn twee mannen erg gemist, maar het was stiekem ook erg fijn om er even tussenuit te kunnen om op te laden. Het was zo gezellig om met Anne deze stedentrip naar Parijs te ondernemen! Ik ben heel blij dat we deze reis hebben gemaakt en ik heb genoten van elke minuut. Ik geniet nog helemaal na!

Ben jij al een keer in Parijs geweest?

Veel liefs, Dagmar

Follow me on Facebook ☆ Bloglovin ☆ Twitter ☆ Instagram ☆ Mijn boek Liever met lef

Let's grow

Nieuwsbrief

Verlang je naar meer energie, balans en verbinding met jezelf? Schrijf je gratis in voor ExpediChi en groei in de richting die goed voel voor jou. Geniet maandelijks van inspirerende opdrachten, inzichten en groeitips voor jou én jouw business. Als cadeau ontvang je de gids Ondernemen op jouw voorwaarden.